تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 602 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

دوست عزیز درست ترین کار خرید یک مودم فیبرنوری معمولی در کنار یک روتر قوی هست ، از طریق یک روتر که وای فای 5GHz داشته باشه دیگه مشکل سرعت روی وای فای هم نخواهید داشت.
    تشکر پس میرم دنبال یک روتر با فرکانس 5ghz میگردم که کارمو راه بندازه . چون واقعا امکان کابل کشی داخل خونه رو ندارم همه خونه میشه کابل

یکی ازدوستان هم لینک خرید روتر گذاشتن که ممنونم ازتون !

سلام .بعد از ۵ ماه دوندگی مخابرات بالاخره راضی شد فیبر مارو هم بکشه.
    فقط یه سوال موقع ثبت نام به من دو تا شماره برای تهیه مودم دادن یکی برای پیمانکاره یکی برای یکی از خود مخابرات بود. من از پیمانکار هواوی 8245h رو خریدم ۱۸۵۰ ولی اون یکی به یکی از همسایه ها قیمت داده ۱۳۵۰ حالا نمیدونم هیمن مدل و قیمت داده یا نه...تو اینترنت هم سرچ کردم همین ۸۲۴۵ رو یه سری جا گذاشتن ۱۳۵۰ یه سری دیگه ۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰... حالا نمیدونم این اختلاف قیمت داستانش چیه.. اگه پیمانکار گرون حساب کزده پسش بدم...خدایی ۵۰۰ زیاده مگه اینکه یه توضیح منطقی داشته باشه..
    من خیلی تو قسمت مودم ها گشتم و خودمم هم دنبال این مودم هستم برای خرید. تفاوت این دو قیمت برای پورت آبی و سبز هستش که در این مدل موجود هستش پورت آبی حدودا 1300 قیمت داره و پورت سبز از حدودا 1700 به بالا . البته نوع گارانتی هم در افزایش قیمت تاثیر داره که تا جایی که من چک کردم پورت آبی این مدل حدودا 1400 قیمت داشت با گارانتی و پورت سبز حدودا 1800

موفق باشید

2. 2 کاربر از ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کارهای کابل کشی برای ایجاد FAT تموم شد، و فردا باکس نصب میشه انشالله.
    کابل کشی خونه ها هم چند روز زمان میبره.
    حتما از تست هر دو سرویس براتون تصویر میزارم. که هم سرعت سرویسه 16 مگابیت رو ببینید هم 50
    از FAT و کابل کشی و نصب پریز هم تصویر میزارم تا چند روزه آینده. شاید ویدیو گرفتم و فایلشو در یوتیوب آپلود کنم واسه دوستانی که مایل باشن.
    اگه بخواید تست از سرعته اتصال و دانلود روی PS5 و PS4 با هر دو سرویس هم میزارم.
    چه عجب ... زحمت کشیدن.. اما خودت خسته نباشی .. خوب خدارو شکر فهمیدن که باید ‌FAT نصب کنن و کارهاتون انجام بدن.. خیلی خوبه حالا فکر کنم یک مدت حداکثری ۱ ماه زمان میبره برات تا یوزر پسورد اصلی بیاد.. البته اگر تنبل نباشن میتونن یک هفته هم کار رو راه بندازن.. خیلی عالی شد..حتما تست هاتو بذار تا همه ببینن.. در ضمن حتما زمانیکه میان برات فیبر کشی میکنن مقدار نویز رو بپرس و همینطور زمانیکه میان سرویس رو نصب کنن مقدار tx و rx رو که داخل مودم میزنه بگو بهت بگن... تا اگر بالا بود چشم پوشی نکنن بلکه برات توی لحظه درست کنن.

4. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

بنده هم مثل شما مودم زایکسل دارم و با رعایت همین نکات سرعت خیلی خوبی گرفتم البته درسته که اول همه چیز به مرکز مخابرات مربوط میشه
    بعد این موارد اما کابل کشی اصولی و رعایت درست نحوه اتصال سوکت ها قطعا توی کیفیت کار تاثیر داره.
    زاویه اتصال در سوکت های سبز و آبی متفاوت هست و وقتی دو سوکت غیر همرنگ به هم متصل شوند یک شکاف بینشون به وجود میاد که باعث
    loss data میشه و وقتی به مودم سوکت غیر همرنگ بزنید احتمال آسیب به سوکت هم وجود داره اگر مودم شما همون زایکسل مشکی هست
    پیشنهاد میکنم پچ کورد رو عوض کنید و سبز بزنید در مورد پچ کورد سبز به آبی هم وقتی این مورد استفاه میشه که پریز (oto) آبی باشه و سوکت
    مودم سبز یا برعکس ، مهم این هست که اتصالات هر سمت یکرنگ باشند ، پریز رو باز کنید و از رنگ پیگتیل هم مطمئن بشید ، برای بنده هر 2سمت سبز هستند.

سوکت رو مودم و دیوار هر دو سبز رنگ هستن.
    اگر پچ کورد دو سر سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمکینه ؟

مارک خاصی پیشنهاد میکنید ؟ شما از کدوم سایت خریدید ؟
    پریز رو دیوار را باز نکردم فقط از پایین نگاه کردم اون مربغ مثل مال رو مودم سبز بود ... باید حتما پریز را باز کنم تا متوجه بشم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

من پچ کورد داید خریدم از دیجی کالا چیز دیگه ای بخرم بهتر نیست ؟
    3 متره کوتاه تر باید باشه ؟؟

6. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سوکت رو مودم و دیوار هر دو سبز رنگ هستن.
    اگر پچ کورد دو سر سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمکینه ؟

مارک خاصی پیشنهاد میکنید ؟ شما از کدوم سایت خریدید ؟
    پریز رو دیوار را باز نکردم فقط از پایین نگاه کردم اون مربغ مثل مال رو مودم سبز بود ... باید حتما پریز را باز کنم تا متوجه بشم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

من پچ کورد داید خریدم از دیجی کالا چیز دیگه ای بخرم بهتر نیست ؟
    3 متره کوتاه تر باید باشه ؟؟
    دوست عزیز مودم شما سوکت سبز هست باید از ابتدا پچ کورد سبز میزدید الان که بهش آبی زدید امکان آسیب هست
    در مورد پچ کورد هم 99درصد همه ایرانی هستند و فرقی نمیکنند فقط بحث قطر سیم هست که 2میلی متر و 3میلی متر
    داره که اون هم بنده تست کردم هیچ تفاوتی با هم نداشتند فقط مقاومت 3میلی متر بیشتر هست و گرونتر اما در کارایی
    یکسان هستند.
    طول پچ کورد هم تفاوتی نداره اصلا خاصیت فیبر نوری همین هست اما هر مقداری اگر اضافه هست بهتره دایره و ثابتش
    کنید که یک موقع بیش از حد خم نشه.
    در مورد پریز oto هم رنگ آداپتوری که به پچ کورد متصل میشه ملاک نیست اون آداپتور یک حفره داخل هست و فقط محفظه ای
    برای اتصال 2سوکت می باشد پیشنهاد میکنم بازش کنید از رنگ پیگتیل داخل مطمئن بشید

در نهایت رعایت این موارد برای یک کابل کشی درست و اصولی حتما لازم هست اما همانطور که قبلا هم عرض شد
    در سرعت و کیفیت خط اول مرکز مخابرات ملاک هست بعد اتصالات مربوط به FAT و فیوژن ها سپس مواردی که عرض شد.

Last edited by farhang_k; 11-11-2021 at 11:38.

8. 4 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

نصب باکس تموم شد، شکر خدا.
    پیگتیل و پورت مودم هر دو آبی هستن.

10. 6 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

چه عجب ... زحمت کشیدن.. اما خودت خسته نباشی .. خوب خدارو شکر فهمیدن که باید ‌FAT نصب کنن و کارهاتون انجام بدن.. خیلی خوبه حالا فکر کنم یک مدت حداکثری ۱ ماه زمان میبره برات تا یوزر پسورد اصلی بیاد.. البته اگر تنبل نباشن میتونن یک هفته هم کار رو راه بندازن.. خیلی عالی شد..حتما تست هاتو بذار تا همه ببینن.. در ضمن حتما زمانیکه میان برات فیبر کشی میکنن مقدار نویز رو بپرس و همینطور زمانیکه میان سرویس رو نصب کنن مقدار tx و rx رو که داخل مودم میزنه بگو بهت بگن... تا اگر بالا بود چشم پوشی نکنن بلکه برات توی لحظه درست کنن.
    مخلصیم. دم شما هم گرم که راهنما بودی این مدت.
    فکر نمیکنم یوزر و پسورد اون مقداری که میگی طول بکشه، با رییسش تو مرکز در ارتباطه مستقیمم، شکر خدا هر بار پیام میدم به ثانیه نمیکشه پاسخگو و پیگیر هستن.
    از ابتدا هم گفته بودن 2 هفته از هنگامه واریز وجه تمامیه مودمها، برای نصب FAT زمان میبره تا تجهیزات مورد نیاز در دسترس قرار بگیره، که دقیقا همینطور بود. نه یک روز دیر نه یک روز زود.
    اوکی، حتما موقع نصب از نبود نویز مطمــعنمیشم. مقدار TX RX باید چند باشه که بهترین عملکرد رو بده؟

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

روز همگی خوش

من این تاپیک رو یه ۲ هفته ای هست دنبال میکنم. قبلاً TD-LTE زیتل داشتم که یک سال درست سرویس داد (بین ۲۵-۴۰ نوسان)‌ ولی از ابتدای سال بیچاره کرده بود. قطع و وصل بشدت زیاد و سرعت ۸-۱۵ مگ اعصابم رو خیلی خرد کرده بود. اسم مرکز مخابراتی رو نمیگم به علتی که بعدا میگم. با مسئولش در مخابرات تلفنی صحبت کردم. یه مسئله ای که دوست دارم اینه که واقعاَُ اول آدم کارش به بیمارستان نکشه، دوم کارمند دولت. یه مشت بی وجدانِ‌ بی تربیت تو پاچه کن
    اول به طرف گفتم FAT رو بیاره تو خونه بذاره و کلید میخوام و این حرفا که به شدت قاطی کرد که "آآآآي تو میخوای خودت به ملت اینترنت بفروشی!‌ اصلاً نداریم آقا نمیکشیم! ۳۰۰ متر بیشتر باشه فاصله ات پولم همشو از تو میگیرم!" خلاصه کلی اربده کشی کرد. حس کردم به این یارو نباید میگفتم اصن اینو نمیدونم. خلاصه ثبت نام کردم. طرف گفت نری برای ۵۰ تومن بالا پایین پیمانکار پیدا کنی ما خودمون میکشیم. گفتم مرتیکه من اصن حرف پول زدم به تو مگه باشه بیا بکش. ۴-۵ روزی ولی من بستمش به زنگ پشت هم و هر روز. گفت یه پیش پرداخت ۳ تومنی بده - با اینکه اول گفته بود کل سیم کشی تا دم در میشه ۲.۵، منم پرت کردم براش گفتم سگ خور- که بالاخره یه کسی رو فرستاد کارای سیم کشی رو انجام بده. تمام سیم کشی هارو داخلی انجام داد و خیلی تمیز کار کرد ولی خوردیم به شب نشد بقیه اش رو انجام بده و سوکت هم نزد. باز طرف یه ۴-۵ روز طول داد دوباره هم خودشو هم اصل کارو رو بستم به زنگ که پاشو بیا بابا. بالاخره طرف رو کشوندمش ادامه سیم کشی ها و فیوژن رو انجام داد. مثل اینکه روی ظرفیت پان خیلی کاربر گرفته این منطقه و rx من از اسپلیتر هم به گفته خودش بالا بود. پاور زدیم نشون داد ۲۵.۸ اینا که طرف تاکید میکرد باید مودمت پورت سبز باشه، غافل از اینکه من از قبل اینجا صحبتای شما رفقا رو شنیده بودم و یه 8254H پورت سبز خریده بودم بدون پچ کورد با قیمت ۱۷۵۰ از اینجا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر زنگ زدید بگید با خانم مسعودیان کار دارم و از طرف من - موسوی- تماس میگرید شاید یه تخفیفی گرفتید ولی قیمتشون واقعا کفه اینطوری که گشت میزدم.

خلاصه طرف با ۲ هزار زنگ در روز خودش کارای ثبت نام رو برام انجام داد و یه روز بعد نام کاربری رمز عبور عمومی و ۲-۳ روز بعد نام کاربری رمز عبور برای تنظیمات مودم رسید دستم. مرتیکه حاضر نشد FAT رو توی خونه بزنه و چون ۳ واحد بودیم توی لابی همرو بدون FAT فیوژن کرد. حالا بهش میگم رسید بده مرتیکه از همسایه ها رو چه حساب پول بگیرم. از اونجایی که قرار بود تپل بره تو پاچه مبارک حاضر نبود فاکتور بده. آخر یه فایل ورد فرستاد به شرح زیبای زیر:

تمامش رو ۲ برابر فرو فرمودن. من فقط میخواستم کار انجام بشه سریع و خودش هم اینو فهمیده بود ولی وقتی با پرسش اینکه چرا اینقدر گرون مواجه شد فرمود "موسوی من به دردت میخورم!". به به بهش گفتم من قیمت گرفتم ۲ برابر قیمت دادی ولی فدای اعصاب و روانم ولی سرعتو باید برام تا جایی که میشه باز کنی که آه و ناله کرد دست من نیست. گفتم پاتم نباشه باید سینه خیز بری اینو درست کنی. بگذریم

با توصیه هایی که کرده بودید از دیجی کالا زدم تو گوش یه AIoT AX3600 که خیالم از وایرلس راحت باشه. مک دارم و پورت لن کلا نداره البته یه تبدیل براش گرفتم ولی خب راست دست نیست.
    شبش با اینکه خودم همه چیز رو روی مودم ست کرده بودم نصاب فلان فلان شده باید میمود یه چیزی هم به اون بماسه و مودم رو زنگ بزنه رجیستر کنه. اونم روی پیشونی مارو خوند فهمید میشه کند گفت باید توپول حالمو ببینی بگم برات باز کنه سرعتو. گفتم یه خیار هم برات پوست نمیکنم دستت بدم هِری بابا ۱۰۰ تومن بهش دادم ردش کردم رفت.

خلاصه این بود انشای ما الانم روی وایرلس سرعت اینه:

اینم از سرور فرانکفورت. فعلا سرعتم اینه. حالا اگه ماتحتش رو تکون بده هفته دیگه سرعت رو زیاد کنه باز عکس میزارم.

در کل از زمانی که رفتم مخابرات تا الان یه ۳ هفته ای شد. با توجه به تجربه بقیه شماها فکر میکنم تند و تیز انجام شد. خلاصه که ایشالا همتون بتونید اینترنت پرسرعت داشته باشیم. راستی پریز پرتش آبی بود و پچ کورد APC-UPC سبز به آبی گرفتم. همینطور که بچه ها گفتن باید پریز دیواری و مودم رو چک کنید هر سر که سیم میخوره پورت همون رنگ باشه. شاید اگر من پورت دیوارم سبز بود باز از اینم بهتر میبود یا شایدم نه. پچ کورد هم Single بگیرید.

فقط یه سوال. من مودم رو روی Bridge ست کردم روی روتر ولی چرا سیم لن رو از پشت روتر در میارم مستقیم وصل میکنم به مک آی پی نمیگیره؟ تنظیماتی داره؟‌ حتی PPPOE رو روی مک هم با یوزر پسورد مودم ست کردم باز آی پی نمیگیره. کسی اگر لطف کنه راهنمایی کنه عالیه.

مرسی از همتون که تجربه و اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید. بدون اطلاعات شما حتما خیلی بیشتر هزینه و وقت باید صرف میکردم

13. 7 کاربر از sydsina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوست عزیز مودم شما سوکت سبز هست باید از ابتدا پچ کورد سبز میزدید الان که بهش آبی زدید امکان آسیب هست
    در مورد پچ کورد هم 99درصد همه ایرانی هستند و فرقی نمیکنند فقط بحث قطر سیم هست که 2میلی متر و 3میلی متر
    داره که اون هم بنده تست کردم هیچ تفاوتی با هم نداشتند فقط مقاومت 3میلی متر بیشتر هست و گرونتر اما در کارایی
    یکسان هستند.
    طول پچ کورد هم تفاوتی نداره اصلا خاصیت فیبر نوری همین هست اما هر مقداری اگر اضافه هست بهتره دایره و ثابتش
    کنید که یک موقع بیش از حد خم نشه.
    در مورد پریز oto هم رنگ آداپتوری که به پچ کورد متصل میشه ملاک نیست اون آداپتور یک حفره داخل هست و فقط محفظه ای
    برای اتصال 2سوکت می باشد پیشنهاد میکنم بازش کنید از رنگ پیگتیل داخل مطمئن بشید

در نهایت رعایت این موارد برای یک کابل کشی درست و اصولی حتما لازم هست اما همانطور که قبلا هم عرض شد
    در سرعت و کیفیت خط اول مرکز مخابرات ملاک هست بعد اتصالات مربوط به FAT و فیوژن ها سپس مواردی که عرض شد.

شما احیانا مال همدان نیستید ؟
    فکر کنم من شما را میشناسم ، حدس میزنم شما هم مرا به خاطر میاورید .

یه سوال دیگه
    کانکشن های قبل از پریز و مودم هم باید همگی سبز APC باشند ؟ مثل اون اسپلیتر TB که در خونه تو گاراژ میزنن ؟

یعنی شما وایسادی بالای سر پیمان کار که همه را سبز APC بزنن الان سرعت 400 داری
    ؟

چون باسه من مطمئن نیستم فکر کنم پایین تو گاراژ آبی UPC زدن

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شما احیانا مال همدان نیستید ؟
    فکر کنم من شما را میشناسم ، حدس میزنم شما هم مرا به خاطر میاورید .

یه سوال دیگه
    کانکشن های قبل از پریز و مودم هم باید همگی سبز APC باشند ؟ مثل اون اسپلیتر TB که در خونه تو گاراژ میزنن ؟

یعنی شما وایسادی بالای سر پیمان کار که همه را سبز APC بزنن الان سرعت 400 داری
    ؟

چون باسه من مطمئن نیستم فکر کنم پایین تو گاراژ آبی UPC زدن

بله قبلا با هم صحبت کرده بودیم ، دوست عزیز موضوع اینکه باید سبز یا آبی باشند نیست این هست که هر رنگی بود شما هم سوکت همون رنگ وصل کنید
    چون اصلا دست من و شما هم نیست مخابرات هر منطقه نسبت به تجهیزات خودش داخل کابینت ODC و FAT از سوکت سبز یا آبی استفاده میکنه بنده هم
    روزی که پیمانکار برای نصب هماهنگ کرد در تمام مراحل کار کنارش بودم (همین هم باعث شد کار یک روزه جمع بشه) و تمام تجهیزات منطقه ما هم سبز کار
    شده بود ، الان هم فقط موردی که برای شما هست اینکه پریز oto رو باز کنید اگر پیگتیل آبی بود پچ کورد سبز به آبی اگر هم سبز بود که کلا پچ کورد سبز به
    مودم متصل کنید. در مورد سرعت هم این که شما پچ کورد هم رنگ متصل کنید قطعا توی سرعت و مخصوصا اعداد RX و TX تاثیر داره اما نه اینکه مثلا از 200
    بشه 400 این مورد بیشتر بستگی به هر شهر و هر منطقه داره و سرعت ها با هم متفاوت هستند.

یک مورد هم راجع به سرعت خدمت شما و همه دوستان دیگر عرض کنم که مهم این هست که سرعت شما زیر 100مگابیت نباشه اینکه 200 یا 300 باشه
    فقط برای سرورهای داخلی هست و عملا در 99درصد مواقع هم فرقی نمیکنه چون همه دانلود سنترها روی 100مگابیت قفل هستند و بیشتر از سرعت
    100مگابیت که میشه حدود 13مگابایت به شما سرویس نمیدهند مگر مواردی مثل torrent باشه که شما بتونید از Seed های مختلف سرعت بیشتر از 100
    بگیرید که اون هم سرور خارجی حساب میشه و میانگین سرعت همه ما هم بر روی سرورهای خارجی حدود 150 هست....
    پس کلا خیلی خودتون رو درگیر این سرعتی که speedtest میده نکنید بیشتر برای مقایسه خودمون تو مناطق مختلف ایران هست.

16. 4 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اقا یکی توروخدا جواب بده

سر کوچه ما odc هست اما خیابونمون ی فت هم نه دورمونه ن نزدیکمونه فیبر برای محلمون کشیدن دکل ها و ... ولی خونگی ندیدم
    مرکز مخابرات میگه اصلا نداریم !
    ریسس مرکز هم پای بساط همیشه نیستشو یه بی همه چیز که اصلا حاظر نیست ریخت عنشو ببینیم

تو خیابونمون هم چن نفری نیاز دارن ولی مخابرات اصلا همکاری نمیکنه بزور تونستن بیان یه سیم مسی رو عوض کنن

شکایت کسی تونسته بکنه 195 و بیان بدن؟ ما با خونه بقلیمون همسایمون هست نیاز داریم ما خونمون ویلایی تک واحده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •