من که این همه صبر کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که متظر این ces بمونم شاید چیز خیلی شاخی معرفی شد که از گررفتن vt30 پشیمون بشم .
من که این همه صبر کردم آخرش به این نتیجه رسیدم که متظر این ces بمونم شاید چیز خیلی شاخی معرفی شد که از گررفتن vt30 پشیمون بشم .
با سلام
نمایندگی مرکزی پاناسونیک در غرب تهران واقع در خیابان ستارخان نرسیده به پل تاج این مدل را موجود دارد اما از قیمت فعلی آن اطلاعی ندارم. در نیمه اول سال که قیمتی حدود 1.720 تا 1.760 برای سایز 42 اینچ داشت.
ces چي هست حالا ؟
آخرین قیمت 50 vt30 در اصفهان 3350000 .امروز برادرم رفت برای برادر خانمش تی وی بگیره صاحب مغازه گفت 3350000 چون چکی میخواست خرید کنه گفت باید دو روز هم صبر کنی .این قیمت بدونه سودیه که رو چک میکشه.
منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال![]()
چه میشه کرد دوست عزیز ....منتظره قیمتهای نجومی هم باش با توجه به بی ارزش شدن ریال
یه نمایشگاه هست که هر ساله تمام شرکت ها جدیدترین فناوری هاشون رو تو اون نشون میدند . طبق معمول شرکت های ساخت tv هم همیشه تو ces مدل های اون سالشون رو معرفی می کنند ...ces چي هست حالا ؟
ces امسال حدود 2 روز دیگه شروع میشه . همین vt30 هم پارسال تو ces معرفی شد ...
فقط بدیش این هست که مدلایی که امسال معرفی می شه سال دیگه این موقع بدستمون می رسه
اون وقت باید صبر کرد برا ces سال دیگه
و بعدش هم : این داستان همچنان ادامه دارد
(البته فکر کنم فکر کنم مدل های سونی تقریبا زودتر از مدلای دیگه وارد می شه)
آره خوب ... حقیقتش من بیشتر برای همون سال دیگه هم میخوام ... الان اتاقم با داداشم مشترک هست. یه پنل 40-50 اینچی میخوام برای اتاق خواب آیندم
(حدودا یه سال دیگه اتاق میشه مال خودم
)
تو سالن یه lg lx9500 داریم که vt30 تفاوتش با vt30 اونقدرها هم محسوس نیست . برای همین میگم سال دیگه بگیرم تا تفاوت بیشتر باشه ...
زیاد به سال آیندهم مطمئن نباش که وارد بشه.[COLOR="Silver"]
Last edited by dfbdb; 07-01-2012 at 21:02.
6-7 ماه بعد از معرفی وارد میشه ... من خهودم چند وقته دنبال tv بودم . مخصوصا ما که بندرعباس هستیم خیلی از مدل ها رو چند ماه زود تر هم بهشون دسترسی داریم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)