تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 421 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    یه دختر خانم (هم دانشگاهی)چند وقتیه که از من خوشش میاد و هی پیغام تو تلگرام و شبکه های اجتماعی دیگه میده و همش میخواد صبحبت کنهمنم به خاطر احترام جوابش رو میدم و صحبت میکنم باهاش ولی نمیخوام رابطه ایی از نظر احساسی برقرار بشه ولی فک کنم اون دنبال همچین چیزی هست
    چطوری بهش بفهمونم که من نمیخوام وارد همچنین رابطه ایی بشم که ناراحت نشه
    سلام
    اینکه یه خانم یا آقا از کسی خوشش بیاد و سعی کنه باهاش ارتباط برقرار کنه به هدفِ ازدواج و تشکیل خانواده هیچ ایرادی نداره . بالاخره اکثر مردم دنبال همسریابی یا دوست یابی هست
    شما اگر تمایل به ارتباط عاطفی با ایشون ندارید کافیه خیلی رسمی برخورد کنین باهاشون یعنی از کلمات جمع استفاده کنین مثل شما , بفرمائید , سلامت باشید و غیره
    لهجتون هم بدونِ احساساتِ عاطفی باشه
    بعید میدونم ایشون با این کار متوجه نشند
    اگر ایشون با این رفتارتون متوجه نشدند که شما تمایلی به ارتباط عاطفی ندارید باهاشون میتونین با یک پیامک بهشون این رو بگین که قصد ارتباط عاطفی ندارید . فقط همین
    اما باز هم تاکید میکنم تلاشِ محترمانه ی ایشون برای به دست آوردنِ دل شما به هیچ وجه کار خلاف و غیرقانونی نیست . مثل اکثر مردم دنبال همسر آینده و یا دوست برای اهدافِ معین میگردند

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام وقت بخیر. من از یک خانمی که همکلاسی من هست خوشم میاد و قصد دارم بهش پیشنهاد دوستی بدم ولی خوب قبلا این کارو نکردم و با آدابشم آشنایی ندارم. یکی از خصوصیات شخصیتی من اینه که اصلا دوست ندارم کسیو از خودم ناراحت کنم و ترسشو دارم که چیزی که توی ذهنم هستو نتونم بگم بهش. از طرفی هم من توی زندگیم به هر چی خواستم رسیدم (آدم پولداری نیستم در حد خودم منظورم بود) و چون نمیدونم چه جوابیو قراره بشنوم تاحالا چنین پیشنهادی ندادم بهش. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شخص با ادبی هم هستم و این باادب بودن متاسفانه باعث شده تا حدی خجالتی هم باشم. اینو هم بگم مثل دو تا دوست هستیم با هم توی کلاس و توی شبکه های اجتماعی هم با هم صحبت میکنیم ولی اونم در حد دوستی نه چیزی بیشتر و مورد مسائل درسو اینا... حالا موندم باید این مسئله رو حضوری بگم یا مجازی و چی باید بگم به نظرتون.
    Last edited by M.Amorous; 28-07-2017 at 19:26.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام وقت بخیر. من از یک خانمی که همکلاسی من هست خوشم میاد و قصد دارم بهش پیشنهاد دوستی بدم ولی خوب قبلا این کارو نکردم و با آدابشم آشنایی ندارم. یکی از خصوصیات شخصیتی من اینه که اصلا دوست ندارم کسیو از خودم ناراحت کنم و ترسشو دارم که چیزی که توی ذهنم هستو نتونم بگم بهش. از طرفی هم من توی زندگیم به هر چی خواستم رسیدم (آدم پولداری نیستم در حد خودم منظورم بود) و چون نمیدونم چه جوابیو قراره بشنوم تاحالا چنین پیشنهادی ندادم بهش. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی شخص با ادبی هم هستم و این باادب بودن متاسفانه باعث شده تا حدی خجالتی هم باشم. اینو هم بگم مثل دو تا دوست هستیم با هم توی کلاس و توی شبکه های اجتماعی هم با هم صحبت میکنیم ولی اونم در حد دوستی نه چیزی بیشتر و مورد مسائل درسو اینا... حالا موندم باید این مسئله رو حضوری بگم یا مجازی و چی باید بگم به نظرتون.
    باکره ای ؟
    ببین نباید کستقیم هیچوقت بگی باید با رفتارت این حس رو درش ایجاد کنی مستقیم بگی من دوست دارم که هیچی بگی عاشقتم هم طرف میزاره میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه. از پیامها از حرفها سعی کن براش مثلا تو کافی شاپ دانشگاه چیزی سفارش بدی از اینکارا. دوباره تاکید میکنم اصلا با زبان هیچی نگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام.چجوری باید از کسی درخواست کار کنیم. برای شغل منظورمه.لطفا راهنمایی بکنین.منظورمه اینه چی بگم که برای منم یه شغل پیدا کنه؟خواهشن کمک کنید.

داره خودمونی میشه 37598's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام، روشی که برای خودم موثر بود رو میگم به احتمال بسیار برای شما هم جواب میده

پیام که داد فورا جواب ندید ... بذارید یکی دو ساعت بعد و خیلی خشک و البته محترمانه جواب بدید ... در حد چند کلمه طوری که بفهمه شما مایل به ادامه رابطه پیامکی نیستین ... چند روز که اینکار رو بکنید به احتمال بسیار میفهمه و بی خیال میشه ... سعی کنید حتی سوالات عادی ازش نپرسید، فقط جواب بدید، سرد وخشک و محترمانه در حد نیاز
    همه این کارا رو کردم
    حتی چند روز پیش گفت میخواد بره مسافرت شمارشو داد گفت اس بده منم اصلا پیفامشو سین نکردم

میتونم بپرسم مثلا چی مینویسن؟ شما که پالسی ندادید قبلا بهش ناخوداگاه؟
    قبلا دخترها پسرها رو زامبی میدیدن الان خرگوش میبینن قبلا هم گفتم!
    منطقی باهاش رو در رو صحبت کنید راحت. به نظر من تو همون فضایی مجازی جواب ندادن راه کار خوبی و اصلا هم بی ادبی نیست
    مثلا از خودش میگه یا مثلا میگه من دختر قانعی هستم و زیاد چیزی نمیخوام و از اینجور حرفا
    پالس که نه
    چون میدونست من دوست دختر دارم و اتفاقا دوستم دخترمم توی همون دانشگاه بود
    منم چون درسم خوب بود یه پروژه واسش درست کردم البته نه فقط واسه این ، واسه بیشتر بچه ها اعم از دختر و پسر من درست کردم

سلام
    اینکه یه خانم یا آقا از کسی خوشش بیاد و سعی کنه باهاش ارتباط برقرار کنه به هدفِ ازدواج و تشکیل خانواده هیچ ایرادی نداره . بالاخره اکثر مردم دنبال همسریابی یا دوست یابی هست
    شما اگر تمایل به ارتباط عاطفی با ایشون ندارید کافیه خیلی رسمی برخورد کنین باهاشون یعنی از کلمات جمع استفاده کنین مثل شما , بفرمائید , سلامت باشید و غیره
    لهجتون هم بدونِ احساساتِ عاطفی باشه
    بعید میدونم ایشون با این کار متوجه نشند
    اگر ایشون با این رفتارتون متوجه نشدند که شما تمایلی به ارتباط عاطفی ندارید باهاشون میتونین با یک پیامک بهشون این رو بگین که قصد ارتباط عاطفی ندارید . فقط همین
    اما باز هم تاکید میکنم تلاشِ محترمانه ی ایشون برای به دست آوردنِ دل شما به هیچ وجه کار خلاف و غیرقانونی نیست . مثل اکثر مردم دنبال همسر آینده و یا دوست برای اهدافِ معین میگردند
    درست ولی من همه این تلاشها رو انجام دادم
    من 28 سالمه بالاخره 3تا پیرهن پاره کردم ولی این دیگه نوبره
    کم کم داره روی رایطه خودمم هم تاثیر میذاره نمیدونم چیکار کنم
    Last edited by 37598; 29-07-2017 at 09:02.

7. این کاربر از 37598 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

باکره ای ؟
    ببین نباید کستقیم هیچوقت بگی باید با رفتارت این حس رو درش ایجاد کنی مستقیم بگی من دوست دارم که هیچی بگی عاشقتم هم طرف میزاره میره پشت سرش هم نگاه نمیکنه. از پیامها از حرفها سعی کن براش مثلا تو کافی شاپ دانشگاه چیزی سفارش بدی از اینکارا. دوباره تاکید میکنم اصلا با زبان هیچی نگو.
    من اون صفتي رو كه به بنده نسبت داديد رو توهين تلقي مي كنم چرا چون من آدم خويشتن داري هستم و كساني كه در سطحم نيستن رو نميپذريم هم به دليل نبودن شأن و شخصيت خودم هم خانوادم. شما ممكنه چنين شخصيتي نداشته باشي و با همه راحت باشي بنابراين آدم نبايد هر كسي رو با خودش مقايسه كنه!
    در ضمن ممنون از راهنماييتون اين كارا رو قبلا انجام دادم الان فكر كنم ديگه وقتشه موضوع رو بگم بهش...

9. 2 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

سلام دوستان..
    تو مغازه رو به رویی ما 4 تا دختر کار میکنند همه هم 25 الی 26 ساله...یکیشون که گارانتی میزنه با کامپیوتر خیلی خوشگله نهایت باکلاسی و خوشگلی بوی عطرش بازار رو مست میکنه ..

من دقیقا مغازه روبه رویی اینا کار میکنم..کارمند سادم...این دختر خوشگله منو خیلی تحویل میگیره...به اسم کوجیک صدا میکنه...وفتی میخواد جنس تحویل بده میگه بیا عزیزم...یه بار چند روز پیش رفتم پیشش گفتن 10 تومن خورد خدمتتون هست؟ گفت حتما مگه میشه به شما نه گفت! خلاصه خیلی دختر خوبیه...

میخواستم بدونم چشمش منو گرفته یا نه اینا فکرهای الکیه؟

آیا پتانسیل این رو داره که بهش بگم شمارتو بده؟ با نه

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان..
    تو مغازه رو به رویی ما 4 تا دختر کار میکنند همه هم 25 الی 26 ساله...یکیشون که گارانتی میزنه با کامپیوتر خیلی خوشگله نهایت باکلاسی و خوشگلی بوی عطرش بازار رو مست میکنه ..

من دقیقا مغازه روبه رویی اینا کار میکنم..کارمند سادم...این دختر خوشگله منو خیلی تحویل میگیره...به اسم کوجیک صدا میکنه...وفتی میخواد جنس تحویل بده میگه بیا عزیزم...یه بار چند روز پیش رفتم پیشش گفتن 10 تومن خورد خدمتتون هست؟ گفت حتما مگه میشه به شما نه گفت! خلاصه خیلی دختر خوبیه...

از نظر من، نه چشمش به شما ، و نه نظر خاصی داره، بلکه فقط یک رفتار عادی ( از دید خودش ) انجام داده که متاسفانه در ایران بخاطر این فرهنگ بسته و ضعیف ارتباط بین دو جنس مخالف، معمولا برداشت درسیتی نمیشه و تصورات اشتباهی در ذهن طرف مقابل ( شما ی نوعی ) بوجود میاد.
    گرفتن شماره، و درخواستهای اینجوری به هیچ وجه مناسب نیست، و بهترین کار اینه که همینطور معمولی به این ارتباط ساده و دوستانه ادامه بدید و البته از خودتون سوال کنید اصلا برای چی شماره بگیرید و دنبال چی هستید؟

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان.. تو مغازه رو به رویی ما 4 تا دختر کار میکنند همه هم 25 الی 26 ساله...یکیشون که گارانتی میزنه با کامپیوتر خیلی خوشگله نهایت باکلاسی و خوشگلی بوی عطرش بازار رو مست میکنه ..من دقیقا مغازه روبه رویی اینا کار میکنم..کارمند سادم...این دختر خوشگله منو خیلی تحویل میگیره...به اسم کوجیک صدا میکنه...وفتی میخواد جنس تحویل بده میگه بیا عزیزم...یه بار چند روز پیش رفتم پیشش گفتن 10 تومن خورد خدمتتون هست؟ گفت حتما مگه میشه به شما نه گفت! خلاصه خیلی دختر خوبیه...میخواستم بدونم چشمش منو گرفته یا نه اینا فکرهای الکیه؟
    سلام
    موضوع به این سادگیها نیست
    1- اول باید مطمئن بشید که آیا فقط با شما اینطوری برخورد میکنند ؟ یا کلاً عادتشون همینه و با همه یا اکثر مردم اینجوری حرف میزنند ؟
    2- هدفشون از این برخورد چیه ؟ فقط یک عادت یا جلبِ توجه برای هدفِ شرّ یا هدفِ خیر ؟
    3- شما هدفتون از شماره گرفتن یا شماره دادن چیه ؟ لزومی نداره به ما پاسخ بدین اما به خودتون باید پاسخ بدین در حضور وجدان و عقل و انصاف
    در مورد اول میتونین یکی دیگه رو بفرستین ببینین برخوردشون با اسشون چه فرقی داره با شما .
    خلاصه مسئله کمی پیچیده هست و اشتباه در فهم میتونه باعث دردسرهای کوچک تا مصیبتهای خیلی بزرگ بشه
    هر گردی گردو نیست . هر چی هم برق میزنه طلا نیست

ضمناً از سلام و علیک عادی درست نیست یهو بریم سر شماره گرفتن . مُقَدَّمات داره
    مثلاً میشه گفت من شما رو که میبینم انرژی میگیرم . نگاهها هم اطلاعاتِ زبادی در مورد علاقمندی رد و بدل میکنه
    اما نصیحتِ دوستانه:
    اگر فقط دنبال معشوقه گرفتن و اینها هستین در همون جلسه های اول آشنائی این رو بهش بگین تا اگر ایشون هم همین هدف رو دارند ادامه بدین وگرنه مشکلات پیش میاد و از جوانمردی و انصاف و مردونگی هم به دوره که دل کسی رو با وعده های سرخرمن به دست بیاریم
    دیگه بقیه اش با خودتونه و مسئولیت و عواقبِ خیر یا شرّش هم با خودتونه

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان..

اون خانم هنوز خامه. با چیزهایی که گفتین ادم ناپخته ای با نظر میاد. هر نوع لوندی به معنی علاقه نیست. یه سوال میپرسم خوب بهش فکر کن: اگه اون ادم رفتار سنگین و در عین حال بی اعتنایی داشت ، باز هم حاظر میشدین بهش پیشنهاد بدی؟ اصلا به خوشگلیش فکر نکن. چون اصلا مهم نیست. ایا شخصیتش درایتش ادبش اون طوری هست که شما میخواین؟ اگه جوابتون به سوال " نه " هست طرفش نرید. دوستانه و در عین حال مودبانه و با رعایت حریم و خط قرمزها به همکاری و رابطه ادامه بدین.
    Last edited by body_guard; 01-08-2017 at 19:36.

16. 2 کاربر از body_guard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •