آيت الله كاشاني 4404 كدوم سرويس رو پيشنهاد ميكنيد؟
با محدوديت بگيرم يا بدون محدوديت؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام
آیا برای استفاده از Isp های مختلف نوع مودم فرقی می کنه؟
ممنون
هیچ فرقی نمی کنه. اینها همش کلک این ISp ها برای فروش مودمشون
همه شرکتها ارائه دهنده ADSL شما رو پشتیبانی میکنند
همون طوری که دوستان هم گفتند ، از تمام شرکت ها می تونید اشتراک بگیرید
شرکت هایی که محدودیت دارن سرعتشون نسبت به شرکت هایی که سرویس هاشون محدودیت داره سرعت
کمتری دارن البته در عوض 24 ساعته می تونی کانکت باشی
بستگی به خودت داره ولی من 1 ماهه صبانت گرفتم واقعا عالیه ، وب گردی روزها ، دانلود ها برای شب (ساعت
4 تا 7 رایگان)
موفق باشید
ببخشيد درست مي فرماييد
منطقه مخابراتي تسليحات ( توي خيابان و حيديه)
پيش شماره 7725
دوست عزيز من دوستم گذاشته بود بعد از مدتي مخابرات رفته بود در خونه گفته بود شما فلان دستگاه داريد اينترنت ماهواري استفاده ميكنيد گرفته بودنش بعد دوستمم گفته بود نميدونستم فقط تحويل داده يكي براش با 150 هزار تومن گذاشته بود.
ولي جاهايي هستن اكانتش رو ميفروشن و غير قانوني نيستش
دوست عزيز صبانت اصلا 64 نداره اولين سرويسش كه همون 13600 هستش 256 هستش كه البته تو سايت تست سرعت بگيري 512 ارائه ميدن سرعتش هم بخاطر محدوديتش هستش وگرنه اگه نامحدود بود مطمئن باش اين سرعت رو نداشتش اون سياست شركت هستش كه شما با اون سرعت زود تموم كني باز تمديد كني تو يك ماه![]()
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.من در اینترنت یک شرکتی دیدم به نام آواگستر.adsl هم میده می خوام بدونم کسی از این شرکت گرفته و این که محدودیت داره اصلا خوبه یا بد ممنون
اولا كه داري ميگي كانادا !!! كانادا كجا و ايران كجا ؟!! ولي در كل ما هميشه پول ب هترين چيز رو ميديدم ولي آشغالترين رو استفاده ميكنيم چون دزدي زياد شده و مجلسي كه ما داريم 128 واسه خونگي زياد ميدونه ديگه تا آخرش برو خودت ببين تو چه جايي زندگي ميكني. در ضمن فاميل ما همين اينترنت رو تو امريكا با ماهي 10 دلار داره و ميگه پول تو جيبي بچم نيستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)