تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4035 از 4105 اولاول ... 3035353539353985402540314032403340344035403640374038403940454085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,341 به 40,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

سال نو رو به همگی تبریک میگم.

دوستان امکان داره در مورد این آزمونی که ازمون میگیرن راهنمایی نمایید؟ من یکم ناخوش احوالم برای همین نمیتونم خوب خودم و آماده کنم، برای همین چشم امیدم به توضیحات شما دوستان هست (مخصوصا دوستانی که معتقدن این آزمون الکی هست و برای اینکه رنکشون رو بالا ببرن، نمرات رو میبرن بالا).

در همین تاپیک و جاهای دیگه در مورد این آزمون گفتن که الکی هست و همه رو نمره میدن اما فرمانده گردان (از قضا آدم مهربانی هم هست!) کلی ترسوند و گفت که کسی نمره نیازه تجدید دوره (آموزشی) میشه و می گفت دوره های قبل هم داشتن (نیرو دریایی سیرجان) چیزای مختلفی هم در مورد این ازمون شنیدم، از دادن پاسخ سوالا در شب امتحان، تا سهول الوصول بودن تقلب و ...

ممنون میشم راهنمایی نمایید.
    شما در انتهای دوره دو تا ازمون دارید: ۱-ازمون عقیدتی سیاسی ۲-ازمون نظامی
    معمولا چند روز قبل از ازمون عقیدتی سیاسی یک سری سوال و جواب می دهند و از همان هم امتحان می گیرند، ازمون نظامی دو بخش دارد یکی عملی یا همان میدان تیر و دیگری بخش تئوری ، که سوالات بخش تئوری از همان کتاب یا جزوه ای است که در طول دوره اموزش دادند
    اهمیت امتحان پایان دوره در ارتش پایین است بیشترین اهمیت را برای فرمانده بگان ها دارد زیرا هنگامی نمرات یک یگان بالا باشد ارزش و اعتبار ان فرمانده یگان بالاتر می رود به همین دلیل فرماندها ناپلونی نمره می دهند این موضوع برای عقیدتی سیاسی نیز صدق می کند
    اما در نیروی انتظامی نمره پایانی ملاک تقسیم افراد در بخش های و یگان های مختلف ناجا است
    من خودم افرادی را دیدم در ارتش که نه نمره درستی در میدان تیر داشتند و نه امتحان را درست پاسخ دادند با این وجود نه تجدید دوره شدند و در همان تهران هم تقسیم شدند
    تجدید دوره بیشتر به علت موارد انظباطی است مانند بحث وبرخورد فیزیکی با فرمانده یگان یادیگر سربازان، غیبت طولانی و بازداشت طولانی
    قبل از امتحان و در ماه دوم اموزش تمام مدارک سربازان به ستادهای نیروی های مختلف ارتش در تهران ارسال می شود به عبارتی تمام تقسیمات قبل از امتحان انجام شده و این ازمون ها تنها ملاکی برای سنجش میزان توانایی یک مرکز اموزشی است
    یک گفته همیشه گفته میشه که فلان سرباز به خاطر نمره پایین تجدید دوره شده چیز جدیدی است همان فرمانده های یگان های اموزشی این را در هر دوره میگن

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من امسال لیسانسم رو تو رشته ی فیزیوتراپی میگیرم می خواستم بدونم چه کاری باید بکنم برای امریه؟؟؟
    شما باید ببینید در مورد رشته تحصیلی شما چه نهادهای دولتی و نظامی وجود دارند سپس باید از انها بپرسید که امریه دارند یا خیر ، در صورت امریه داشتن از شرایط و ماه های جذب امریه انها مطلع شوید سپس دفترچه خدمت را به گونه ارسال کنید که با تاریخ انها بکی باشد بعد از ثبت اطلاعات در پلیس+۱۰ و دریافت پرینت برگه حاوی تاریخ اعزام ان برگه را تحویل همان سازمان می دهید و منتظر جواب تایید امریه می شوید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی من 96/11/30 هست
    اگر چند روز مونده به 97/11/30 واسه اعزام به خدمت اقدام کنم، تاریخ اعزام به خدمتم حدودا واسه چه موقعی میفته؟
    یعنی تو بدترین حالت و سریع‌ترین حالت ممکن تاریخ اعزام به خدمت واسه چه مدت بعد از درخواست میشه؟
    می‌خوام کنکور ارشد 97 که احتمالا اردیبهشت‌ماه هست، شرکت کنم واسه همین می‌خوام بدونم که میشه تا موقعی که کنکور داد و جواب کنکور بیاد از "تمدید اعزام به خدمت" استفاده کنم یا نه؟
    ممنون
    Last edited by zorro0641; 01-04-2018 at 12:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی من 96/11/30 هست
    اگر چند روز مونده به 97/11/30 واسه اعزام به خدمت اقدام کنم، تاریخ اعزام به خدمتم حدودا واسه چه موقعی میفته؟
    یعنی تو بدترین حالت و سریع‌ترین حالت ممکن تاریخ اعزام به خدمت واسه چه مدت بعد از درخواست میشه؟
    می‌خوام کنکور ارشد 97 که احتمالا اردیبهشت‌ماه هست، شرکت کنم واسه همین می‌خوام بدونم که میشه تا موقعی که کنکور داد و جواب کنکور بیاد از "تمدید اعزام به خدمت" استفاده کنم یا نه؟
    ممنون
    بهمن سال ارسال کنید احتمالا برج ۴ یا ۶ تاریخ اعزام خواهید داشت و می توانید تاریخ اعزام را نیز تعویق بزنید

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام
    من فوق لیسانس عمران دارم
    اعزام 97.2.1 به پادگان 05 کرمان
    -میخواستم بدونم امکان عوض کردن داره یا نه؟ من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم و خیلی امیدوار بودم!!
    - اگه عقب بندازم تاریخ اعزام رو چی دوباره همون 05 کرمان همیوفتم؟
    -کلا از 05 خیلی بد شنیدم اوضاع اونجا چطوری هست من هرچی خوندم برای سایتهای قدیمی بود لطفا تجربه خودتون رو بگین!
    -من اعزام برج2 هستم و برج 3 هم ماه رمضان هست!! توی ماه رمضان چطور رفتار میکنن؟ در حال روزه باید کار و رژه و اینها هم بکنیم؟؟
    - فوق لیسانس توی سخت گیری هاشون هم تاثیر داره یا نه؟
    - واینکه بعدا کجا میوفتم ؟ من از استان فارس هستم ممکنه بیوفتم شیراز؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام
    من فوق لیسانس عمران دارم
    -میخواستم بدونم امکان عوض کردن داره یا نه؟ من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم و خیلی امیدوار بودم!!
    -کلا از 05 خیلی بد شنیدم اوضاع اونجا چطوری هست من هرچی خوندم برای سایتهای قدیمی بود لطفا تجربه خودتون رو بگین!
    -من اعزام برج2 هستم و برج 3 هم ماه رمضان هست!! توی ماه رمضان چطور رفتار میکنن؟ در حال روزه باید کار و رژه و اینها هم بکنیم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

سلام
    من فوق لیسانس عمران دارم
    سلام دوست عزیز
    پذیرش سپاه یه مقدار سخت هست و مخصوصا مدرک تحصیلی لیسانس رو به زور میگیرند چه برسه به فوق ! باید آشنای خیل قوی توی سپه منطقه داشته باشید بلکه کار راه بیوفته!
    شما یک بار میتونید تاریختون رو تمدید کنید که احتما 99 % محل آموزشیتون توی تاریخ جدید تغییر میکنه اما اینم در نظر بگیرید که الان ارتش افتادید و اگر توی تمدید جاتون عوض شه و برای ناجا ( راهنمایی رانندگی یا نیروی انتظامی ) بیوفتید که 100 برابر از ارتش بد تر هست ! 2 ماه آموزشی رو جدی نیگیرید مهمترین قسمت خدمت 19 ماه یگان هست اونجا جات بد باشه هر روز عذاب میکشی وگرنه 2 ماه آموزشی که مثل برق و باد میگذره. بتونی آشنا تو ارتش جور کنی که بعد از آموزشی توی شهر خودتون بیوفتی راحت تر خدمت میکنی.
    اینم بگم که توی ماه رمضان کلا تمام فعالیت های بدنی مثل ورزش صبحگاه رژه و ... همه تعطیله و فقط کلاس آموزشی داخل ساختمان خواهید داشت که اینم از مزیت های این ماه برای سرباز به حساب میاد.
    باز حالا انتخاب با خودته دبگه تمدید کنی جات بهتر بیوفته یا شایدم بدتر ! یا اینکه همین 05 رو بری و .......

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان،

خواستم بدونم در صورتی که مشمول بشی و اصلا نخوای برای سربازی اقدام کنی بجز ممنوع الخروج شدن دیگه چه عواقبی داره؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام دوستان،

خواستم بدونم در صورتی که مشمول بشی و اصلا نخوای برای سربازی اقدام کنی بجز ممنوع الخروج شدن دیگه چه عواقبی داره؟
    بیمه نمیشی.زن بهت نمیدن .کار فقط ازاد هیچ جا قبولت نمیکنن .رانندگی که نرفتنش از رفتنش بهتره ادرس دارن .نمیتونی ادامه تحصیل بدی .. ووووووووووو....کلا 70درصد محدودی بعد خدمت اون 70درصد هم خاصیتی نداره فقط برا نرفتن خدمت خاصیت داره
    Last edited by امید رض; 05-04-2018 at 11:01.

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[QUOTE=امید رض;9053750] بیمه نمیشی.زن بهت نمیدن .کار فقط ازاد هیچ جا قبولت نمیکنن .رانندگی که نرفتنش از رفتنش بهتره ادرس دارن .نمیتونی ادامه تحصیل بدی .. ووووووووووو....کلا 70درصد محدودی بعد خدمت اون 70درصد هم خاصیتی نداره فقط برا نرفتن خدمت خاصیت داره
    جریمه چقدر داره؟ و اگر زمان بگذره طوری که دیگه مشمول نباشی - مثلا به خاطر سن پدر، اون وقت بازم جریمه سرجاشه؟
    + در مورد رانندگی یعنی گواهی نامه نمیدن یا اینکه کلا میگید که نباید رانندگی کرد؟ منظور از اینکه میگید آدرس دارن چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •