[QUOTE=arash696;7383333]من روی تعادل ماشین کار نکردم،اصلا چیزی که مربوط به تعادل باشه تو این مد نیست
برای خودم که خیلی تعادل رنو زیر صفره![]()
[QUOTE=arash696;7383333]من روی تعادل ماشین کار نکردم،اصلا چیزی که مربوط به تعادل باشه تو این مد نیست
برای خودم که خیلی تعادل رنو زیر صفره![]()
سلام
دوستان اگر زحمتی نیست یک مد واسه افزایش سرعت بگذارید در ضمن این لینک های دانلود صفحه قبل همگی خراب هستند![]()
جایگزینش کن : اول اسم فایل mercedes_actros_2009 رو از تو فایل بیس تغییر بده مثلا یه 1 جلو اسمش اضاف کن بعد اون فایل mercedes_actros_2009 که دانلود کردی رو بنداز کنار اون و واردش کن! محتویات roofgrill و badges هم نیازی به تغییر اسم ندارن.
ببین فقط اگه میخوای از اون مدل استفاده کنی یه کار کن: لامپ های مدل اصلی رو با متریال جایگزین لامپهای این مدل کن (برا اینکه کاری کنی که لامپهاش هم روشن بشن.)
بسم الله!
شروع میکنیم! (یه 2 ساعتی طول میکشه)
وقتی مدل رو ایمپورت میکنیم میبینی که تو بخش : Custom scene state چند تا کلید هست که تا اونها رو روشن نکنی اجزای ماشین رو نمیبینی؛ حالا به این بخش برو base [Euro 2]\def\vehicle\truck\mercedes.actros\cabin مثلا cabin_l_lw.sii رو باز کن میبینی که جلوی variant نوشته c_cabin
یعنی این که hide و show کردن اجزای ماشین با این کلیدها معرفی شدن. این کلیدها با nod های زیر مجموعه truck ارتباط دارن.روی Cab_b کلیک کن میبینی که تو پنجره زیر selection structure states مینویسه B_cabin + B_cabin_uk یعنی اجسام این نود با هر یک از این دو کلید روشن میشن.
یه کپی از لوگو بگیر بندازش تو Cab_b و مکانش رو هم تغییر بده.
آره cab base نداره چون ارتفاع کابین a از کابین b ,c بیشتره.
جالبه؛ تو واقعیت ندیدم کسی v8 رو این شکلی کنه خوبه اگه آفتابگیرشم رنگ بشه دیگه کولا یه رنگ میشه.
متریالش رو میخواستی رنگی کنی؟ برا اسکانیا که آفتابگیر معمولیش با زنگ بدنه عوض میشه. آره میشه همچین کاری کرد. یه جا اشتباه کردی احتمالا تو متریالش.
دوستان دقت کردین هیچکی تو بازی بوق نمیزنه
خیلی با فرهنگن پسر![]()
نه اتفاقا !! نت یه مدی ریختم نمیدونم چیه ! مثل چی بوقو میگیرن انگار دعوا دارن ! فکر کنم اون مد 200 مگیه بود
چه مدی؟؟
200 مگ خیلی زیاده
کاش مد بوق یا هوش مصنوعیی هم بود
این مد رو میشه واسه اکسور هم درست کنی ؟ من اکسور دارم خیلی هم باخاش حال میکنم.
ولي من كه تا اين مد رو گذاشتم ماشين عالي شد
والا ماله شمارو نميدونم
[QUOTE=amin13720;7383604]والا ما كه رنو رو داشتيم حال نكردم چون هي چپ ميكرد اين مد رو نصب كردم اونم درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کاش بود !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)