الکی کاره بدی کردی ترس،تو پاچش،انداختی
دوستان آرت 128 شاتل ناحمدود ماهی 28 اسپیدش چطوره?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الکی کاره بدی کردی ترس،تو پاچش،انداختی
دوستان آرت 128 شاتل ناحمدود ماهی 28 اسپیدش چطوره?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان یه سوال داشتم ، من 4 روزه که از شاتل اکو 512 3 ماهه گرفتم ، اون موقه اطلاع نداشتم که داونلود شبانشم محدودیت داره ، پشیمون شدم ، الان برای فسخ قرارداد اقدام کنم پولی برگشت میخوره ؟؟ چقدش ؟؟
اونطور که اطلاع دارم شبانه به اصطلاح رایگانشون نباید بیشتر از 20 گیگ در ماه باشه ینی شبی 600 مگ ، درسته ؟؟ اینجوری که خیلی خنده داره ، کلاه برداریه !!!
من خودمو کشتم نتونستم 1 مگ بگیرم از مخابرات
فقط باید پارتی کلفت داشته باشی
البته منطقه مخابراتی ما هم خیلی گیر بود
همین شاتل نیازامو جواب داده طی این 3 سال
سلام
من adsl از شاتل گرفتم
چند وقته که مودم من شب ها از ساعت 8 به بعد فقط 2 چراغش روشن میشه و چراغ adsl link چشمک میزنه ولی روز ها همه چراغ ها روشن میشن
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
شما ساکن کدوم شهرستان هستی ؟/
مسئول فروش پورت مخابرات شهرستان شما کیه ؟؟ خود مخابرات یا شرکت هایی که تو مزائده پورت رو خریدن و میفروشن (( مثل ضحی کیش ))
شرکت ضحی کیش نماینده مخابرات اونجا نمایندگی داره ؟؟
اگه جواب مثبت هست میتونی راحت 1024 ثبت نام کنی
این پیج این شرکت واسه گیلان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایین صفحه قسمت انواع پورت همونطور که میبینی میشه 2048 هم ثبت نام کرد
البته درصورتی که نماینده شهرتون خیلی گیر هست میتونی بار اول 128 بگیری و از بار دوم هرچی دوست داشتی ثبت نام کنی
بعد از ثبت نام تو صفحه شارژ همه نوع پورت واسه شارژ شما فعال هست
همونطور که تو عکس پایین میبینی همه سرویس ها موقع تمدید فعال هستن و میتونید اینترنتی شارژ کنید (( حتی 1 مگ و 2 مگ ))
البته این قسمتی که عکس گرفتم بیشتر سرویس 3 ماه و 6 ماه داره -- پایین تر نرفتم عکس بگیرم(( ولی سرویس 1 ماه هم 1 مگ و 2 مگ داره ))
![]()
Last edited by wooooow; 23-04-2013 at 18:24.
خیلی ممنون از پاسخ ، من دانشجوی ساری هستم !! اونطوری که پرسیدم گفت ما 512 میتونیم بدیم ولی میتونی بعدا خودت اینترنتی بری ارتقا بدی سرویستو !!!
فقط اطلاعی ندارین که چجوری میشه من با شاتل فسخ کنم ؟؟ سه ماهه گرفتم که 4 روزشه الان ، فسخ کنم پولم پس گرفته میشه ؟؟؟ ممنون![]()
شما الان ساکن ساری هستی ؟؟ تو مازندران شرکت ضحی کیش نمایندگی داره
اینم پیج ثبت نام
ضمنا
فروم مخابرات مازندران هست -- اکثرا از همین ضحی کیش دارن
فقط اینو از الان بدون مخابرات فقط به درد دانلود میخوره و سرعت پیج بازکردنش اصلا جالب نیست (( نسبتا متوسط هست )) پینگ هم ضعیفه و به درد بازی آنلاین نمیخوره
سرعتی هم که میده واسه دانلود زیاده (( اون ضریب 1 به 10 هم که نوشته همش کشکه))(( 256 نامحدود سرعتش از 100 شروع میشه و تا 300 هم میره ))
مخابرات هیچ محدودیت دانلودی نداره و هرچی خواستی میتونی دانلود کنی (( تو پیج بگردی افرادی هستن که تو 2 هفته 200 گیگ دانلود کردن ))
شما موقع ثبت نام مخابرات هیچ مدرکی نده -- اگه 512 ندادن بدون کارت دانشجویی شما 128 بگیر و 1 ماه استفاده کن و از ماه بعد 1024 و یا 2048 بگیر
آدم تو این مملکت نمیتونه اینترنت خوب داشته باشه
از دست این مخابرات که با حذف طرحهای نامحدود ما رو بعد 2 سال اشتراک آواره کرد
بعد مخابرات رفتیم سرغ پیشگامان
سرعت 256 نامحدود داشتیم 3 ماهه 63 تومن
سرعتم 80 تا 100 بود بعد از یه مدت سرعتم به 60 رسیده بود اما بازم راضی بودم تا اینکه دوباره که خواستم شارژ کنم گفتن طرحهای نامحدودشون رو برداشتن
ما هم رفتیم تخلیه پورت که گفتن دوباره گذاشتن
ولی با تغییراتی ماهی 21 رو کردن 23 تومن و گفتن سرعت 256 دانلود ثابت 32 میدن و دیگه سرعت رو کم نمیکنن
گفتیم یه ماه استفاده کنیم ببینیم چطوریه
روز اول خوب بود
اما بعدش دانلود بین 10 تا 32 متغیر بود بجای 32 ثابت
تماس میگیرم میگن مشکل از مخابراته نمیدونم 10 روزه مشکل مخابرات حل نشد
حالا میخوام برم شاتل بگیرم
میخوام ببینم سرعت دانلود محدود 128 شبانش چنده
سرویس نامحدود 128 وقتی دانلودت از 9 گیگ بگذره سرعتت چند میشه
Last edited by mpirayesh; 24-04-2013 at 00:17.
سلام خدمت دوستان شاتلی
ببخشید دوستان یه سوال فنی
یکی از بچه ها امروز اومد در اومد adsl حرف بزنه
گفت من 512 نامحدود گرفت بودم به قیمت 80 تومان و تو 1 ماه حدود 60 تا 70 گیگ دانلود کردم !!
میخاستم ببینم میشه همچین حجمی رو با سرویس های شاتل دانلود کرد ؟ (( آخه با توجه به تعریفی که از شاتل شنیدم محدودیت حجم دانلود داره ))
بعضی ها محدود نمیشن حالا یا از زیر دستشون در میره یا اینکه مربوط به خلوت بودن مرکز مخابراطی و غیره داره
من که توصیه نمیکنم از شاتل بگیرید اگر هم خواستید بگیرید با گفتن مرکز مخابرات یا پیش شمارتون تحقیق کنید در مورد سرویس دهنده ای که میخواید بگیرید در اون مرکز
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)