تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 2199 اولاول ... 3033533933994004014024034044054064074134535039031403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز منم وایمکس 512 ایرانسل دارم از دیشب حدود ساعت 3 تا الان سرعت فوق العاده پایین اومده و تا الان که حدود ساعت 6.28 دققه بعد از ظهر هستش سرعت فقط مقداری تغییر کرده من قبل از این یعنی تا دیشب ساعت 12 شب سرعت دانلودم روی 66 کیلوبایت بود ولی از ساعت 3 سرعتم روی 20 اومده دوستان من یه چیزی شنیدم به نظر شما حقیقت داره یا نه کمبود سرعت مبین نت ربطی به شرکت خودش نداره به مخابرات مربوطه بر باعث و بانیش نفری یه لعنت بفرستین
    (رعد و برق بر روی کابل های وایمکس تاثیر داره و میتونه رو روند اون تاثیر بذاره )
    اینم تست سرعت من :

وایمکس ایرانسل 512 ساعت 6:37 بعد از ظهر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز درسته که مشکل این دو سه روزه از مبین نت نیست ولی قبل از اون هم تعریفی نداشت. هر وقت هم زنگ به پشتیبانی بزنید شما رو ارجاع میدن به speed test خودشون . هر کسی اگه یه ذره سواد کامپیوتری داشته باشه میدونه که اون سایت یک سایت لوکال هست. یعنی اون آدرس تو اینترنت وجود نداره.در واقع اون تست نشون دهنده سرعت شما تو شبکه داخلی مبین نت هست و ربطی به اینترنت نداره. اون قدر وقیح هستند که اصرار دارن که اون سایت بهترین مرجع برای تشخیص وضعیت اینترنت شماست.
    دقیقا همینطوره!! اون سایت تست خودشون سرعت 1 مگ مارو نشون میده که بگن بفرمایید شما مشکلی ندارید ، این کار بخش پشتیبانیشون بسیار زشت و زننده هست و من خودم دارم یک راهی پیدا میکنم تا این حرکت مبین نت رو به مدیریتشون ثابت کنم که بخش پشتیبانیشون داره دروغ به ما تحویل میده. من حاضرم یک نفر از پشتیبانی بیاد خونه ما از هر سروری که خواست با idm دانلود کنه تا بهش ثابت بشه که اون سایت اسپید تست مبین نت دروغی بیش نیست

lمن بزودی ایمیل مدیریت و روسای مبین نت رو پیدا میکنم و همینجا قرار میدم تا مشکلاتمون با بخش فنی و پشتیبانیشون رو از این به بعد به خودشون مستقیم گزارش کنیم . مطمئن باشید اینکارو میکنم. بخش فنی با اون اسپید تست دروغینش فقط قصد آرام کردن مارو دارند نه حل کردن مشکلمون رو ،بهتر بود بجای اون افراد مثلا فنی شون یک سری روانشناس میاوردند تا جواب ماهارو بدن
    Last edited by h.yazdani67; 29-08-2011 at 19:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر من باید به جای لعنت های بیهوده و خون خودمونو کثبف کردن یه کاری کرد.مثلا تشکیل انجمن مبارزه با مبین نت!!

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من می گم امشب بریم شیشه ها شرکتشون بشکنیم دلمون خنک بشه

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین به سلامتی انگار اسکایپ رو هم خودش فیلتر کرده از دیروز.. هرکاری میکنم وصل نمیشه دوستان دیگه با سرویسهای دیگه همه وصل میشن

6. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقیقا همینطوره!! اون سایت تست خودشون سرعت 1 مگ مارو نشون میده که بگن بفرمایید شما مشکلی ندارید ، این کار بخش پشتیبانیشون بسیار زشت و زننده هست و من خودم دارم یک راهی پیدا میکنم تا این حرکت مبین نت رو به مدیریتشون ثابت کنم که بخش پشتیبانیشون داره دروغ به ما تحویل میده. من حاضرم یک نفر از پشتیبانی بیاد خونه ما از هر سروری که خواست با idm دانلود کنه تا بهش ثابت بشه که اون سایت اسپید تست مبین نت دروغی بیش نیست

lمن بزودی ایمیل مدیریت و روسای مبین نت رو پیدا میکنم و همینجا قرار میدم تا مشکلاتمون با بخش فنی و پشتیبانیشون رو از این به بعد به خودشون مستقیم گزارش کنیم . مطمئن باشید اینکارو میکنم. بخش فنی با اون اسپید تست دروغینش فقط قصد آرام کردن مارو دارند نه حل کردن مشکلمون رو ،بهتر بود بجای اون افراد مثلا فنی شون یک سری روانشناس میاوردند تا جواب ماهارو بدن
    عزيز به لينك دانلودت هم خيلي بستگي داره!!من برام بارها پيش اومده وقتي يه لينك ضعيف يا شلوغ باسه به شركــت زنگ زدم و گفتن برو اسپيد تست بگير اما تست همون سرعت معمول رو نشون ميده..
    اما من بعدش رفتم از يه لينك مستقيم و عالي دانلود زدم(رپيدباز) كه عضوشم،سرعتم معمولي و خوب بود....
    لينك خيلي تأثير داره

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.

من میخام برای محل کار وایمکس بگیرم دوستانی که مبین نت دارند؟چطوره خوبه؟راضی اند؟روزانه اش چطوره؟
    میخام پلان B23 شش ماهشو بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزيز به لينك دانلودت هم خيلي بستگي داره!!من برام بارها پيش اومده وقتي يه لينك ضعيف يا شلوغ باسه به شركــت زنگ زدم و گفتن برو اسپيد تست بگير اما تست همون سرعت معمول رو نشون ميده..
    اما من بعدش رفتم از يه لينك مستقيم و عالي دانلود زدم(رپيدباز) كه عضوشم،سرعتم معمولي و خوب بود....
    لينك خيلي تأثير داره
    عزیزم هم رپیدباز و هم سافت گذر و هم از لینک خود فایرفاکس خواستم برنامشو دانلود کنم. اولین بار نیست که میخوام دانلود کنم، از همشون سرعت دانلود 50-60 بزور ،حتی 30 !! این همه آدم اینجا میگن مشکل دارن
    Last edited by h.yazdani67; 29-08-2011 at 19:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مبین به سلامتی انگار اسکایپ رو هم خودش فیلتر کرده از دیروز.. هرکاری میکنم وصل نمیشه دوستان دیگه با سرویسهای دیگه همه وصل میشن
    خیر دوست عزیز به مبین نت ربطی نداره از مخابرات هست اون دوستان دیگه هم اگر 1 در میلیارد بتونن لاگین بشن نمیتونن تماس برقرار کنن (برقرار میشه ولی صدا نمیاد)

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.

من میخام برای محل کار وایمکس بگیرم دوستانی که مبین نت دارند؟چطوره خوبه؟راضی اند؟روزانه اش چطوره؟
    میخام پلان B23 شش ماهشو بگیرم.

سلام دوست عزیز من به شما وایمکس ایرانسل رو پیشنهاد میکنم بگیرین جدیدا مبین نت سرعتش خیلی افت پیدا کرده من به شما 512 ایرانسل با مودم usb بگیرین پولش جمعا با مودم میشه 111000 تومن و ماهی هم با 4 گیگ محدودیت 20 هزار تومن هستش من الان چند وقته دارم وراضی هستم ولی هرر موقع میام تو تاپیک مبین نت همه شاکی هستن از من گفتن بود بعدا پشیمون نشی که چرا مبین نت گرفتی تازه اگه به نقشه پوشش مناطق ایرانسل و مبین نت هم بری ایرانسل تهران رو بهتر پشتیبانی میکنه مبین نت محدودش کمتره و من با مودم یو اس بی ایرانسل خونه عموم تو خاوران ، خونه اقوام در اطراف پیروزی و خونه اقوام پدرم در نزدیکی سرآسیاب تو اینترنت رفتم و خیلی راضیم از من میشنوی ایرانسل بگیر بعدا پشیمون نشی اگه اطلاعات دیگه ای خواستی بپرس به سوالاتت سریع جواب میدم

12. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •