تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4038 از 4751 اولاول ... 303835383938398840284034403540364037403840394040404140424048408841384538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,371 به 40,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دو سه شبه سرعت شبانه رسیده به 10 کیلو بایت یک ماه هم بیشتر نیست که از اشتراکم می گذره 3یا چهار گیگ هم بیشتر دانلود نداشتم ...ایا محدود شدم.............

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان داستان این سرویس‌های نامحدود چیه که حداقل سرعت واسش تعیین شده؟
    مثلن واسه سرویس ART1 حداقل مصرف ماهانه 9 گیگ هست ، این یعنی اگه دانلود از 9 گیگ تجاوز کنه سرعت اینترنت کم میشه؟ اگه کم میشه این کم شدن چقدی هست؟
    سرعت دانلود 128 نا محدود همون 2مگ دانلودی هست که برای محدود در نظر گرفته میشه یا کمتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

up...........

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

up......

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

هیچکس دیگع نمونده تو شاتل؟

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان داستان این سرویس‌های نامحدود چیه که حداقل سرعت واسش تعیین شده؟
    مثلن واسه سرویس ART1 حداقل مصرف ماهانه 9 گیگ هست ، این یعنی اگه دانلود از 9 گیگ تجاوز کنه سرعت اینترنت کم میشه؟ اگه کم میشه این کم شدن چقدی هست؟
    سرعت دانلود 128 نا محدود همون 2مگ دانلودی هست که برای محدود در نظر گرفته میشه یا کمتر؟
    بله دوست عزیز یعنی اگه از اون مقدار تجاوز کنه شما مخدود و سرعت نت شما به زیر5 میرسه که حتی همین صفه هم یا باز نمیشه یا اگر شانس با شما یار باشه با دهن.........30 باز میشه

7. این کاربر از 5ive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز یعنی اگه از اون مقدار تجاوز کنه شما مخدود و سرعت نت شما به زیر5 میرسه که حتی همین صفه هم یا باز نمیشه یا اگر شانس با شما یار باشه با دهن.........30 باز میشه
    ممنون
    من 3 بار زنگ زدم به بخش فروش شاتل این قضیه محدودیت 9 گیگ رو سوال کردم ، بار اول یه خانمی گفت بعد از 9 گیگ احتمال این هست که سرعت کم بشه ولی بسته به شرایط اون زمان اینترنت داره ، یعنی به میزان دانلود افراد و وصل بود مشترکین به نت و حتی گفت اگه دانلودت بیش از حد مجاز باشه یک بار اخطار میدیم و اگه باز دانلودت زیاد باشه سرویست قطع میشه

بار دوم که زنگ زدم گویا به نمایندگی‌ها وصل شد و از اینشون پرسیدم که گفت نه هیچ چیزی نمیشه و هیچ محدودیت از قبیل قطع شدن و کم شدن سرعت نداری ، بار سوم هم که زنگ زدم باز گفتن که هیچ محدودیتی پیش نمیاد و سرعت مثه قبل هست واستون

کلن من الان نمیدونم حرف کدومشون رو باید باور کنم
    شما هم که میگید محدودیت پیش میاد ، پس حتمن محدودیت پیش میاد
    دیروز درخواست تغییر سرویس دادم حالا ببینیم چی میشه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شاتل که دیگه اصلا سایتهای https رو باز نمیکنه بجز سایت بانکهای ایرانی. فقط http باز میکنه. تمام سرویسهای چت آنلاینش هم قطعه مثل google talk,viber,skype,oovoo و .... من نمیدوونم واقعا اینترنت اینجوری دیگه چه فایده ای داره. الان 5 ساله مشترک اینترنت هستم تابحال اینترنت محدود شده به این شکل ندیده بودم.گویا مقصر هم شرکت مخابرات هست که اینترنت اصلی رو محدود کرده. امسال قراردادم تموم بشه احتمالا میرم روی یه شرکت دیگه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاتل که دیگه اصلا سایتهای https رو باز نمیکنه بجز سایت بانکهای ایرانی. فقط http باز میکنه. تمام سرویسهای چت آنلاینش هم قطعه مثل google talk,viber,skype,oovoo و .... من نمیدوونم واقعا اینترنت اینجوری دیگه چه فایده ای داره. الان 5 ساله مشترک اینترنت هستم تابحال اینترنت محدود شده به این شکل ندیده بودم.گویا مقصر هم شرکت مخابرات هست که اینترنت اصلی رو محدود کرده. امسال قراردادم تموم بشه احتمالا میرم روی یه شرکت دیگه.
    فکر نمیکنم شاتل اینجوری کرده باشه
    از کسای دیگه هم که از شرکتای دیگه دارن پرسیدی؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ممنون
    من 3 بار زنگ زدم به بخش فروش شاتل این قضیه محدودیت 9 گیگ رو سوال کردم ، بار اول یه خانمی گفت بعد از 9 گیگ احتمال این هست که سرعت کم بشه ولی بسته به شرایط اون زمان اینترنت داره ، یعنی به میزان دانلود افراد و وصل بود مشترکین به نت و حتی گفت اگه دانلودت بیش از حد مجاز باشه یک بار اخطار میدیم و اگه باز دانلودت زیاد باشه سرویست قطع میشه

بار دوم که زنگ زدم گویا به نمایندگی‌ها وصل شد و از اینشون پرسیدم که گفت نه هیچ چیزی نمیشه و هیچ محدودیت از قبیل قطع شدن و کم شدن سرعت نداری ، بار سوم هم که زنگ زدم باز گفتن که هیچ محدودیتی پیش نمیاد و سرعت مثه قبل هست واستون

کلن من الان نمیدونم حرف کدومشون رو باید باور کنم
    شما هم که میگید محدودیت پیش میاد ، پس حتمن محدودیت پیش میاد
    دیروز درخواست تغییر سرویس دادم حالا ببینیم چی میشه
    ولی تو سایت خودش زده از این قوانین پیروی میشه
    درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •