تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 942 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستی من یادم رفت مشکل ثابت به ایرانسل که زیر سر مخابراته را بگم شما حتما بگید.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این که دیگه مشکلی نیست عزیر رو اون کلیک بکنی میره صفحه اول یه بار دیگه شماره هارو وارد کنی میتونی بری به حسابت .
    اصلا نمیدونم چرا زحمت دوباره امتحان کردن و به خودتون ندادین .
    شاید نزدیک 10 بار امتحان کردم ولی نشد مثل اینکه این سرویس برای من غیر فعال شده

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

وحید جان هم هم ایمیل را فرستادم . ولی من حتی فکر نمی کنم اینها سال به سال ایمیل سایت خودشون سر بزنند که بخواهند جواب بدهند . متاسفانه شهرداری فعلی اصفهان یکی مفسد ترین و بدترین شهرداری در ایران هست حالا بماند چرا و خود من که پارسال یک کاری برام پیش آمد تو شهرداری چه مکافاتی کشیدم و خوب می فهمم ایرانسل چه می کشه . اینها فقط پول و عوارض می خواهند خیلی زیاد در ازای نصب Bts که ایرانسل هم زیر بار نمی ره و فکر کنم تا مدت زیادی درگیر باشند ... اما اگر کسی بخواهد کاری کنه این وسط خود ایرانسل هست .
    ایرانسل باید از شهرداری و مخابرات اصفهان شکایت قانونی کنه و موضوع را پیگیری کنه تا حل بشه . مثلا مشکل تماس از ثابت به ایرانسل را مخابرات اصفهان خیلی راحت می تونه حل کنه ولی نمی خواهد .
    به طور کلی بگم با تمام مشکلات از دست ما مشترکان کاری برنمی یاد و خود ایرانسل باید موضوع را جدی دنبال کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم شانس ماست که از بد ها بدترین رسیده به ما !
    راستی بچه ها میدونستین مخابرات عمدا تماس با 09351400000 و 09351300000 مسدود کرده که هیچ کس نتونه باهاشون تماس بگیره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وحید جان هم هم ایمیل را فرستادم . ولی من حتی فکر نمی کنم اینها سال به سال ایمیل سایت خودشون سر بزنند که بخواهند جواب بدهند . متاسفانه شهرداری فعلی اصفهان یکی مفسد ترین و بدترین شهرداری در ایران هست حالا بماند چرا و خود من که پارسال یک کاری برام پیش آمد تو شهرداری چه مکافاتی کشیدم و خوب می فهمم ایرانسل چه می کشه . اینها فقط پول و عوارض می خواهند خیلی زیاد در ازای نصب Bts که ایرانسل هم زیر بار نمی ره و فکر کنم تا مدت زیادی درگیر باشند ... اما اگر کسی بخواهد کاری کنه این وسط خود ایرانسل هست .
    ایرانسل باید از شهرداری و مخابرات اصفهان شکایت قانونی کنه و موضوع را پیگیری کنه تا حل بشه . مثلا مشکل تماس از ثابت به ایرانسل را مخابرات اصفهان خیلی راحت می تونه حل کنه ولی نمی خواهد .
    به طور کلی بگم با تمام مشکلات از دست ما مشترکان کاری برنمی یاد و خود ایرانسل باید موضوع را جدی دنبال کنه.
    من فکی میکنم نباید حق خودمونو از این دولت گدایی کنیم و حتی ایرانسل نباید گدایی کنه حق خودش رو باید بگیره تا میمون های بی غیرت به خودشون بیان
    میمون های پولدار در حال انقراض توف

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اینم شانس ماست که از بد ها بدترین رسیده به ما !
    راستی بچه ها میدونستین مخابرات عمدا تماس با 09351400000 و 09351300000 مسدود کرده که هیچ کس نتونه باهاشون تماس بگیره؟!
    جدی !! من خیلی وقت هست تماس نگرفتم با این شماره ها ... واقعا من نمی دونم اینها اگر نمی خواهند اپراتور جدید باید پس اصلا چرا مجوز می دهند !! والا ما که تو کار اینها موندیم .
    دیروز تو یک مجله خوندم شهرداری و استانداری اصفهان به وزارت اطلاعات و فناوری از همین حالا گفتند اجازه کار اپراتور سوم در اصفهان را نمی دهند و این شهر دیگه به اپراتور نیازی نداره و اشباع هست بازار سیم کارت در آن !!!
    اینها فکر کردن شهر مال اینها هست و با ارث پدری اشتباه گرفتند .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جدی !! من خیلی وقت هست تماس نگرفتم با این شماره ها ... واقعا من نمی دونم اینها اگر نمی خواهند اپراتور جدید باید پس اصلا چرا مجوز می دهند !! والا ما که تو کار اینها موندیم .
    دیروز تو یک مجله خوندم شهرداری و استانداری اصفهان به وزارت اطلاعات و فناوری از همین حالا گفتند اجازه کار اپراتور سوم در اصفهان را نمی دهند و این شهر دیگه به اپراتور نیازی نداره و اشباع هست بازار سیم کارت در آن !!!
    اینها فکر کردن شهر مال اینها هست و با ارث پدری اشتباه گرفتند .
    جدی ؟! وای عجب گیر چه آدمایی افتادیم !!! پس باید قید اپراتور سوما بزنیم !؟ چقدر احمقن اینا افغانستانم پنجمین اپراتورش داره راه میفته کسی نمیگه بسه اشباع شده اونوقت این آقایون خدمتگذار ...!!!

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

اینم نامه من به شهرداری اصفهان:

با سلام.
    امیدوارم این نامه ای که در اینجا می نویسم بیخود وقتم را تلف نکرده و کسی باشد که به من جواب دهد.

شهر اصفهان نه مال شهرداری اصفهان است، نه ارث پدری فرد خاصی است. این شهر مال مردم اصفهان بوده و هست و شهرداری فقط و فقط وظیفه دارد رفاه مردم را برقرار کند.

در مورد سیم کارت های ایرانسل که در این شهر آنت نمی دهند، همه می دانند که تنها مقصر این امر شهرداری فاسد اصفهان است.
    ولی واقعاً دوست دارم بدانم که چرا اجازه نصب آنتن به شرکت ایرانسل داده نمی شود؟
    آیا شرکت اسپادان برای فامیل ها و آشنایان شهردار آن شهر است؟ آیا برای نصب آنتن ها، این شرکت باید پول زور پرداخت کند؟ آیا شهرداری اصفهان سر گردنه واقع است؟ آیا شهرداری اصفهان محل تجمع عده ای دزد و راهزن است؟ آیا شهردار اصفهان فهم دارد؟ شعور دارد؟ آیا می فهمد که کسی که این سیم کارت می خرد به این امید است که روزی آنتن ها فعال شوند؟
    این شهرداری حتی به آنتن های نصب شده در منازل خصوصی مردم نیز رحم نمی کند و مانع فعالیت آنهاست. منازل خصوصی مردم، فقط و فقط مال خود مردم است و هیچ احدالناسی حق دخالت در آن را ندارد.
    امیدوارم جوابی قانع کننده دریافت کنم. آدرس ای میل برای شما نمی نویسم و در همین سایت در قسمت اخبار منتظر پاسخ می مانم.
    به امید روزی که دست دزدان از قدرت کوتاه شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

عصر ارتباط این هفته با مدیر Mtn در ایران گفتگو کرده . جالب ترین بخش آن این هست جناب مدیر خودش سیم کارت دولتی داره البته گفته یک سیم کارت ایرانسل هم داره که علاقه ای نداره شماره آن را به کسی بده /. !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

7 ايرانسل تا سال آينده Mms نمي دهد

ايرانسل تا سال آينده MMS نمي دهد

قطع كامل سرويس MMS ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.
    به گزارش خبرنگار ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس MMS بهره‌‏مند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس MMS كه تاكنون در سطح شهر به چشم مي‌‏خورد نيز جمع آوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيم كارت‌‏ها را انتخاب كردند، ناكام مانده‌‏اند.
    يك مقام مسوول در شركت ايرانسل، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، گفت: قطع سرويس MMS ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد.

منبع :

w w w.itanalyze.ir/archives/2007/07/_mms_7.php

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •