سلام دوستان ... من از پنج شنبه بازی رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده ... آیا میشه من این بازی رو از همین سایت سفارش بدم و اون اگه اومد برگشت بدم ؟ خیلی ممنون میشم کمک کنید ...
سلام دوستان ... من از پنج شنبه بازی رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده ... آیا میشه من این بازی رو از همین سایت سفارش بدم و اون اگه اومد برگشت بدم ؟ خیلی ممنون میشم کمک کنید ...
کسی از آس م ا ن شاپ خریده ؟
همه برنامه ها تو خود DVD بازی هست؟ مثل :Net Frame Work و x live و....
سلام دوستان
من چند روز پيش تو اين انجمن مطرح كردم كه gta من درست اجرا نميكنه و با سايه ها مشكل داره
شما دوستان هم گفتيد كه بايد صبر كنم تا patch بياد
منم امروز اومدم بپرسم patch اومده يا نه
.
خدايي انجمنو زيرو رو كردم پيدا نكردم
الان اگه پچ نيومده باشه نميتونم بازي كنم؟
آخه رو هوا راه ميره:دي
من ورژن x360 روی مانیتور اجرا می کنم سایه هاش همینطوره.
دوستان بابا اگه راهي بلديد كه بشه اين مشكل سياه بودن صفحه و رو هوا راه رفتن رو حل كنيد يه راه به من نشون بديد
ممنون
دوستان كسي بازيرو با pc تموم نكرده هنوز؟؟؟مي خوام بدونم بازي سره چند درصد تموم ميشه چون براي x360 سره 60% بازي
تموم ميشد و قراره يه ادامه براي بازي 2 3 ماه ديگه بياد
سلام
چه جوری حل میشه ؟
من 2 تا ویندوز دارم هم ویستا هم xp - sp3 روی هر دو تا هم نصب کردم
اگر زحمتی نیست لطفا راهنمایی کنید
ممنون
برعکس ... به نظر من این GTA بیشتر از همه نسخه های قبلی به یاد پلایر هاش میمونه. الان تو مدرسه ی ما همه جا صحبت از بازیه ... طرف به خاطر GTA یا ویندوز عوض میکنه یا حتی سیستم ارتقا میده !!! چون این بازی محبوبه، اون موقع برای چی به یاد نمونه ؟ من نمیدونم چرا اینقدر ویندوز نصب کردن برای شماها سخته، خیلی ها با سختی ویندوز عوض میکنن، انگار حالا پنج شیش ساعت باید پشت کامپیوتر باشن و ... در صورتی که خیلی طول بکشه نیم ساعت، کسی که طرفدار این بازی باشه صد در صد ویندوز رو خیلی راحت نصب میکنه. در ضمن، اگه بدونید که ویندوز ویستا چه قدر نسبت به ایکس پی پرقدرت تره هیچ وقت این حرف رو نمیزنی که ویندوز ویستا شکست خورده، ویستای 64 بیت کم کم برات 6 ماه یا حتی 1 سال هم کار میکنه !!!قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
من از وقتی با این نسخه کار میکنم دیگه ایکس پی رو نصب نکردم، مگر الان که برای GTA این کار رو کردم. 15 گیگ برای بازی های الان که چیزی نیست، درست مثل بازی stranglehold وقتی این همه جزئیات برای بازی درست میکنن خوب باید اینقدر زیاد حجم بگیره دیگه ...
دوست عزیز من نظر خودم رو گفتم، نظر هر کسی محترمه![]()
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم و با کرک razor کرکش کردم ولی موقع اجرای بازی این پیغام رو می ده
اگه می شه کمکم کنید ........
برو اینجا دوست عزیز:
( ویرایش اول)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mitraryan; 11-12-2008 at 16:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)