سلام دوستان من میخوام ویندوز نوت بوکم رو ریکاوری کنم می پرسه که با یوزر خودت می خوای اینکارو انجام بدی یا با ASP.NET اما ASP.net پسورد می خواد لطفا یه راهنمایی کنید که پسوردش چیه و کدوم یوزر رو انتخاب کنم
ممنون
سلام دوستان من میخوام ویندوز نوت بوکم رو ریکاوری کنم می پرسه که با یوزر خودت می خوای اینکارو انجام بدی یا با ASP.NET اما ASP.net پسورد می خواد لطفا یه راهنمایی کنید که پسوردش چیه و کدوم یوزر رو انتخاب کنم
ممنون
شما فورمت درایوهاتون چیه؟ ntfs یا fat32
قبل از هر چیز مورد بالا رو بررسی کنید چون ویستا فقط درایوهای ntfs رو میشناسه...
اگه از این مورد نبود بگید تا راههای دیگه رو بگیم
کسی نیست بگه من چطوری یه فایل dll رو توی system 32 جایگزین کنم ؟ کارم گیره
سلام
برید اینجا توضیح داده شده..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
با عرض سلام
من بابیلون نصب کردم در ویستا ولی پچ های کرک نمیتونن کارشونو بکنن!(برنامه هم کاملا بسته است).مینویسنcan't access file
مشکلی برام پیش اومده که اگه کمکم کنید ، ممنون میشم
من به تازگی شروع به استفاده از ویندوز ویستا کردم. در مدیا پلیر نمیتونم بعضی از فیلم ها رو که AVI هستن ، اجرا کنم (یعنی فقط صدا میاد....تصویر ندارم)
در ضمن...KMPlayer رو هم نصب کردم...فیلم اجرا شد ، ولی تصویر بی کیفیت بود....در صورتی که در ویندوز XP ، کلیه ی فیلم های با فرمت AVI فوق العلاده با کیفیت پخش میشد...طوری که فرمت AVI با فرمت HD برابری می کرد....اشکال از کجاست؟
البته نا گفته نماند که من در ویندوز چند مجموعه codec نصب کردم...آیا با نصب Codec مخصوص ویندوز ویستا مشکلم حل میشه؟اگه جواب شما مثبت هست ، یه لینک از جدیدترین Codec ویندوز ویستا برام بزارید
سلام من ie8 رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه . ارورمیده . file is corrupt. چند بار دیگم داون کردم . بعضی اپدیت ها هم نصب نمیشه. اونایی که مستقیم دانلود میکنم نصب نمیشه. میشه راهنمایی کنید.
فکر کنم مشکل از اکستراک باشه چون قبلا هم نتونستم داریو گرافیک یا چنتا چیزه دیرو نصب کنم. سرویس پک یک دارم.
ممنون
کسی نمیتونه جواب بده؟
1با سلام و خسته نباشید و تشکر
-چطور میتونم عکسی که خودم می خواهم را در backgroundپوشه هادر ویندوز ویستا قرار بدم. به طوری که در پس زمینه صفحه دیده شود.اینکار را قبلا در xp کردمام اینجاویستا نتونستم.
2- سرعتم در ویستا (اینترنت دیال اپ)افتضضضضضضضضضضضضضضاح است چیکار کنم؟
3-group policy کجاست؟
Last edited by sm6m10; 02-02-2009 at 14:13.
agha sharmande engish mizanam
alan lap tope ye dusame
hich servis packi nadare
chi kar konam ta sp1 ra nasb konam?
tu site microsof 450 mb bud.kamtar chizi jay nis?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)