تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4030 از 4428 اولاول ... 30303530393039804020402640274028402940304031403240334034404040804130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,291 به 40,300 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این روشی که شما می‌گی واقعاً تو 2 ثانیه IP رو عوض می‌کنه؟ این مراحلی که شما گفتین، معادل تغییر مشخصات خط و ریبوت مودمه و بین 1 دقیقه تا 2 دقیقه معمولاً طول می‌کشه تا مودم دوباره به حالت پایدار برای تبادل اطلاعات برسه. فقط به جای ریبوت فیزیکی از پشت مودم، ریبوت نرم‌افزاری از داخل کنترل پنل مودم اتفاق می‌افته.
    بله در عرض 2ثانيه ipعوض ميكنه البته برا 2730مشكي اينجوره برا سفيد اين روش عملي نيست

من خودم برا شبانه رايگان يوقت ميبيني 20بار از همين روش ip عوض ميكنم كه يه ipخوب گيرم بياد

2. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان شما شروع و پایان شبانه رو چه ساعتی تعیین میکنید؟ من از 2:10 تا 6:50 میزارم ولی هنوز احساس میکنم از ترافیک معمولیم کم میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان شما شروع و پایان شبانه رو چه ساعتی تعیین میکنید؟ من از 2:10 تا 6:50 میزارم ولی هنوز احساس میکنم از ترافیک معمولیم کم میشه
    پارس انلاين تنها چيزي كه نداره حجم دزديه واسه من كه تا حالا نداشته

5. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پارس انلاين تنها چيزي كه نداره حجم دزديه واسه من كه تا حالا نداشته
    ممنون از جوابت. از چه ساعتی شروع میکنی به دانلود؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال یه مودم 2750 دی لینک دارم 2 تا دکمه پشتت هست یکی مال قطع کردن وایرلس مودم هست یکی دیگه چه کاربردی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال یه مودم 2750 دی لینک دارم 2 تا دکمه پشتت هست یکی مال قطع کردن وایرلس مودم هست یکی دیگه چه کاربردی داره؟
    دوست عزیز اون دکمه wps هست و اینم کاربردش

WiFi Protected Setup(راه‌اندازی حفاظت‌شده وای-فای) یا WPS استانداردی است برای برقرار کردن شبکه‌های ببیسیم خانگی به شکلی امن و آسان. این استاندارد در ۸ ژانویه ۲۰۰۷ توسط اتحادیهٔ وای-فای به صورت رسمی آغاز گردید.

هدف این استاندارد تسهیل روند پیکربندی امنیتی شبکه‌های بیسیم می‌باشد و به همین دلیل است که قبلاً Wi-Fi Simple Config نامیده می‌شد. این پروتکل به منظور میسر کردن امنیت برای کاربرانی طراحی شده که اطلاعات کمی در مورد امنیت شبکه‌های بیسیم دارند و ممکن است درمیان گزینه‌های موجود برای برقراری محدودیت دسترسی در شبکه‌های بیسیم سردرگم بمانند.

خوب حالا برای استفاده از این قابلیت چه باید بکنید. ابتدا باید یک مودم وایرلس یا اکسس پوینت روتر سازگار با این فناوری را تهیه کنید. بقیه کار ساده است.

اگر کارت شبکه شما نصب شده و روشن باشد ویندوز به دنبال شبکه های اطراف خود می گردد. در صورت پیدا کردن یک شبکه آیکن Network در ناحیه تذکر یک درخشش نارنجی پیدا می کند تا به شما گوشزد کند که شبکه ای در اطراف شما است.

اکنون برای وصل شدن به شبکه، روی آیکون Network در ناحیه تذکر کلیک کنید یا از مسیر زیر روی Connect To A Network کلیک کنید.

Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center

این عمل باعث باز شدن یک پنل خواهد شد که تمامی اتصالات شبکه موجود را به شما نشان خواهد داد. در صورت داشتن کانکشن ... یا دایال آپ یا ۳G آن ها را نیز خواهید دید.

حال بر روی شبکه مورد نظر خود کلیک کنید تا اتصال آغاز شود. در صورت دارا بودن فناوری WiFi Protected Setup صفحه زیر برای شما نمایش داده خواهد شد.

حال به بر روی مودم خود دنبال دکمه WPS یا علامت آن بگردید و آن را بفشارید و چند ثانیه نگه دارید تا چراغ آن شروع به چشمک زدن کند.

همه چیز تمام شد حال روتر اطلاعات تنظیم را ارسال کرده و ظرف چند ثانیه یک اتصال امن و رمزگذاری شده با شبکه خود دارید بدونه اینکه نیازی به وارد کردن چیزی داشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

برای تغییر آی‌پی سریع

میتونید به قسمت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برید روی PVC
    که کانفیگ گردید و یکبار Save بزنید اینجوری یک بار قطع و وصل سریع اتفاق میوفته که باعث تغییر آی‌پی هم میشه

و همین طور
    میتونید توی همون قسمت قبل Connection و روی
    Connect Manually
    قرار بدید و سیو کنید

اینجوری از صفحه اول مودم Status که هربار وارد بشید کلید Connect و Disconect ظاهر میشه که به صورت دستی میتونید همون لحظه قطع و وصل کنید و آی پی و تغییر بدید

10. 2 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای تغییر آی‌پی سریع

میتونید به قسمت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برید روی PVC
    که کانفیگ گردید و یکبار Save بزنید اینجوری یک بار قطع و وصل سریع اتفاق میوفته که باعث تغییر آی‌پی هم میشه

و همین طور
    میتونید توی همون قسمت قبل Connection و روی
    Connect Manually
    قرار بدید و سیو کنید

اینجوری از صفحه اول مودم Status که هربار وارد بشید کلید Connect و Disconect ظاهر میشه که به صورت دستی میتونید همون لحظه قطع و وصل کنید و آی پی و تغییر بدید

ممنون از راهنمایی
    این قرار دادن روی حالت دستی به جای اتومات که مشکلی در دانلود شبانه ایجاد نمیکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

ممنون از راهنمایی
    این قرار دادن روی حالت دستی به جای اتومات که مشکلی در دانلود شبانه ایجاد نمیکنه؟
    خواهش میکنم شاید بعضی وقتا اینترنت قطع بشه از طرف ISP و چون روی این حالت هست باید دستی برید conect بزنید تا وصل شه من خودم از روش اول همیشه استفاده میکنم خیلی سریع تره و بی دردسرتر

13. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان مودم من تی پی لینک 8101 است و کلا نویز خط ما زیاده آیا با عوض کردن میشه وضعیت رو بهبود داد یا هیچ مودم دیگری نمی تونه تغییر محسوسی ایجاد کنه.

ADSL Firmware Version
    :
    FwVer:3.12.8.31_TC3086 HwVer:T14.F7_7.0
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    G.DMT
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    6.0 7.0 db
    Line Attenuation
    :
    63.5 31.5 db
    Data Rate
    :
    3232 512 kbps
    Max Rate
    :
    3328 716 kbps
    CRC
    :
    651 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •