تماس بگیرید mode خط رو تغییر بدن! G.dmt چرا گذاشتن ؟! مگه دهه 90 میلادیه الان ؟! ADSL2+ باید باشه.
تماس بگیرید mode خط رو تغییر بدن! G.dmt چرا گذاشتن ؟! مگه دهه 90 میلادیه الان ؟! ADSL2+ باید باشه.
دوستان الات وضیعت پارس انلاین نسبت به بقیه شرکت ها چه طوره به خصوص صبانت ، ارزش داره از صبانت که چند سال مشترک هستم بیام به پارس انلاین؟
به نظر من حداقل از صبانت که بهتره ...خود من با سرویس 512 محدود شبی 5 گیگ میگیرم میانگین
دوستان یه سوال:برای تماشای یه ویدءو 1080 و 720 به چه سرعتی نیاز است که بشه بدن هیچ مشکلی دید؟
البته وضعیت رو باید از کسایی که توی مرکز مخابراتی خودتونن جویا بشی
مثلا مرکز آقا ابوالفضل خیلی پهنای باند داره و سرعتش همیشه خوبه
واسه من هم چند وقتیه خیلی خوب شده
ولی خیلی ها هم هستن توی مرکزشون پهنای باند کم هست و مشکل دارن
مهم سرعت تک کانکشن هست فکر میکنم سرعت تک کانکشن اگه بالای 300 باشه مشکلی نداشته باشی
البته با توجه به بیت ریت ویدئو فرق میکنه
مثلا این واسه من :
![]()
Last edited by lamp23; 30-10-2014 at 20:06.
دوستان سرويس ٢ مگ پارس تك كانكشن روز سرعت چنده تو تهران؟؟
من پونك مركز پيام نور هستم.
سلام.دوستان وضعیت شبانه پارس انلاین چه طوره؟اگر کسی تست کرده سرعتش رو بگه و این که پارس انلاین send رایگانه یا حساب میکنه؟ممنون
Last edited by hamidsfa; 30-10-2014 at 20:28.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت تک کانکشن من تو بدترین حالته. تو بهترین حالت تا 460 کیلوبیت هم میره. خطم رو پروفایل گیم و 4 مگ بسته شده. من یوتیوب زیاد استفاده میکنم و تا 720p مشکل ندارم واسه دیدن.
آقا شبانه همون 2 تا 7 هستش ؟!
من احساس میکنم مصرفم خیلس بالاست ! تقریبا 20 روز 10 گیگ مصرف میشه ! این سیستم شبانه ی پارس حجم دزدی که نداره نه ؟!
مثلا اگر 2:15 بزارم دانلود تا 6:45 مطمئن تر میشه ؟! یا فرقی نداره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)