تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 403 از 598 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

امیرکبیر کارشناسی مکاترونیک ندارد

بله مثل اینکه ارشدشو داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه سری از دوستان گفتند دانشگاه تربیت معلم ، دانشگاه چندان جالبی نیست. آیا از نظر سطح آموزشی در رشته‌ی عمران مالی هست یا نه؟
    به طور کل بین دانشگاه قزوین و تربیت معلم ، کدوم رو اولویت بدم؟ قزوین بهتره ، نه؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

وقتی میرم واسه ویرایش یه صفحه میاد به اسم جدول زمانی و نکات مهم بعد دیگه هیچی نی ....

چجوری باید ویرایش کنم؟

داره خودمونی میشه siavash_1147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا قبل بیست و پنجم نمیشه ویرایش کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها به گوش باشید.
    این زمان تصحیح که گفتن همین الانه ها . تا چهارشنبه هم وقت داره. این هم نقل قول از سایت سنجش:

در پايان لازم به توضيح است داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته نموده اند ، چنانچه به دلايلي نياز به تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي خود داشته باشند ، مي توانند تا تاريخ مذكور از طريق بخش مربوط به ويرايش اطلاعات در صفحه اول سيستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و يا حذف كدرشته هاي مورد نظر خود نمايند . بديهي است در صورت اصلاح يا حذف لازم است كد پيگيري مجدداً از سايت دريافت نمايند .

6. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها به گوش باشید.
    این زمان تصحیح که گفتن همین الانه ها . تا چهارشنبه هم وقت داره. این هم نقل قول از سایت سنجش:
    این سنجش هم که معلوم نیست چی می گه، این رو یه جا دیگه پیدا کردم:

• زمان ويرايش اطلاعات : هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ويرايش اطلاعات انتخاب رشته خود اقدام نمايد

بعد این صفحه هم در همون صفحه انتخاب رشتهست فقط در منوی سمت راست "ویرایش اطلاعات حذف یا اصلاح" رو بزنید

8. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

پيش فرض

برای کنکوریهای 90 اعلام شد؛
    جدول شرایط دانشگاهها برای اعطای خوابگاه در مهرماه/ عدم تعهد 75 دانشگاه

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: دانشگاههای کشور وضعیت ارائه تسهیلات خوابگاهی خود را در سال تحصیلی 91 - 90 اعلام کردند براین اساس 75 دانشگاه تاکید کردند که تعهدی در تامین خوابگاه ندارند و در صورت تامین خوابگاه شرایط خاصی برای واگذاری وجود دارد. به گزارش خبرنگار مهر، 89 هزار و 502 نفر بر اساس ظرفیت اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در دوره روزانه دانشگاهها در پنج گروه علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی پذیرفته می شوند که بر اساس اعلام دانشگاهها ظرفیت خوابگاهی برای این گروه محدود است.
    همچنین 27 هزار و 246 نفر در دوره شبانه دانشگاه ها پذیرفته خواهند شد این در حالی است که دانشگاههای کشور تاکید کرده اند که هیچ تعهدی در برابر تامین خوابگاه برای دانشجویان دوره شبانه وجود ندارد.

در این میان دانشگاه صنعت نفت آبادان بر خلاف سایر دانشگاهها جزئیاتی از هدایایی که به برگزیدگان اعطا می کند اعلام کرده است. بر اساس اعلام دانشگاه صنعت نفت آبادان، به داوطلبان دارای رتبه کشوری یک تا یک هزار و 500 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و یا معدل کتبی دیپلم ریاضی فیزیک 19.5 به بالا و پذیرفته شدگان مرحله نهایی المپیادهای جهانی (کسانی که به المپیاد اعزام می شوند) یک دستگاه رایانه همراه اهداء می شود.

بر اساس اعلام خلاصه ای از وضعیت دانشگاههای کشور در خصوص واگذاری خوابگاه بسیاری از دانشگاهها شرایط ویژه ای را برای رتبه های برتر اعلام کرده اند. به طور نمونه دانشگاه تربیت معلم سبزوار برای رتبه های زیر 500 که این دانشگاه را انتخاب کنند تسهیلات قائل می شود.

همچنین به عنوان نمونه دانشگاه فردوسی مشهد تسهیلات ویژه برای افراد رتبه کشوری زیر 500 (در گروه ریاضی - فنی و علوم تجربی) و زیر 200 (در گروه های علوم انسانی و زبانهای خارجی) قائل شده است.

در عین حال بسیاری از دانشگاهها نیز که برای دوره های روزانه خوابگاه را تحت شرایط خاصی اعلام کرده اند و به عنوان نمونه می توان به اعلام درصدی از پذیرفته شدگان دارای رتبه برای اولویت اسکان در خوابگاه دولتی اشاره کرد.
    دانشگاه زنجان نیز خوابگاه را به دانشجویانی ارائه می دهد که جزء 40 درصد برتر ورودی خود هستند. همچنین محدودیت تأمین خوابگاه دانشجویان از سوی دانشگاه یاسوج، عدم تأمین و ارائه خوابگاه به دانشجویان غیربورسیه در دانشگاه علوم دریایی و دریانوردی چابهار، عدم ارائه امکانات به پذیرفته شدگان سایت خطیب از سوی دانشگاه تربیت معلم تبریز برخی دیگر از شرایط اعلام شده است.
    در این میان تنها دانشگاه یزد یادآور شده است که در حد توان امکانات خوابگاهی را برای دانشجویان غیربومی فراهم می کند و دانشگاه اراک نیز تاکید کرده است که اسکان در خوابگاه دولتی و استیجاری از ترم 4 امکان پذیر است.

10. 6 کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نگاه کن ترو خدا

اینهمه زدیم حالا میگن خوابگاه نداریم.
    به جایی که سجیل و شهاب و فجر و از اینا بسازین یه خوابگاه درست کنین ... 1000 متر زمین هم وسط بیابون نخواستیم.

13. 6 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها من اگه امسال روزانه قبول نشم و فقط شبانه بزنم (بابام 25 درسد جانبازی داره)ایا سال دیگه می تونم تو دانشگاه ازاد و انتخاب رشته دولتی از سهمیم استفاده کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •