چیجوری میشه هکش کرد ؟![]()
چیجوری میشه هکش کرد ؟![]()
عجب عظمتی ؟؟؟؟؟؟؟ ببینم با همکارای اون بخش آشنایی ؟؟؟؟؟
moving on from all the attacks...
was gonna restart after this attack break as you made yourself such a nice target. Spoken to Cran about it all and although he wouldnt stop me taking you he'd prefer me to go for an actual enemy. and ive spotted a village nice enough
good luck with things in the future. dont take anything personnaly and as we're in the same family and same area now hopefully we'll be able to work together to take control of a few areas. I know i personaly wont be able to handle the whole of k74 on my own lol.
دوستان بلستر یادتون میاد ؟
تو انجمن که چند تا بلستر داریم
خلاصه یکیشون بد جور تصادف کرده
اطلاع دارید ؟
بترکی 35تا اخطار ؟
من که فاق فاق میکنم هی 1اخطار دارم![]()
بابا اینو رکورد زدم طی 4 روز اینا گرفتم
ولی بام لج شد خوب نمیشه کاریش کرد
راستی کسی خبر از آسمون نداره ؟؟؟
حلواشم خوردیم !! :دي
در حال حاظر اسمان آبی و افتابی با کمی ابر هست !! :ديراستی کسی خبر از آسمون نداره ؟؟؟
با تو هم لج می شن با ما هم لج می شن !! :دي به تو اخطار می دن به ما .... ! :ديبابا اینو رکورد زدم طی 4 روز اینا گرفتم
ولی بام لج شد خوب نمیشه کاریش کرد
برای چی می خوای ؟؟؟ اگه فقط برای ثبت نام می خوای این خوبه !!راهی نیست ایمیل سریع و راحت ومتعدد بسازی ؟؟؟؟
یه سوال شما از کجا ادرس این تایپیک رو پیدا کردی ؟؟ :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ناهار میخوام...
اینجوری حال نمیده !!!
باید بلند شی بری شمال اونجا شامتم می دن چه برسه به ناهار !! :ديمن ناهار میخوام...
اینجوری حال نمیده !!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)