سلام وقتتون بخیر
کسی از دوستان درباره خرید بیمهی دوران سربازی اطلاعاتی داره؟
مبلغش چقدر هست؟ تفاوتی بین پرداخت نقد و قسطی وجود داره؟
با تشکر، مهران...
سلام وقتتون بخیر
کسی از دوستان درباره خرید بیمهی دوران سربازی اطلاعاتی داره؟
مبلغش چقدر هست؟ تفاوتی بین پرداخت نقد و قسطی وجود داره؟
با تشکر، مهران...
ممنون ممنون ...
سوال من هم هست کسی بیمه سربازیش و خریده ؟ قیمتش چنده؟ قسطی هم داره ؟
من ۱۸ ماه خدمت کردم ... کجا باید مراجعه کنیم؟
بیمه خدمات درمانی /// سابقه نیست ... سابقه رو باید بری تو بیمه بخری ... قسطی هم بود ی زمانی نمی دونم الان هست یا نه
شما باید تشریف ببری بیمه تامین اجتماعی یا ... هر جایی که بیمه هستی یا میخوای شروع کنی مبلغش فکر کنم 2 میلیونی باشه
سلام یه چندتا سوال داشتم من امسال با لیسانس فیزیوتراپی فارغ التحصیل میشم می خواستم بدونم دقیقا چه کارایی باید بکنم و امریه رو چطور باید گرفت (فک کنید هیچی از نحوه ی اینکارا نمی دونم)
سلام من امسال لیسانسم رو تو رشته ی فیزیوتراپی میگیرم می خواستم بدونم چه کاری باید بکنم برای امریه؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
سال نو رو به همگی تبریک میگم.
دوستان امکان داره در مورد این آزمونی که ازمون میگیرن راهنمایی نمایید؟ من یکم ناخوش احوالم برای همین نمیتونم خوب خودم و آماده کنم، برای همین چشم امیدم به توضیحات شما دوستان هست (مخصوصا دوستانی که معتقدن این آزمون الکی هست و برای اینکه رنکشون رو بالا ببرن، نمرات رو میبرن بالا).
در همین تاپیک و جاهای دیگه در مورد این آزمون گفتن که الکی هست و همه رو نمره میدن اما فرمانده گردان (از قضا آدم مهربانی هم هست!) کلی ترسوند و گفت که کسی نمره نیازه تجدید دوره (آموزشی) میشه و می گفت دوره های قبل هم داشتن (نیرو دریایی سیرجان) چیزای مختلفی هم در مورد این ازمون شنیدم، از دادن پاسخ سوالا در شب امتحان، تا سهول الوصول بودن تقلب و ...
ممنون میشم راهنمایی نمایید.
ببین دوست من . اینا همش تو مخیه . تیر اندازی - آزمون و ... هیچ تاثیری نداره . تجدید دوره هم فقط در 2 صورت میشه کلا : 1- دعوا - 2- گرفتن مواد مخدر از شما . یا چیزایی تو این مایه ها... ما اونجا کسی داشتیم میدان تیر 0تا زد هم 100 متر هم 200 متر . آزمون هم نداد کلا . تجدید دوره نشد
البته اگر مدرک شما بالای دیپلم هست تاثیرش توی درجه ای که میگیرین ممکنه باشه(این چیزیه که من شنیدم باز)
تنها دلیلیم که فرمانده شما این چیزارو میگه برای منفعت خودش هست - چون هرچی شما نمره بگیرید به نفع اون تموم میشه آخرش.
--------------------------------------
دوستان کسی اینجا ایست خدمتی نگرفته ؟ اگر گرفته لطفا یک پیام به من بده چند تا سوال دارم . با تشکر
Last edited by rezausa2020; 26-03-2018 at 21:28.
خیلی ممنون از راهنماییتون
والله میدان تیر که من یکی فکر کنم وضعیت همون دوست شما رو داشته باشم، بدون عینک، 10 متریم رو واضح و تار می بینیم، هدف 100 متری رو فکر نکنم حتی ببینمش
در مورد درجه، این قانون رو شنیدم، شاید تو همین تاپیک بوده باشه، ولی در مورد لیسانس، فرضا، بجای ستوان سه یا درجه ای که باید بگیرن، یک تعدادی (که نمره بالایی داشتن) با درجه بالاتر میرن یگان، در مورد فوق چیزی نشنیدم. ولی حالا این موضوع شامل هر مدرکی باشه، فقط شامل افزایش درجه میشه یا فرضا منجر به کسر هم میشه؟ مثلا 10 درصد افرادی که نمره بالا آوردن (با هر مدرکی) یک درجه اضافه میگیرن، باقی افراد همون درجه ای که باید بگیرن، فکر کنم این حالت درست باشه، درسته؟
با تشکر فراوان از راهنماییهاتون
Last edited by hp-world; 28-03-2018 at 16:10.
والا تا جایی که من دیدم کمترین درجه لیسانس داره گروهبان 2 هست . اکثرا استوار هستند و ستوان هم خوب کمتره طبیعتا. باز حالا نمیدونم ممکنه مثلا ارتش یا سپاه یکذره سیستمش فرق کنه
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)