سلام
برای اینکه خیالتون از بابت هارد راحت بشه بهتره از نرم افزارهای کنترل کننده میزان سلامت هارد استفاده کنین .نمونه ای از این نرم افزار Hard Disk Sentinel هست . اگر هارد مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه .
سلام
برای اینکه خیالتون از بابت هارد راحت بشه بهتره از نرم افزارهای کنترل کننده میزان سلامت هارد استفاده کنین .نمونه ای از این نرم افزار Hard Disk Sentinel هست . اگر هارد مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه .
سلام یه جا خونده بودم که بسیاری از این صداها طبیعی هست نمیدونم کجا بود
سلام
بچه ها لپ تاپ من تازگیها یه مشکل پیدا کرده, وقتی باطریش به حد critical می رسه لپ تاپ یهو خاموش می شه ولی من تنظیمات رو روی hibrinate گذاشتم, چند بار هم از تنظیمات چک کردم ولی بازم درست نشد کسی همچین مشکلی داشته؟ ممکنه مشکل از باطری باشه؟ چون اخیرا دیگه خیلی کم باطری نگه میداره حدودا 1 ساعت و 10 دقیقه.
یه شات از Details باطریت با Battery care بزار ببینیم اوضاش چطوره![]()
دوستان باطری منم هم دیگه عمر خودشو کرده
تا همین دو هفته پیش خوب بود و حدود ده رصد فرسوده شده بود ولی همین که گارانتی تموم شد ویر لولش رفته رو 63٪
سلام اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه به جای hibrinate یهو shut down می شه از باطریشه؟
باطریتون تقریبا ظرفیتش شده 3/5
کی خریدینش ؟ گارانتی کجاست ؟
تقریبا 1 سال پیش
گارانتی ویستا هستش vista
حالا مشکل شات داون شدن از لپ تاپ هستش یا از باطری![]()
دوستان سلام و خسته نباشید .
دوباره میخوام بحث کول پد را برای این لپ تاپ وسط بکشم اگه کسی کول پدی گرفته ک برای این لپ تاپ خوب جواب میده لطفا معرفی کنید .
در ضمن دوستان کسی کول پد کولر مستر مدل Notepal U3 را توی بازار دیدید ؟ جایی هست این مدل را انلاین بفروشه ؟
اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازه
الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه
اگه هنوز 1 سالش تموم نشده ببر باطریت رو عوض کنن
احتمال قوی از باطریته اگه تنظیمات ویندوزت درست باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)