به به به به عجب تاپیک پر هست
معلومه وقتی آرتاس با وحید اینجا باشن چی میشه دیگه
ماهم هستیم![]()
به به به به عجب تاپیک پر هست
معلومه وقتی آرتاس با وحید اینجا باشن چی میشه دیگه
ماهم هستیم![]()
fallout 3 تو gamespot.com بعد از Metal Gear 4 با ختلاف زیاد از بقیه بازیها دومه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیازمند اکانت پریمیوم راپید
بترکی 35تا اخطار ؟معلومه وقتی آرتاس با وحید اینجا باشن چی میشه دیگه![]()
من که فاق فاق میکنم هی 1اخطار دارم![]()
من از وقتی سرعتم خوب شده دیگه مستقیما از خود راپید شیر استفاده میکنم
آخرین باری که از "لینک مستقیم کن"! استفاده کردم راپیدباز بود. امیدوارم فایلی که میخوای کمتر از 20مگ حجم داشته باشه!
!!!!!!!!!
Last edited by amin_fixfox; 26-12-2008 at 18:26.
یک بار اکانت 3 ماهه رپیدشیر بخر راحت شو .....
البته تنها نخر 3-4 نفری باهم بخرین هم ارزون میشه هم راحت استفاده کنید
راپید باز رو تست کردم
اولش ادرس رو میدم ، بعد یه سوال ریاضی میپرسه : دی ، بعد صفحه بعد هی یه تبلیغات تورنت میادو میره و اخرش یه لینک نمیاد که ما دانلود کنیم !!
حجم هم کمتر از 20 هستش ...
یکی نیست به ما کمک کنه ؟
این حسین عادلی یه تاپیک در این مورد زده بود !!!!!! لینکش هم توی امضاش هست !!!!! Lol !!!!!!!راپید باز رو تست کردم
اولش ادرس رو میدم ، بعد یه سوال ریاضی میپرسه : دی ، بعد صفحه بعد هی یه تبلیغات تورنت میادو میره و اخرش یه لینک نمیاد که ما دانلود کنیم !!
حجم هم کمتر از 20 هستش ...
یکی نیست به ما کمک کنه ؟
Last edited by bersam; 26-12-2008 at 18:56.
آره خوبه
فقط زیاد بهش اعتماد نکن
قبل از اینکه روی هر لینکی کلیک کنی آنتی ویروستو به روز کن![]()
منم که نمی گم آی پیم رو می بندن !!!!!!! Lol ...!!!!!
اگه بخوام با یه اکنت دیگه بیام ! و آی پی ها یکی باشه اون وقت مشکل پیش می آد !!!!!lol !!!!!
راستی نمی دونستم اکنت هات کاربر فعال هم هستن!!!!!! یا نکنه اکنت کسی رو قرض گرفتی ؟
Last edited by bersam; 26-12-2008 at 18:56.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)