سلام ، فرقی نداره چه سالی بگیری ، یه ماهی به عنوان طعمه تو آب انداختی ؟
سلام ، فرقی نداره چه سالی بگیری ، یه ماهی به عنوان طعمه تو آب انداختی ؟
هر کاری بگی کردم-----------------------------سلام به همه اینم یه عکس که مربوط به فصل بهارم وهنوز برای تابستون نزاشتم ولی همه رو دیدم که سر فرصت میکس می کنم ومیزارم.دمو پاپوری و شهردار که برای سال اول بود وندیدم که سال دوم دیدم ومسابقه اشپزی با درس کردن چای برنده شدم واخری هم خودتون ببینین
![]()
چشم برات میفرستم ...عروسک جون شماهم یادتون نره یه 10 دقیقه ای نگاه کن به اون دموهای که دیدی برام بنویس بفرس می خوام یکی از کامل ترین سیوها رو بذارم
اگه وقت کردی هم سیوت رو بذاری ممنون می شم
چی درست کنیم تا در مسابقه اشپزی برنده شویم
بایستی غذاهایی درست کنی که:چی درست کنیم تا در مسابقه اشپزی برنده شویم
اولآ:با سایر رقبا،تکراری نباشه.
ثانیا:تا جایی که می تونی از بهترین مواد و هر چیزی که باعث میشه خوشمزه تر بشه اضافه کنی.
سلام من کدوم رو بخرم
Harvest Moon Boy And Girl
Harvest Moon A Wonderful Life Special Edition
اینا برا پی س توی؟! دومیش که نیست اولیشو نمی دونم![]()
به نظر من دوميش عالي عالي عالي هست گرافيك داستان و....اونو بخر ماله پلي استيشن 2 هست
منم موافقم سیو ته هومه لند رو که اصلن اصلن نخر چون فقط اعصاب خورد کنه حتی توی راه رفتنش لگ داره و خیلی مشکل داره همون وندر لایف به نظر من عالیه اگه راهنمایی هم در موردش خواستی توی سرچ بزن هاروسمون پی س تو خودش میاره اونجا دربارش بحث شده و می تونه کمک زیادی براتون باشه
مو اول درباره حرف زدن با کای درباره جشن اتیش بازیه که خیلی قشنگه وبه طور کامل می زارمشدومی هم گرفتن عطر بعد از روز طوفانیسومی هم دمو اخر مجردی پاپوریه که به کای میگه عزمش رو جذب کرده که با اون به شهر بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)