تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4031 از 4105 اولاول ... 3031353139313981402140274028402940304031403240334034403540414081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,301 به 40,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تا ظهری که پلیس+10 بودم کد مازاد خورده بودم ولی یکی دوساعت پیش از نظام وظیفه پیامک برام اومد که کد سپاه خوردم و برگه معرفی نامه که از پلیس +10 گرفتین همراهتون باشه. من برگه قبلی که کد مازاد خورده بود رو دارم و این جدیده رو ندارم فردا هم تعطیله که بگیرم روز اعزام هم که دیگه وقت نمیشه. حالا تکلیف چیه باید چیکار کنم کسی میدونه?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان ببخشید یه سوال دیگه هم دارم . تو برگ سفید نوشته که برگ واکس هم همراتون باشه. من برگ واکسن رو موقعی که واکسن رو زدم تحویل پلیس+10 دادم و ندارمش. چیکار کنم؟ موردی نداره؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بعد اینکه کنکور ثبت نام کردم اینو دیدم!

من با این یه عکسم آپلود کرده بودم نیومده مثل اینکه!

گفتم شاید یکی لازمش بشه:
    Last edited by moh72; 20-02-2018 at 15:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عرض کردم بستگی به یگان خدمتی داره
    من نیروی دریایی ارتش بودم
    همه هم خدمتی هام 2 ماهه واسشون اومد

تو برگه تسویه حساب هم نوشته بود درصورتی که تا 4 ماه از زمان تسویه کارت پایان خدمت به دستتون نرسید به پلیس +10 مراجعه کنید ( پس در نتیجه جنگ نیست و هر یگان میگه که زمان استاندارد چقدره )

همه بچه هایی که باهاشون خدمت میکردم حداقل 2 ماه طول کشید تا کارت دستشون برسه
    ما مرز جنوبی بودیم ( کنارک - چابهار )
    تو همون پست قبلی هم گفتم که فکر کنم یگان خدمتی تاثیر داره تو این زمان
    سلام ببخشید شما که چابهار بودید میشه بیشتر توضیح بدید که خدمت اونجا چطور هست کلا از شرایطش بگید و اینکه اونجا میتونه واسه ارشد بخونه ؟
    داداشم آموزشی سیرجان بوده یگان افتاده چابهار لیسانس هست و ساکن شیراز هیچ اطلاعی از اونجا نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام ببخشید شما که چابهار بودید میشه بیشتر توضیح بدید که خدمت اونجا چطور هست کلا از شرایطش بگید و اینکه اونجا میتونه واسه ارشد بخونه ؟
    داداشم آموزشی سیرجان بوده یگان افتاده چابهار لیسانس هست و ساکن شیراز هیچ اطلاعی از اونجا نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    در واقع پادگان نداجا چابهار نیست و کنارک هست ( 40 کیلومتر پایین تر از چابهار )
    کلا نیروی دریایی ارتش ( نداجا ) 2 مکان خدمتی خیلی بد داره
    یکی همین کنارک و یکی جاسک

کنارک اصلا جای خوبی نیست و میشه گفت آخر دنیاست ( جاسک از کنارک بدتره )
    برج 2 و 3 هوا به شدت گرمه به حدی که تا 50 درجه هم میرسه
    3 4 5 6 هم گرمه و از 7 متمایل به گرم هست
    کل 12 ماه سال 11 ماه هوا گرمه و تقریبا از اواسط 10 تا اواخر 11 یه ذره خنک میشه
    من 16 ماه اونجا خدمت کردم پارسال فقط 4 5 روز بارون اومد و 1 ماه هوا خنک بود

نکته دوم
    به شدت آب و هوای شرجی داره ( مثلا ما یه جا رو رنگ میزدیم 2 ماه نمیشد دوباره زنگ میزد !!! )
    تو برج 2 و 3 و 4 شرجی خیلی اذیت میکنه به حدی که موقع تنفس هم سنگینی هوا رو حس میکنید
    هوای به شدت خفه ای داره
    پادگانش هم مذخرفه ( البته بستگی به یگان داره )

نکته سوم
    فضای شهری به شدت داغونی داره که میشه گفت یکی از عقب افتاده ترین شهرهای کشور شاید باشه
    به شدت شهر کثیف و داغونی داره و امکاناتی نیست ( بهتری یه آبمیوه فروشی بود وسط شهر که شاهکارش این بود شیرموز میده )
    اکثر مغازه و مکان های تجاری همونجا متعلق به نظامی های همون منطقه هست ( علاوه بر دریایی نیروی هوایی هم تو اون شهر هست )

اینکه میتونه واسه ارشد بخونه یا نه بستگی به یگان خدمتی داره
    بعضی یگان ها که مداوت ندارن ساعت 13:30 تعطیل میکنن و وظیفه ها میرن سراغ زندگی خودشون
    اونایی که مداوت دارن تا 16:30 الی 17 میمونن بعد آزاد هستن
    یگان ها هم سخت و آسون بودن خودشون رو دارن
    یه جا زیرکولر نشسته داره کار دفتری میکنه یه جا لباس کار میپوشه و کار فنی

البته مزیت هایی هم داره
    1 - چون جای بد آب و هوایی هست هر روز صبج رژه و .... ندارن ( کلا یه ذره به لیسانس ها سبک تر میگیرن )
    2 - چون مناطق دور افتاده هست حقوق عملیاتی میگیرن ( میانگین 300 400 میگیرن )
    3 - تشویقی شهرستان هم نزدیک به 40 50 روز هست که با تشویقی و تعطیلی خیلی بیشتر میشه ( میتونه 4 تا مرخصی 20 روزه بیاد )
    4 - پادگان نظامی هست و مثل نیروی انتظامی با مردم سر و کله نمیزنن ( مثل ارتشیا خدمت میکنن و بعد ساعات اداری زندگی شخصی خودشون رو دارن )
    5 - دفترچه خدمات درمانی ارتش رو دارن که خیلی به درد به خور هست - تو این گرونی هزینه ها به خصوص دندان پزشکی میتونه راحت تو بیمارستان های ارتش تمام دندون ها رو تعمیر و عصب کشی کنه کاملا رایگان
    حتی هرگونه مشکل و .... هم داشته باشن میتونن تو مرخصی برن بیمارستان گلستان تو تهران و همونجا رایگان عمل کنن ( یکی از هم خدمتی ها مشکل کتف داشت بعد کتفش رو لیزر کرد رایگان )
    نصیحتم اینه تا میتونه از دفترچه استفاده کنه - خود کنارک دکتر درست و حسابی نداره ولی مرخصی که اومد تو همون شیراز مراکز ارتش هرمشکلی داره از دفترچه استفاده کنه
    (( البته مراکز سپاه کیفیت بالاتری داره و به طور کل از ارتش بهتره ولی خب باید 30 درصد هزینه رو پرداخت کنید )) با همون دفترچه نیروی های مسلح میتونه کلیه مراکز درمانی نظامی ها رو بره ولی خب بجز ارتش بقیه جاها باید یه درصدی بدن
    ولی به طور کل مراکز درمانی سپاه کیفیت و پزشکان بهتری دارن و مراکز مجهز تری در اختیارشون هست ولی خب باید 30 درصد بدید که به نظر بنده بازم منصفانه هست چون اینقدر هزینه های آزاد زیاده که آدم پشیمون میشه از انجام درمان

شاید بپرسید چرا اینقدر رو این گزینه دفترچه تاکید میکنم ؟؟؟
    خیلی ها رو دیدم ( از جمله خودم ) که چرا همون موقع خدمت از دفترچه به خوبی استفاده نکردم
    اینقدر هزینه های پزشکی زیاده ( به خصوص دندان پزشکی که شما واسه یه عصب کشی و پر کردن دندون آخر فک نزدیک به 1 میلیون باید هزینه کنید )
    که بعد خدمت وقتی دیدم رایگان بود و تنبلی کردم استفاده کردم میگم ای کاش ......

سوالی بود در خدمت
    Last edited by albertxx; 20-02-2018 at 17:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من آموزشیم ۰۴ بیرجند بود
    الان افتادم مهندسی رزمی گروه۴۵۵ پدافند غیر عامل رسته استحکامات عمران کرمان
    کسی میدونه چجور جاییه؟
    درجمم ستوان ۲
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

.

سوالی بود در خدمت[/QUOTE]
    تشکر از راهنماییتون شرمنده این سوالاتم راهنمایی کنید
    1- تیپ نیست افتاده منطقه منطقه چطوره؟
    2-گوشی میشه برد ؟ 3-نگهبانی هم داره اونجا؟؟ 4-چه وسایلی ببره؟؟ 5-کسری بسیج هم میده ارتش؟ 6-چه یگانی بیوفته خوبه و راحت هست ؟ 7-آسایشگاهش چطوری هست؟
    شکر از لطفتون که جواب می دیدید

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

[/QUOTE]

1- تیپ نیست افتاده منطقه منطقه چطوره؟
    منم تیپ رو نگفتم
    منطقه رو گفتم ! تیپ که بدتره ! ( در واقع تیپ نیست تو نیروی دریایی بهش میگن تیپ ساحلی)

2-گوشی میشه برد
    گوشی ساده میتونن ببرن مشکلی نیست
    بعد یه مدت که با راه و چاه آشنا شد میتونی لمسی ببره ( گوشی لمسی بگیرن یه ذره دردسره به خصوص اگه گوشی بره دست حفاظت )

3-نگهبانی هم داره اونجا؟؟
    خدمت بدون نگهبانی هم مگه میشه ؟؟
    بله دارن ولی مثل سرباز صفر با اسلحه و ... نگهبانی نمیدن و در واقع مثل کادری ها نگهبانی میدن
    مسئولیت و بازرسی و بازدید و .....

4-چه وسایلی ببره؟؟
    لباس و وسایل مورد نیاز
    ماشین ریش تراش ( اگه داره )
    و .....
    لباس بیرون هم ببره چون بعد ساعات اداری میتونن مرخصی بگیرن و شهر برن ( اکثرا آخر هفته میرن منطقه آزاد چابهار گردش )

5-کسری بسیج هم میده ارتش
    بله میدن مشکلی نیست

6-چه یگانی بیوفته خوبه و راحت هست ؟
    دست خودشون نیست انتخاب یگان و با توجه به رشته تحصیلی معمولا پخش میشن تو منطقه ( البته نیاز یگان ها هم اولویت داره )
    تعریف هرکسی از یگان خوب یه چیز
    ولی عقیدتی سیاسی جای خوبیه

7-آسایشگاهش چطوری هست؟
    برای لیسانس وظیفه ها آسایشگاه نیست
    خارج از منطقه نظامی ( تو همون پادگان ) یه قسمتی هست بهش میگن مجردین
    حدود 100 تا اتاق هست که وظیفه ها اونجا سکونت میکنن ( با توجه به اندازه اتاق از 3 تا 5 6 نفر ظرفیت داره )
    مثل خونه دانشجویی
    وسایل تفریحی هم با توجه به نیازشون میتونن بخرن ( تلویزیون و پلی استیشن و .... )
    نظافت و ... هم بستگی به افراد داخل اون داره
    یه اتاق رنگ میزنن و فرش میندازه و یکی دیگه عکسشه !

کلا سعی کنه افراد اونجا رو جدی نگیره و سخت گیری نکنه ( اوایل که میرن چون تازه وارد هستن کارهای اتاق رو چند نفر آخری که میرن اتاق باید انجام بدن - ارشد اتاق هم با توجه به شخصیت خانوادگی که داره برخورد میکنه - یکی خوبه یکی هم ثابت میکنه تو طویله بزرگ شده )
    خدمت خوبیش اینه میفهمید آدمای که دور و برتون هستن اگه به قدرت برسن چقدر آدمای پست و بی ارزشی میشن
    اراشد اتاق اگرچه از همین وظیفه ها هستن ولی بعضیاشون واقعا از حیوان هم بدتر هستن و تربیت خانوادگی خودشون رو به رخ میکشن
    Last edited by albertxx; 20-02-2018 at 21:03.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من رفتم نظام وظیفه ی ناجا پرسیدم در مورد اینکه 30 ام بهمن معافیت تحصیلیم تموم میشه ولی نتونستم ابطال مافعیت بگیرم از دانشگاه . حالا چی میشه ، بررسی کرد و گفتش شما بعد از تاریخ فارغ التحصیلیت 1 سال فرصت داری ! من چند بار اینو به طرق مختلف پرسیدم آخرش عصبانی شد . دیگه مجبور شدم سوال نپرسم . قضیه ی این یک سال فرصت چیه؟ آخه نه به من برگه ای داد نه چیزی رو پر کردم و نه هیچچی

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان من رفتم نظام وظیفه ی ناجا پرسیدم در مورد اینکه 30 ام بهمن معافیت تحصیلیم تموم میشه ولی نتونستم ابطال مافعیت بگیرم از دانشگاه . حالا چی میشه ، بررسی کرد و گفتش شما بعد از تاریخ فارغ التحصیلیت 1 سال فرصت داری ! من چند بار اینو به طرق مختلف پرسیدم آخرش عصبانی شد . دیگه مجبور شدم سوال نپرسم . قضیه ی این یک سال فرصت چیه؟ آخه نه به من برگه ای داد نه چیزی رو پر کردم و نه هیچچی
    برگه چیه ؟؟ این قانونه و کلا فرمی نداره که شما پر کنید

شما بعد از فارغ التحصیلی ( یعنی زمانی که واحد های آخر رو پاس میکنید و رسما از دانشگاه تسویه حساب میکنید میشه فارغ التحصیلی )
    مثلا یه تاریخی میخوره ( 30 شهریور 96 )
    از همون روز تا 1 سال بعد فرصت دارید دفترچه خدمت پست کنید ( در واقع خودتون رو به نظام وظیفه معرفی کنید )

حالا میتونید تا 29 شهریور 97 خوش باشید و بعد دفترچه پست کنید
    یا 31 شهریور 96 پست کنید
    تو این یکسال هم میتونید واسه ارشد و .... ثبت نام کنید ( و یا دکتری )

ولی اگه 31 شهریور 97 یعنی 1 روز بعد از اتمام یکسال فرجه دفترچه پست کنید 3 ماه اضافه خدمت میخورید
    Last edited by albertxx; 20-02-2018 at 22:33.

11. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •