ممنون برم همین رو بگیرم که خیلی عالیه با این شرایط
فروش انواع قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر با نازلترین قیمت
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ممنون برم همین رو بگیرم که خیلی عالیه با این شرایط
فروش انواع قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر با نازلترین قیمت
منطقه شما هم توسط تمام شرکتها ساپورت میشه
نماینده صبا نت
والا چی بگم . من هرچی فکر میکنم وسیله ای نیست که بخواد مخابرات رد گیزی کنه. مثلا شما داری ماهواره ترکست رو میگیری و همزمان به --- هم وصلی و داری از اینترنت ایتفاده می کنی. هیچ امواج خاصی فرستاده نمیشه که بخواد مخابرات بفهمه کدوم خونه داره اینترنت میگیره
این پشتیبانی اسیاتک داره میره تو مخ من دیگه من دوتا سرویس ازشون دارم یکیش صبح ساعت 12 قطعه شده تماس گرفتم گفتن 10 دقیقه دیگه مودم را خاموش روشن کن این کار را کردم دیگه اصلا چراف استاتیوس هم رفت بعد تا همین الان موفق شدم 4 5باری تماس بگیرم که هر سری یه جور پیشوندن یه بار گفتن نویز داره هر سری یه چیزی گفتن که از سر خودشون باز کنن الان 1 ساعته پشت خطم کسی جواب نمیده نزدیک به 7 ساعت هست که یه سرویس من قطع شده جالبه سه ماه میشه اشتراک گرفتیم ازشون تا حالا همچین نویزی نداشتم به قول اینا حالا معلوم نیست کی درستش کنن
اقا تو محل کار من هم همین بلا و همین بهانه را شرکت شاتل اورده ، بعد از اینکه دو هفته به ما گفتن اشکال از داخلی شماست و گفتن اشکال از مخابراته و تا 72 ساعت دیگه رفع میشه و تا الان که وارد هفته سوم شدیم هنوز قطعه و در اخرین اظهار نظر فرمودند که خط شما نویز داره و دیگه بر می گرده به مخابرات که کی مشکل شما رو حل کنه
تازگیها هم که اسیا تک اومده طرف ما که اون هم زنگ زدم برای گرفتن ای دی اس ال از اونها که اونها هم میگن ظرفیت مخابرات شما تکمیله......و با این اوصافی که شما می گید اینها هم مثل شاتل دو دره بازن
البته شاتل یه خوبی داره که امور مشترکینش یه 10 نفری اپراتور داره و پشت خط نمی مونیم و حداقل می تونیم یه چند تا تیکه و فحش بدیم تا دلمون خنک شه
واقعاً که ............این وطن عزیز رو ببره که همه جاش یه گندی هست![]()
هنوز خط من درست نشوده با این پشتیبانیشون این اسیاتکی ها !!
والا منم موندم ولي شنيدم دستگاههايي هستش كه امواج غير قانوني رو ميگيره ميفهمن چي داري استفاده ميكني البته يوزر و پسورد رو بگيري از كسي كاري ندارن. ولي خودت كارت ريسيو بگيري بزاري ميفهمن ميگيرن چون شما اينترنت پرسرعت بدون ----- داري براي همين كارت ريسيو غير قانوني هستش و كسي كه 150 هزار ميگيره ميزاره غير قانوني هستش بفهمن جريمه داره
منم یه زمانی شنیده بودم ولی میگن که همش شایعه بوده!!!![]()
من که تا حالا ندیدم کسی رو جریمه یا بازداشت کنند(لبته اگه شاکی خصوصی نداشته باشی)![]()
که اون قضیش سواست![]()
پس اينجوري باشه 150 هزار تومن يه بار بدي اينترنت پهناي باند زياد كه خيلي عاليه به جاي اينكه هر ماه كلي پول بديم آخرش هيچي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)