تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 602 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Please help
    دوستان لطفاً یه هدفن بی سیم خوب معرفی کنید که با موبایل هم مچ بشه. ویژگی ها مد نظر من:

1-من میخوام باهاش برنامه های آموزشی گوش کنم از روی موبایل و میخوام صداش تا حد ممکن بلند باشه.
    2- برد برای من مهم نیست پس نمیخوام برای این مورد هزینه اضافه بدم. در حد 1-2 متر کافی هست.
    3-باس و ... برام مهم نیست چون موزیک نمیخوام گوش بدم!
    4-خر کار باشه!
    بهترین پیشنهادی که بنظرم میرسه هندزفری بلوتوث هست که به راحتی به انواع پلیرها لپتاپ ها و موبایلها کانکت میشه و بی سیم هم هست و اتفاقا مدلهای جدید هم امکانات به مراتب بیشتری دارند و هم مصرف باطری کمتر

هر کدوم از مدلهای Jabra میتونه انتخاب شما باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان .
    در مورد هدفون ـای Full Size :
    همچنین باز بودن قسمت پشت درایور خود عامل ورود گرد و غبار به داخل درایور هست که امکان تمیز کردن آن به هیچ عنوان توسط کاربر وجود نداشته و به مرور زمان باعث افت کیفیت شدید خواهد شد به خصوص در مکانهایی که رطوبت نسبی هوا بیشتر از حد معمول باشد مثل شهرهایی که هوای مرطوب دارند یا کنار سواحل. نگه داری از این دسته هدفونها کار مشکلی هست و نیاز به مراقبت شدید دارند این شرایط تا اندازه ای برای مدلهای Semi Open بهبود پیدا کرده اما همچنان معایب به قوت خودشان باقی هستند و کیفیت صدا هم به مقدار کمی افت خواهد داشت. اما نشتی صدا همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند چون صدا به خصوص فرکانسهای بالا برد بیشتری در هوای اطراف داشته و به دلیل کوتاه بودن طول موج آنها به راحتی از روزنه های ریز هم عبور کرده و اغلب همین اصوات در فاصله چند متری قابل شنیدن هستند.
    من میخواستم بخرم ، ولی واقعا اینطوریه ؟ یعنی اینطوری که اصلا نمیشه نگهداری کرد و زود خراب میشه !
    هدفونای استریو میتونن کیفیت ـی مثه فول سایز بدن ؟
    پول ـم نزدیک ـه 400 هزار تومنه . بهتره کدومو بخرم ؟
    خیلی ممنون .

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان .
    در مورد هدفون ـای Full Size :

من میخواستم بخرم ، ولی واقعا اینطوریه ؟ یعنی اینطوری که اصلا نمیشه نگهداری کرد و زود خراب میشه !
    هدفونای استریو میتونن کیفیت ـی مثه فول سایز بدن ؟
    پول ـم نزدیک ـه 400 هزار تومنه . بهتره کدومو بخرم ؟
    خیلی ممنون .
    هر ابزاری نیاز به دستورالعملی برای نگهداری و استفاده داره
    بعضی سخت تر بعضی اسون تر نگهداری و استفاده میشه
    هدوفن هم یک ابزاره با تمام شرایط خاص خودش و همچنین شرایطی که از جانب استفاده کننده و محیط اطراف بهش اعمال میشه

دستورالعمل نگهداری هدفونهای فول سایز خیلی پیچیده نیست ولی کمی حوصله و دقت بیشتری برای نگهداری نیاز داره که اگر شما هدفونهای معمولی داشته باشید این تجربه خیلی هم دور از ذهن نیست مثلا:
    فول سایزها مثل بقیه مدلهای هدفون کابل دارند اما کابلی هم وزن یک هدفون معمولی که این مسئله جمع کردن و استفاده از هدفون رو کمی سخت میکنه و با اینکه برای کاربرد پرتابل ساخته نشدند اما همین استفاده عادی هم بدون اما و اگر نیست
    تصور کنید از روی استند بخواین هدفون رو روی گوش بزارید و عدم تحرک به دلیل بلندی و سنگینی کابل و هدفون خودش یه مسئله مهمه
    این تجربه شخصی هست و ممکنه کاربر دومی برعکس خیلی راحت با این موارد کنار بیاد ولی بطور کلی هدفونهای فول سایز بعد از انواع هدفون تو گوشی به نگهداری بیشتری نیاز دارند و بیشترین اسیب وارد شده به اونها توسط خود کاربر و شرایط محیطی هست که از هدفون استفاده میشه یعنی نقطه مقابل هدفونهای تو گوشی که این انواع خود هدفون باعث مشکلات هست مثل عفونت های گوش و اسیبهایی که از استفاده طولانی مدت گریبانگیر گوش کاربر میشه
    هدفون فول سایز این معایب رو نداره ولی اسیب های گردنی به دلیل سنگینی و یک جهت و نگه داشتن سر خود دلیل بروز انواع مشکلات برای کاربری میشه که از این انواع هدفون بیشترین استفاده و طولانی ترین رو داره

در اخر:
    هیچ ابزاری بدون ایراد نیست و هیچ ابزاری هم بدون نگهداری صحیح قابل استفاده نیست ، چه طولانی مدت چه کوتاه مدت

در آخر آخر:
    بنظرم چند استایل هدفون همزمان داشته باشید تا بهترین استفاده و لذت رو با کمترین اسیب از هدفون های خودتون ببرید
    و اگر کاربرد شما طوری نیست که چند مدل هدفون داشته باشید بهتره که هر یک ساعت هم به خودتون هم به هدفونتون استراحت بدید و این زمان خوبیه برای نظافت و رسیدگی به هدفون

شما هم موفق باشید.

5. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان کسی تجربه شنیداری Beyer T50P رو داشته؟ از تکنولوژی انحصاری بنام تسلا استفاده میکنه و چندیدن جایزه بین المللی داره. یه هدفون پورتابل بسته هست که نقد و بررسی های خوبی هم گرفته. به نظرم جالب اومد. میتونم حدود 750 بخرمش. نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز Senheiser Momentum On Ear خریدم و مشکلم باش اینه که گوشمو گرم میکنه جوری که اذیت میشم

1.آیا این طبیعیه و از بین میره !؟
    2.اگر نه لطفا مدلی بهم پیشنهاد کنید تا بجاش بگیرم ترجیحا سنهایزر

( بیشتر پاپ و کمتر سنتی و یوخته راک گوش می کنم روی آیفون و کامپیوتر و برام تفکیک صدا و شنیدن عمق آهنگ مهمه زیر 1ملیون )
    بسیار ممنونم

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کسی هست مارو یاری کنه . . .

اقا ما چند مدل دیگه هم پیدا کردیم ، خلاصه و مفید اینکه :
    سبک : pop - dance - electronic - tranc
    در کل موزیک های خارجی گوش میکنم از schiller - conjure one - Mike Oldfild - astrix - dan balan و . . . .
    صدا با کیفیت و زنده با بیس نرم و میدرنج خوب ، طوری که همه در سطح خوب خودشون پخش بشن ( بیس نه کم و نه زیاد ، خفه نباشه صدا )
    صدا حالت استریو داشته باشه و حالت باز ( فکر کنم ساند استیج میگن بهش )

سورس : ایپاد تاچ 4

قیمت تا 170

اینم مدلها :

Sony XBA 10
    Sony XB60EX

philips She 9800
    philips She 9000

Soul SL49

klipsch s4

t-jays one

jvc HA-FX1

در کل از این بابت راهنمایی میخوام که اگر مثلا She 9000 جوابگو هست هزینه ی بیشتر تا 170 - 80 تومن نکنم . . . منتظرم دوستان . . .

ماروهم دريابيد . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز Senheiser Momentum On Ear خریدم و مشکلم باش اینه که گوشمو گرم میکنه جوری که اذیت میشم

( بیشتر پاپ و کمتر سنتی و یوخته راک گوش می کنم روی آیفون و کامپیوتر و برام تفکیک صدا و شنیدن عمق آهنگ مهمه زیر 1ملیون )
    بسیار ممنونم
    اگر یه هدفون گوش رو گرم میکنه، خب گرم میکنه دیگه! قوانین فیزیک ترمودینامیک رو که نمیشه تغییر داد! پس هرچی هم ازش استفاده کنی تفاوتی در بخش گرمایش قضیه نداره.

11. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

بسیار ممنونم
    سلام.مبارکه
    راستش من خودم هم همیشه با هدفونهای On Ear مشکل داشتم.اگه منظور شما از گرم شدن گوشها اینه که کاپهای هدفون باعث فشار و عدم راحتی روی گوش میشه باید گفت که این مسئله تا حد زیادی طبیعیه به خصوص برای کسایی که گوشهای بزرگتری دارند هر چند خیلی ها هم هستند که از این نوع هدفون کمترین شکایتی در مورد راحت نبودنش ندارن.البته به مرور زمان عادت میکنید اما هیچ وقت به راحتی هدفونهای Over Ear نمی رسه(البته تعدادی از هدفونهای فول سایز هم هستند که چندان راحت نیستند و وزن بالایی دارند که سنگینیش روی سر کاملا احساس میشه و بعضا هد بندهاشون روی سر فشار زیادی وارد میکنه مثل k701 که bump هاش خیلی به روی سر فشار وارد میکنه (البته در برخی افراد).البته بعضیا راهکارهایی برای کمتر شدن فشار تل هدفون به طرفین دارند و اعتقاد دارن میشه تا حدی فشار و گرم شدن گوش رو کمتر کرد.اگه قصد ندارید از مدل های تو گوشی استفاده کنید به نظرم با قیمت زیر یک میلیون Hd 598 هدفون خیلی خوبیه.هر چند فول سایز هست و شاید مناسب کاربردتون خیلی نباشه اما فوق العاده راحته طوری که اصلا احساس نمیکنید چیزی روی سرتونه.و شفافیت صدا و سواند استیجش در یک کلام بی نظیره.البته متاسفانه تو سبکهایی که بیس خوب و قوی میخواد کمبود بیس داره و صداش مناسبه سبکهای اکوستیک و کلاسیکه واز همه مهمتر نیاز به آمپ داره.به Hd 25 هم میتونید فکر کنید به خصوص اگه استفاده پورتابل و جابجایی براتون از اهمیت بیشتری برخورداره ولی بازم ممکنه براتون اونقدر راحت نباشه.به نظرم بد نیست به هدفون های تو گوشی و فول سایز-به لحاظ راحتی-هم فکر کنید.

13. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.مبارکه
    راستش من خودم هم همیشه با هدفونهای On Ear مشکل داشتم.اگه منظور شما از گرم شدن گوشها اینه که کاپهای هدفون باعث فشار و عدم راحتی روی گوش میشه باید گفت که این مسئله تا حد زیادی طبیعیه به خصوص برای کسایی که گوشهای بزرگتری دارند هر چند خیلی ها هم هستند که از این نوع هدفون کمترین شکایتی در مورد راحت نبودنش ندارن.البته به مرور زمان عادت میکنید اما هیچ وقت به راحتی هدفونهای Over Ear نمی رسه(البته تعدادی از هدفونهای فول سایز هم هستند که چندان راحت نیستند و وزن بالایی دارند که سنگینیش روی سر کاملا احساس میشه و بعضا هد بندهاشون روی سر فشار زیادی وارد میکنه مثل k701 که bump هاش خیلی به روی سر فشار وارد میکنه (البته در برخی افراد).البته بعضیا راهکارهایی برای کمتر شدن فشار تل هدفون به طرفین دارند و اعتقاد دارن میشه تا حدی فشار و گرم شدن گوش رو کمتر کرد.اگه قصد ندارید از مدل های تو گوشی استفاده کنید به نظرم با قیمت زیر یک میلیون Hd 598 هدفون خیلی خوبیه.هر چند فول سایز هست و شاید مناسب کاربردتون خیلی نباشه اما فوق العاده راحته طوری که اصلا احساس نمیکنید چیزی روی سرتونه.و شفافیت صدا و سواند استیجش در یک کلام بی نظیره.البته متاسفانه تو سبکهایی که بیس خوب و قوی میخواد کمبود بیس داره و صداش مناسبه سبکهای اکوستیک و کلاسیکه واز همه مهمتر نیاز به آمپ داره.به Hd 25 هم میتونید فکر کنید به خصوص اگه استفاده پورتابل و جابجایی براتون از اهمیت بیشتری برخورداره ولی بازم ممکنه براتون اونقدر راحت نباشه.به نظرم بد نیست به هدفون های تو گوشی و فول سایز-به لحاظ راحتی-هم فکر کنید.
    بسيار ممنونم از توضيح كاملت
    والا من از كيفيت صداى اين اصلا شكايتى ندارم و نيازم رو برطرف مى كنه و مسعله سرهمون گرماست كه اميدوارم بهش عادت كنم چون تجربه اول من هست شايد كمى طول بكشه! در مورد ٥٩٨ هم كه خودم بسيار دوستش دارم مسعله همون كاربردى نبودنش براى منه ولى اين ٢٥ رو ممكنه خواهش كنم يوخته بيشتر بگى كه عدم راحتيش تو چيه !؟ تو گوشى هم كه نمى تونم استفاده كنم چون قبلا داشتم و اذيتم كرده و در آخر آيا فول سايزى داريم كه پرتابل رو ساپورت كنه !؟

ويرايش:در مورد اون كارهايى كه ميشه كرد تا گرما و فشار كم بشه هم لطفا منو راهنمايى كنيد
    Last edited by mi_ra52; 20-11-2013 at 15:23.

15. این کاربر از mi_ra52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •