سلام دو سه شبه سرعت شبانه رسیده به 10 کیلو بایت یک ماه هم بیشتر نیست که از اشتراکم می گذره 3یا چهار گیگ هم بیشتر دانلود نداشتم ...ایا محدود شدم.............
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دو سه شبه سرعت شبانه رسیده به 10 کیلو بایت یک ماه هم بیشتر نیست که از اشتراکم می گذره 3یا چهار گیگ هم بیشتر دانلود نداشتم ...ایا محدود شدم.............
سلام
دوستان داستان این سرویسهای نامحدود چیه که حداقل سرعت واسش تعیین شده؟
مثلن واسه سرویس ART1 حداقل مصرف ماهانه 9 گیگ هست ، این یعنی اگه دانلود از 9 گیگ تجاوز کنه سرعت اینترنت کم میشه؟ اگه کم میشه این کم شدن چقدی هست؟
سرعت دانلود 128 نا محدود همون 2مگ دانلودی هست که برای محدود در نظر گرفته میشه یا کمتر؟
up...........
بله دوست عزیز یعنی اگه از اون مقدار تجاوز کنه شما مخدود و سرعت نت شما به زیر5 میرسه که حتی همین صفه هم یا باز نمیشه یا اگر شانس با شما یار باشه با دهن.........30 باز میشه
ممنون
من 3 بار زنگ زدم به بخش فروش شاتل این قضیه محدودیت 9 گیگ رو سوال کردم ، بار اول یه خانمی گفت بعد از 9 گیگ احتمال این هست که سرعت کم بشه ولی بسته به شرایط اون زمان اینترنت داره ، یعنی به میزان دانلود افراد و وصل بود مشترکین به نت و حتی گفت اگه دانلودت بیش از حد مجاز باشه یک بار اخطار میدیم و اگه باز دانلودت زیاد باشه سرویست قطع میشه
بار دوم که زنگ زدم گویا به نمایندگیها وصل شد و از اینشون پرسیدم که گفت نه هیچ چیزی نمیشه و هیچ محدودیت از قبیل قطع شدن و کم شدن سرعت نداری ، بار سوم هم که زنگ زدم باز گفتن که هیچ محدودیتی پیش نمیاد و سرعت مثه قبل هست واستون
کلن من الان نمیدونم حرف کدومشون رو باید باور کنم![]()
شما هم که میگید محدودیت پیش میاد ، پس حتمن محدودیت پیش میاد
دیروز درخواست تغییر سرویس دادم حالا ببینیم چی میشه
شاتل که دیگه اصلا سایتهای https رو باز نمیکنه بجز سایت بانکهای ایرانی. فقط http باز میکنه. تمام سرویسهای چت آنلاینش هم قطعه مثل google talk,viber,skype,oovoo و .... من نمیدوونم واقعا اینترنت اینجوری دیگه چه فایده ای داره. الان 5 ساله مشترک اینترنت هستم تابحال اینترنت محدود شده به این شکل ندیده بودم.گویا مقصر هم شرکت مخابرات هست که اینترنت اصلی رو محدود کرده. امسال قراردادم تموم بشه احتمالا میرم روی یه شرکت دیگه.![]()
فکر نمیکنم شاتل اینجوری کرده باشه
از کسای دیگه هم که از شرکتای دیگه دارن پرسیدی؟
ولی تو سایت خودش زده از این قوانین پیروی میشه
درسته؟
هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)