این دزدی عظیم رو کجا باید گزارش کرد ؟ این مخابرات خراسان هم واسه خودش شاخ شده
مگه میشه وسط قرار داد بزنن زیرش بگن دیگه نمیشه ؟
این دزدی عظیم رو کجا باید گزارش کرد ؟ این مخابرات خراسان هم واسه خودش شاخ شده
مگه میشه وسط قرار داد بزنن زیرش بگن دیگه نمیشه ؟
اقا کسی اینجا هست پایه باشه زنگ بزنیم بیست و سی اونجا بگیم از این خود مختاری مخابرات خراسان
یا حداقل شبکه خراسان یا بایت خراسان بلاخره اگه بتونیم به مطبوعات بکشیم خیلی بهتره
خوشبختانه اون داره
من کلا با طرح های مخابرات مخالفم
دیشب گذاشتم دانلود یعنی چه سرعتی از 300 پایین نمی یومد
ولی به هر حال اینا باید به قراردادی که بستن عمل کنن
فقط می خوان یک کاری کنند که ملت برند طرح هاشون رو که یک عالمه پول دادن رو عوض کنند
اینم ریز کارکرد دیشب
اتفاقا منم می خواستم همینو بگم ولی نمی دونستم شماره داره
می خواستم برم سایتش که تو گوگل که سرچ کردم سایت yjc.ir را تو نتایج جستجو میاره که ماله باشگاه خبرنگاران جوان هست
ولی هر چی تو سایتش رو گشتم هیچ امکان ارتباطی بین مردم و خودشون قرار نداده
اگه شماره 20:30 رو میدونی همین جا بگو که هر کی یک همت بکنه زنگ بزنه
شاید پای آقای وزیر هم باز بشه بلکه شاید این طرح های نامحدود برگرده
اقایون چهارشنبه تثبیت شد؟؟؟؟؟ ساعت 10 صبح
والا ایمان جان طرح من با این که ویژه همکاران هست دیشب سرعتم بین 1-3 کیلو بایت بیشتر نبود!
این چه وضعشه آخه؟؟؟ یعنی اینقد دزد؟؟؟
اولا: من با شرایط داشتن دانلود رایگان شبانه ثبت نام کردم، حالا این غیر قانونیه که یه دفه برش دارن
دوما: من دو روز پیش (26 مرداد) شارژ کردم اکانتمو. هیچ اطلاعیه ای توی سایت دزدنت نبود. دیشب گذاشتم رو دانلود. صبح که پا شدم دیدم شارژم تموم شده! رفتم سایت دزدنت دیدم زده قطع شده.... آخه بی شرفا! حداقل یه ماه قبلش یه اطلاعیه بزنین که همه خبر دار بشن.... والا دیگه شورشو در آوردن...جرومشون باشه
صبح زنگ زدم 2020، اپراتور میگه ما هم دیروز خبردار شدیم و کاری از دستمون برنمیاد، به روابط عمومی زنگ بزنین. زنگ زدم روابط عمومی، 5 دقیقه بهش توضیح دادم و شکایت کردم، آخرش میگه زنگ بزن به 2216. زنگ زدم 2216 میگه شماره در شبکه موجود نیس. باز زنگ زدم روابط عمومی دیدم اونم دیگه میگه شماره در شبکه موجود نیست.... خداوکیلی از زندگی ناامید میشی این چیزا رو میبینی
تورو خدا یکی جواب بده چهارشنبه تثبیت شد؟؟؟بخدا اینجوری نمیشه.400هزارتومن هزینه کردم بخاطر شبانه رایگان
شورشو در اوردن بچه ها باید کاری کنیم![]()
Last edited by shoojats; 20-08-2013 at 09:35.
من زنگ زدم گفتن تمام شبانه ها را برداشتن
درسته؟؟؟
بابا یعنی تو خارج با گوسفندا هم اینجوری رفتار نمیکنند که تو ایران با آدما رفتار میکنند!!!
من ۲ گیگ شارژ کردم همش پرید آخه این چه وضعشه؟؟؟؟
آقا یکی شماره 30 20 را گیر بیاره کسی نمیتونه بیاد به ۳0 20 که میتونه زنگ بزنه ببینن ۴۰ نفر تماس گرفتن یه کارش میکنند دیگه!!!
فقط باید یه متن از مشکلات همینجا تنظیم کنیم که هر کی زنگ میزنه تمام مشکلات را یه جور بگیر چون اگه قروقاطی بگن ممکن پیگیری نکنن!
من۴شنبه کلاس زبان دارم نمیتونم بیام
آدرسو بگو شاید بتونم یه کاریش بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)