تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 416 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نمیدونم این بحث کی شروع کرد، رئالی یا بارسایی، اما خیلی بحث بیخودی هست. هر دو تیم کارهای خیرخواهانه ی بزرگی کردن که درش هیچ شکی نیست.
    فکر کنم من شروع کردم(یادم نیست دقیق!)
    یخورده عصبی بودم از محروم نشدن بوسکتز بعد هم هی دیدم بحث یونیسفه و اینا...
    هی یونیسف یونیسف میکنن در حالیکه از اونور بازیکنشون شعار نژاد پرستانه میده!
    یخورده سخته برام...البته با کار 1بازیکن، نمیشه گفت کل بارسا اینطوری هستن...اما وقتی مثلا ویا هم میاد دفاع میکنه از بوسکتس، دیگه فقط 1 نفر نیست...

هر دو کارهای بزرگی کردن اما یکی خیلی مینازه بهش و اون یکی حتی به روی خودش نمیاره...

به هر حال بهتره ادامه ندیم و بذاریم این چند روز آخر هم بدون مشکلی بگذره تا ایشالله تاپیک های دو تیم جدا بشن و بارسایی ها از دست ما رئالی ها راحت بشن...
    اما انصافا هم خوشکل حرص خوردیم در طی بعضی از این بحث ها!
    به شخصه چند تا تار سفید درووردم! بجان خودم!
    +
    بازی دوستانه رئال هم 2-2 تموم شد...
    بازی جالبی بوده..سرپرست 49 ساله رئال هم با لباس کاروالیو یه 10 دقیقه ای بازی کرده برا تیم!
    ولی ایول به غیرتش انصافا...با این سن و سال، یه حرکتی کرده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من یه پست گذاشتم در مورد لباس فصل اینده بارسا ببینید بحث تا کجا رفت
    در مورد جار زدن هم موافقم باید ارم یونیسف بصورت پنهان رویه لباس بزنند ریا نشه
    یا سالی 40 ملیون بدیم به یونیسف فقط این پولو از کجا بیاریم نمیدونم اخه به بارسلونا مثل بعضی تیم ها وام بلاعوض!!!! نمیدند(به کسی بر نخوره بعضی تیم ها )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیدار بازیکنان از بیمارستان

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

کاسیاس , راموس و رونالدو با مجروحان زلزله اخیر دیدار کردند .

پس از حضور در ساختمان شهرداری و دیدار از مناطق اسیب دیده از زلزله هفته پیش , کاسیاس , راموس , رونالدو و بوتراگوئنیو به ملاقات نجات یافتگان مجروح در بیمارستان Virgen de la Arrixaca در مورسیا رفتند . پس از یک ملاقات مختصر با ماریا انخل پالاسیوس مدیر بیمارستان , بازیکنان به اتاق های زیادی سر زدند و اسیب دیدگان این حادثه را به صبر و استواری دعوت کردند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاروالیو 33 ساله شد

مدافع پرتغالی به یار ثابت خط دفاع تیم مورینیو تبدیل شده است . این بازیکن در 46 بازی از 48 حضور خود در رئال مادرید از ابتدا به میدان رفته است .

ریکاردو کاروالیو امروز تولد 33 سالگی خود را جشن گرفت . مدافع پرتغالی که در تابستان 2010 به رئال مادرید ملحق شد در طول این مدت یار ثابت خط دفاع تیم مورینیو بوده است . با تنها یک فصل حضور در رئال مادرید به عنوان قهرمانی جام حذفی دست یافت و توانست در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور به عمل اورد .

کاروالیو اولین بازی خود برای رئال مادرید را در 29 اگوست 2010 در مایورکا انجام داد . از همان اوایل خود را به عنوان بازیکن ثابت ترکیب مورینیو اثبات کرد . کاروالیو که پیش از این در کنار مورینیو سابقه حضور در دو تیم پورتو و چلسی را دارد با تیم سابق خود پورتو به یک عنوان قهرمانی جام حذفی در سال 2003 دست یافت و در چلسی نیز در سالهای 2008 , 2009 و 2010 موفق به کسب اف ای کاپ انگلیس شد . اگر جام حذفی کسب شده با رئال مادرید را به افتخارات این بازیکن اضافه کنیم وی سلطان بی حرف و حدیث جامهای حذفی در ترکیب رئال مادرید محسوب میشود .

فصل این مدافع در رئال مادرید قابل توجه بوده است . این بازیکن در 39 بازی لیگ , 9 بازی لیگ قهرمانان و 6 بازی جام حذفی برای سفید ها به میدان رفت و در 46 بازی از 48 حضور خود در رئال مادرید از ابتدا در ترکیب قرار گرفت . کاروالیو در فصل جاری موفق به ثمر رساندن 3 گل برای رئال مادرید شده است .

کد:

تصاویر بازی خیریه تیم رئال مادرید، با تیم منتخب مورسیا

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر دو کارهای بزرگی کردن اما یکی خیلی مینازه بهش و اون یکی حتی به روی خودش نمیاره...
    همين جمله يعني اينكه بحث ادامه داره
    كافيه به سفر رئال براي اين ديدار دوستانه نگاهي بندازيم بيشتر از تعداد آدمها دوربين هست حالا من بايد بيام بگم رئال كار خير نكرده و كارشو زير سوال ببرم

تصاویر بازی خیریه تیم رئال مادرید، با تیم منتخب مورسیا
    ببخشيد بحث رو ادامه ميدم
    فقط حيفم اومد يه سوال بي جواب ديگه مطرح نكنم
    ميگم توي اين بازيه خيريه رئال ، چرا دوربين هست؟
    فكر ميكردم رئال كارهاي خيرشو توي بوق نميكنه اما اينجا قبل از هر عملي دوربين فيلمبرداري وارد ميشه آدم ياد ديدارهاي سرزده مسئولان توي ايران ميفته
    Last edited by گرافيكار; 19-05-2011 at 13:23.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فكر ميكردم رئال كارهاي خيرشو توي بوق نميكنه اما اينجا قبل از هر عملي دوربين فيلمبرداري وارد ميشه آدم ياد ديدارهاي سرزده مسئولان توي ايران ميفته
    بابا ول کنید این بحثهای بیخود رو اینم شد کار یه نگاه به بار فنی تاپیک داشته باشید خدایی اگه همه برگردن یه دور این تاپیک رو از اول بخونن به حرفهایی که زدن به هم خندشون میگیره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا ول کنید این بحثهای بیخود رو اینم شد کار یه نگاه به بار فنی تاپیک داشته باشید خدایی اگه همه برگردن یه دور این تاپیک رو از اول بخونن به حرفهایی که زدن به هم خندشون میگیره
    عجيبه دوستاي رئالي خودشون شروع ميكنن به زير سوال بردن كارهاي بارسا
    بعد بدون اينكه جوابي به سوالات بدن بحث رو مخدوش شده اعلام ميكنن جالبه
    نميدونم شايدم من دارم اشتباه ميكنم

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عجيبه دوستاي رئالي خودشون شروع ميكنن به زير سوال بردن كارهاي بارسا
    بعد بدون اينكه جوابي به سوالات بدن بحث رو مخدوش شده اعلام ميكنن جالبه
    نميدونم شايدم من دارم اشتباه ميكنم

سلام علیرضا جان دقیقا درست فرمودی ! دوستان خودشون شروع میکنند بعد وقتی زیر سوال میرند سریع میخوان بحث رو عوض کنند و ... :ی

راستی بارسا میخواد سسک با 30 میلیون یورو و تعویض دو بازیکن بگیره (به نظر من یکی از گزینه ها باید بویان باشه )

و بارسا یه مهاجم برزیلی دیگه رو هم زیر نظر داره Leandro Damiao از اینترناسیونال برزیل

نیمار، روسی و سانچز و الانم این بازیکن
    امیدوارم دوتاشون رو حداقل بگیریم .
    Last edited by xmehr; 19-05-2011 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشيد بحث رو ادامه ميدم
    فقط حيفم اومد يه سوال بي جواب ديگه مطرح نكنم
    شاید دلیلش اینه که این بازی، بیشتر بخاطر تبلیغاتش انجام شد. برای اینکه دید بقیه رو به سمت این شهر بکشونه. درواقع دوربین ها و تبلیغات، خودشون در مسیر کمک به زلزله زدگان هستن.

با انجام این بازی، خیلی ها از اون سر دنیا وقتی میزنن شبکه های مختلف خبری، مورینیو، کاسیاس، رونالدو و خیلی های دیگه رو میبینن و تازه متوجه میشن که اون سر دنیا چه خبره!

بد نیست یک سری نقل و قول ها از بازیکنای رئال رو اینجا بذرام، تا ببینید همه چی پول نیست (هرچند ما تو اون هم کم نمیذاریم) :

ژابی آلنسو:

"این گونه رفتار ها در این مولقع دشوار می تواند باعث تشویق مردم بشود و امید را در بین آنها زنده کند,ما حماایت خود را از مردم آسیب دیده لورکا با این بازی نشان دادیم"

"با استفاده از این گونه اتفاقات کوچک می توان شور و نشاط را در بین شهر های آسیب دیده به مردم بازگرداند و به آنها روحیه داد که بر این مشکل غلبه بکنند,بازی بسیار خوبی بود و همه ی ما از این بازی خوشحال شدیم"

سرجیو کانالس:

"همه ی ما امیدوار بودیم که اتفاقات به وجود آمده حتی برای یک روز هم که شده است فراموش بشود و ما امیدواریم که آنها بتوانند روحیه خود را باز گردانند و این مشکل را سپری کنند"

کد:
    کد:
    امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

ال كاپيتان صحبت ميكند

دیگر پیشخوانها:

مصاحبه اختصاصي با كاسياس

"بزرگترين كار ما پايان داد به سلطه بارسلونا بود"

"ژاوي وقتي ما را ميبينيد ما را "غنچه" يا "بچه" صدا ميزند و بسيار صميمي است"

"با بوسكتس رفيق هستم و اين كه بگوييم مارسلو را "ميمون" خطاب كرده و نبايد اين كار را ميكرد ديگر قديمي شده است"

2-2:لوركا با يك روز محبت آميز با رئال مادريد غم ها را فراموش كرد

ال پلوسا او را متقاعد به رفتن ميكند:
    مارادونا آگرو را به سمت رئال مادريد هل ميدهد

دولت آنگولا بازي دوستانه با رئال مادريد را لغو كرد

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

ممنون به خاطر حضورتان در اينجا

دیگر پیشخوانها:

33 هزار نفر استاديوم كوندومينا را پر كردند

رئال مادريد از لوركا ديدن كرد و مردم شهر از اين حركت تيم تشكر كردند

امروز درباره آينده آدبايور تصميم گيري ميشود

مورينيو از ماندن اين بازيكن حمايت ميكند

وكيل آگرو درباره پيشنهاد يوونتوس در حال مذاكره است

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"این نظر مورینیو بود که من بازی کنم"-چنتو

چنتو در بازی ای که رِئال مادرید به نفع قربانیان لورکا برگزار کرد به میدان مسابقه رفت

"این بازی برای من بسیار خوشایند بود,زمانی که شروع به گرم کردن کردم با تشویق هواداران مواجه شدم,مورینیو به من گفت امروز یک روز خاص است یک روز خاص برای مردم مورسیا و قرار شد من با پیراهن کاروالیو به میدان بروم.

" من بسیار خوشحال هستم که بار دیگر توانستم 10 دقیقه دیگر با لباس رِئال مادرید به میدان بروم"

"تمام بازیکنان به من تبریک گفتند و به خاطر شرایط بدنیم که چندان مساعد نبود با بازکنان خندیدیم که البته طبیعی هستش,از نظر بدنی آماده نبودم و باید بازیکنان حریف رو متوقف می کردم.

کد:
    صحبت های کارخاوال و پلانکو

کارخاوال و پلانکو توانستند برای اولین بار در تیم اصلی پای به میدان مسابقه بگذارند گرچه دیدار دوستانه بود و رسمی نبود.

کارخاوال:

"بازی کردن در رِئال مادرید یک رویا بود که به حقیقت پیوست,ما این بازی رو تقدیم به مردم لورکا می کنم برای همین است که اینجا هستیم"

اسکار پلانو:

"ما می دانیم اتفاقی که افتاده است بسیار سخت بوده و برای مردم بسیار مشکل ما اینجا هستیم که به آنها کمک کنیم,این بازی متعلق به خود آنها بود,این بازی مانند ریختن خامه روی کیک بود ,امروز مردمی که ما را می دیدند شروع به گریه می کردند و زمانی که به استادیوم رفتیم آنها را بسیار شگفت انگیز دیدیم".

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •