جریمه اطلاعی ندارم گواهی نامه رانندگی هم بهت نمیدن اگرهم تصویب شده باشه محدودبت داره اگه باشه بعد گواهینامه ادرس وشماره که برا ثبت نام رانندگی داده بودی برات ممکنه مشکل درست بشه از طرف نظام وظیفهیه خبر درباره این موضوع بود
جریمه اطلاعی ندارم گواهی نامه رانندگی هم بهت نمیدن اگرهم تصویب شده باشه محدودبت داره اگه باشه بعد گواهینامه ادرس وشماره که برا ثبت نام رانندگی داده بودی برات ممکنه مشکل درست بشه از طرف نظام وظیفهیه خبر درباره این موضوع بود
Last edited by امید رض; 06-04-2018 at 14:14.
خب همین سوالم من الان دارم. کسی که مراجعه نکنه آیا به عنوان یک شهروند آزاد میتونه زندگی کنه و شغل آزادش رو داشته باشه؟ یا تحت تعقیب قرار میگیره و دستگیر میشه؟! مخصوصا با توجه به این قسمت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شون میپرسم:
![]()
زمانی دنبالتون میان که از خدمت فراری باشید
اگه دفترچه پست نکنید اتفاقی نمی افته
دوستان من فوق لیسانسم و متاهل. آموزشی افتادم شهید با هنر باغین -کرمان (ناجا). چجور جایی هست؟
بین فوق و دیپلم چقدر فرق میذارن؟
با توجه به اینکه متاهلم، بعد آموزشی قطعا میفتم محل سکونت؟ (خودم مشهدیم)
سلام شما که فوق لیسانس هستید مشکلی ندارید ولی برای کاردانی به پایین سخت هست
برای متاهل ها شرایط کمی آسونتر میگیرن اما در خدمت سربازی چیز قطعی وجود ندارد .پیشنهاد میکنم مدارک تاهل رو حتما همراهتون ببرید مثل فتوکپی سند ازدواج و کپی شناسنامه خودو خانم رو داشته باشید
سلام. الان پروژه سربازی تا چقدر معافی میده؟ میشه گرفت پروژه؟؟؟![]()
دوستان 21 ماه مدت سربازی جز سابقه کار بیمه حساب میشه ؟ اگه فرد قبل از اعزام بیمه تامین اجتماعی نشده باشه چی ؟ یعنی فردی بعد از اتمام دانشگاه بدون هیچ سابقه کار بره خدمت بعد از اتمام خدمت 21 ماه سابقه کار میتونه بگیره ؟ (با پرداخت حق بیمه )
سلام دوستان
من با مدرک لیسانس افتادم 05 کرمان
یه عده میگن قبلا بد بوده الان خوب شده یه عده یه چی دیگ میگن
کلا چجور جاییه؟؟
ممنون
سلام
نسبت ب قبل زیاد سخت گیری نیست
نگران این موارد نباش الان بهتره
آقا وحید ممنون بابت راهنماییت
یه عده از دوستان اینقد بدی گفتن که نگو ....یه عده هم گفتن هتله و ....
شما گفتی بهتر شده خیالم راحت شد دیگ
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)