تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 508 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 5074

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام

یکی از مصایب فرهنگ ما این تعارفات الکی هست که خیلی وقتا باعث سو تفاهمات بدی میشن. یکی از این سو تفاهمات زمانی پیش میاد که دارید به ظن خودتون در حق کسی لطف می کنید و طرف با لحن تعارفات معمول به شما میگه نمی خواد این کار رو بکنید، حالا اینجا شما نمیفهید طرف داره تعارف میکنه یا واقعا به دلایلی دوست نداره شما اون کارو انجام بدید!! بنظرم آدم در این مواقع زیاد اصرار نکنه بهتره ...

چند روز پیش جایی مهمونی بودم، صب که پا شدم خواستم رختخوابم رو جمع کنم که یکی از آشنا که تو پذیرایی داشت صبحونه میخورد گفت نمیخواد زحمت بکشی، چون قبلا شنیده بودم طرف موقع غذا خوردن خیلی وسواس داره فهمیدم داره با زبون تعارف میگه دارم دارم غذا میخورم و این کار حالم رو بد میکنه، به همین دلیل سریع رختخواب رو گذاشتم سر جاش...

حالا فرض کنید اگر من این موضوع رو نمیدونستم چه سو تفاهم بدی پیش میومد، خلاصه اینکه بنظرم در مورد لطفها و کارهای خوبی که قصد داریم انجام بدیم بهتره اصراری نداشته باشیم، انجام ندادنش بهتر از اینه که طرف مقابل تو ذهنش یا حتی جلوی دیگران ما رو تحقیر کنه ...
    Last edited by AMHSIN; 01-08-2015 at 20:59.

2. 13 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

زمانی کتابی رو بخرید که در موردش پیش زمینه فکری دارین یا قسمت کوتاهی از متنش رو خوندید و خوشتون اومده.
    با دوستم رفتیم کتاب بگیریم، کتابی رو از هاروکی موراکی خواستم نبود، یه کتاب دیگش رو کتاب فروش پیشنهاد داد، خریدم. کتابی نبود که می خواستم.

4. 13 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

معمولا فست فودها و کلا رستوران هایی که توی مراکز خرید و محل های پرعبور هستند خدماتشون خوب نیست یا کیفیت مطلوبی ارائه نمیدن علت هم اینه که میدونن مشتری دارن! مخصوصا اگر دور و بر جای دیگه نباشه میدونن با هرقیمت بگن با هرکیفیتی بلاخره ملت میان...

اما فست فودهای تازه کار به دلیل جذب مشتری معمولا سعی در بهترین کیفیت دارن...بنابراین هرازگاهی بهتره برای سفارش غذا سراغ تازه کارها بریم که حداقل به قیمت خدمت میدن

6. 17 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر چیزیو به کسی میگید لطفا بهش کامل بگید
    امروز تو فامیل گفتن فلانی ازدواج کرد من نمیشناختمش گفتم همین که اومد خواستگاری فلانی بعد یهو همون دختره و چند نفر دیگه رنگشون عوض شد و عصبانی شدم بعد دختره اومد گفت که نباید میگفتی و ... و شروع کرد مقصر کردن من هیچ دفاعی نداشتم تنها چیزی که میشد بگم این بود که اول از همه چرا قایم کردی نه کار بدی کردی نه چیزی بعدم کسی به من نگفته بود نباید بگم و چیزی هم نبود که قایم کردن داشته باشه به نظرم و فکر میکردم بقیه میدونن
    من اونجا متحم شدم و سر من شکست و ادامش هم خواهد شکست و من با اون دختره دعوام شد اخر کار هر چی از دهنمون در اومد به هم گفتیم بماند که شروع از اون بود نباید جچاب میدادم ولی عصبانی بودم از دستم در رفت و کش پیدا کرد منم نمیفهمم چرا من مقصر شدم اصلا مگه تقصیر من بود مگه من رفته بودم خواستگاریش که من باید جواب چیزای بعدشو بدم
    نکته بعدی بسه دیگه ملت این عدا اصولا چیه خودتونو زدید به فرهنگ اروپایی حالا فکر میکنید شما خیلی خوبید و روشن فکرید روشن فکری که نمیفهمه هر منطقه یه فرهنگ خاص خودشو داره هر جایی یه شکلی لباس میپوشن حرف میزنن یه اداب خاص دارن یه ادبیات خاص دارن که این جزو هویت اون افراده خوب با اجازه به درد عمشم نمیخوره این روشن فکریه که طرف دار فرهنگ اروپا باشید به این میگن روشن فکری؟ مثل اونا لباس پوشیدن و مثل اونا رفتار کردن و حرفای اونا رو تکرار کردن و ... رو بهش نمیگن روشن فکری بهش میگن جهالت محض بهش میگن جهان سومی خسته نشدید به قول یکی از دوستان که به نیش و کنایه میگفت فرهنگ ایرانی چیه مگه املی مگه عقب مونده ای نکنه دهاتی شدی؟ ما هر جا بریم اخرشم چه قبول بکنیم چه نکنیم همینیم که هستیم ایران برچسبش رومون خورده اخرش نر جا باشیم با هر مدل زندگی ما ایرانی هستیم بهمون میگن ایرانی یعنی اهل ایران ایرانم فرهنگ و اداب و رسوم و ... مشخص داره چه دوستشون داشته باشید چه نه البته درسته بعضی جاها ناقصی داره بعضی جاها زشتی هم داره اونا رو میشه اصلاح کرد تا پیشرفت داشت و رو به جلو بود اما این که یه فرهنگ رو نابود کنیم درست نیست

8. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قو...

اگه دعواي زن وشوهري تا مرحله قبل طلاق پيش رفت --فكر بعدش را بكنيد اگه طرف مقابلم رفت بعدش من چي ميشم ؟
    وچه چيز هايي را از دست ميدم و چه چيز
    هايي را به دست ميارم
    فقط به خاطر حرف خواهر و برادر و پدر و مادر تن به عمل طلاق ندين و در نهايت به دله خودتون رجوع كنيد كه دوستش دارين يا نه ؟ چون بحث و دعوا و ... كه اين وسط رد و بدل شده مهم نيست و بعد از يك مدت پاك ميشه اما اگه طلاق صورت بگيره بابد تا يك عمر بگيم كاشكي حرف ديگران را گوش نداده بودم و كار خودم را انجام ميدادم
    /--------------
    در مورد روابط زن و شوهري سعي كنيد به خودتون دورغ نگيد و معايب را تا موقعي كه كوچيك هستند يك جوري حل كنيد تا تعدادشون زياد نشه -فقط اگه تعداد دروغ به خودمون زياد شد و اخر كار ميبينيم وسط يك درياي بزرك از خودمون هستيم كه ديگه هيچ كاري نميشه كرد
    ---------------
    وقتي متاهل هستيد سعي كنيد بابه حرف هاي افرادي كه
    متاهل بودن و حالا مجرد شدن زياد توجه نكنيد -مثلا يكيشون بگه من جاي تو اين كارا را با خانومم ميكردم تا اخلاقش خوب بشه يا اين كارو با شوهرت بكني اخلاقش خوب ميشه ! بعد از يك مدتي كه اين كارها را انجام بدين ديگه اون ادم قبلي و واقعي خودتون نيستيد و اتيش به زندگيتون زديد و خيلي موقع ها هم جاي برگشتي نداره
    كه چوبشو من خوردم
    --------
    اميدوارم براي شما اين ٣ اتفاق تلخ پيش نياد كه با اين كارام زندگيم را از دست دادم-
    كاشكي اين ٣ حرف را قبلا كسي بهم زده بود !!!!!!

Sent from iphone6+
    Last edited by alijigari; 29-08-2015 at 01:22.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام

دوستان نمیدونم این تجربه هست یا نه . ولی میتونه تو خرید کمکتون کنه .

دوستان همونطور که میدونید الان کشور تحت پوشش سیگنال تلویزیونی دیجیتال ----T هست . و هر روز داره گسترش پیدا میکنه .

صدا و سیما قراره سال بعد از فرستنده های ----T2 که بهینه شده نخسه ----T1 هستند رونمایی کنه . هنوز به دلایلی اعلام نکرده که میگم خدمتتون .

حال تجربه :

دوستان اگر خواستید گیرنده دیجیتال تلویزیون خریداری کنید حتما حتما از فروشنده بپرسید و روی جعبه کالا رو ببینید که ----T2 رو حتما حتما ساپورت کنه .

----T2 فرقش اینه که علاوه بر شبکه های اصلی و HD میتونه تمامی شبکه های استانی رو در شهر خودتون داشته باشید . و تلتکست رنگی همانند روزنامه رو داره و خیلی دیگه که نیمشه در

چند خط خلاصه کرد ....

اما ----T فقط شبکه های سراسری رو دارید . الان هم فعلا فقط این تکنولوژی داره ارائه میشه .

جدیدا تمام سریال ها ، برنامه های صدا و سیما داره به صورت HD فیلم برداری میشه . تا در اینده بتونن پیاده سازیش کنن.

و در اخر دلیلی که صدا و سیما اعلام نکرده که میخواد از ----T2 در سال بعد رونمایی کنه اینه که میترسه این گیرنده های دیجیتال با تکنولوژی قدیمی ----T رو دستش باد کنن و فروش نکنن .

Last edited by استاد شیفو; 05-09-2015 at 11:44.

11. 13 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند تا تجربه درباره مراسم عقد و عروسی :

1. مراسم اگر شب هست بهتر است شروع اش بعد از غروب باشه!
    کسی برای مراسمی که قراره تا ساعت 12 شب طول بکشد از 5 عصر نمی‌آید!

2. اگر بلندگوها را تا آخر زیاد نکنید کسی نمیگوید مراسم بدی برگزار کردید! (صدای زیاد و ناهنجار به مهمانها لذت بیشتری نمیدهد!)

3. غذا را داغ سرو کنید و اگر از جای دیگری غذا می‌آورید زمان کافی برای گرم شدن غذا در نظر بگیرید
    آن شعله های کوچک زیر سینی‌ها نمیتواند غذایی که کاملاً سرد است را سریع گرم کند

4. اگر آلاچیق در بیرون از محوطه سالن دارید برای افرادی که میخواهند از سر و صدا دور باشند و در آلاچیق‌ها هستند هم پذیرایی در نظر بگیرد

5. اگر غذاهای‌تان بصورت تکی نیست و در دیس کشیده می‌شود حتماً در هر یک از آن دیس‌ها و ظرف‌ها یک قاشق قرار دهید تا کسی از قاشق خودش برای کشیدن غذا استفاده نکند

6. ساعت شام را به ساعات پایانی مراسم نیاندازید!
    آن حجم غذا را وقتی کسی ساعت یازده شب به بعد میخورد مطمئناً خواب بدی خواهد داشت!

7. غذای خانمها و آقایان را بصورت همزمان سرو کنید نه اینکه یک عده منتظر باشند تا همسرانشان غذا بخورند تا نوبت آنها شود!

13. 14 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

هیچوقت رو همکاری یا کمک خانواده مادری تون اعتماد نکنید. به شدت نسبت به شما حسادت دارند و اصلا دوست ندارند شما رو بالاتر از خودشون ببینند. ولی خانواده پدری رو تا میتونید روشون حساب کنید افتخار و پیشرفت شما افتخار و پیشرفت اونها هم هست.
    ببخشید ولی اصلن نمیشه رو این تجربه شما حساب کرد؛ کاملا شخصیه.

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

15. 6 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ببخشید ولی اصلن نمیشه رو این تجربه شما حساب کرد؛ کاملا شخصیه.

Sent from my LG-D724 using Tapatalk
    به طریق شهود عینی میشه، یه دلیلی داره که فامیلی از پدر میرسه نه از مادر.

17. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تاپيك نقل قول ممنوع است... البته تجربه نشون داده!
    كسايي كه خيلي به فاميلي پدر و ژن پدري و اين صحبتها تكيه دارند داراي افكار پوسيده ي نامعتبري هستند كه در لفافه متجدد بودن سعي در اثبات اون دارند و باز هم تجربه نشون داده كه با اين افراد صحبت كردن و توضيح دادن بي فايده هست و مصداق نرود ميخ اهنين به سنگ است. اما باز هم تجربه ميگه كه ديگران رو بايد مطلع كرد تا طرف فكر نكنه حق باهاشه و جماعتي رو به وادي خود بكشاند. هر چند كه كلا فكر نميكنند اگر فكر ميكردند كه نتيجه چيز ديگري بود

19. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •