تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 428 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سلام دوستان
    بازم از الطاف شما ممنونم
    میخواستم یه لطف کنید و بهم بگید که وقتی tab رو زدم و تایپیدم behend viwe خب حالا این چیکار میکنه؟منظورم اینه به چه دردی میخوره؟من فقط دیدم که بازی مثل سوم شخص میشه و همین!!!

یه سوال دیگه هم دارم!
    اگر فرض کنیم قد پلیر پیشفرض موتور 1متر باشه،موقع ساخت یه براش 3متری مقدار ارتفاع اون باید چقدر باشه؟(تو قسمتz چه عددی وارد کنم؟)
    در مورد مشکل اول همونطور که از اسمش معلومه . behind view , freecamera دوربین بازی سوم شخص میشه.

واحد های ساختاری UDK بر اساس Unit هست نه متر و سانتیمتر باید اول از طریق نرم افزار های 3d مختصاتشو در بیاری که مثلا 1 متر چند unit توی udk هست.

اگه یه خورده بگردی توی پستهای قبلی فکر کنم همچین سوالی شده بود و جواب هم داده شد.

2. 3 کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    راهنمایی می خواستم راجبه توی انریل از یک مرحله برم مرحله بعد و اینکه چطوری میتونم منوی بازی رو تغییر بدم و درباره هوش مصنوعی میخواستم کمک کنید نحوه نوشتن کد هاش ممنون دوستان

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    راهنمایی می خواستم راجبه توی انریل از یک مرحله برم مرحله بعد و اینکه چطوری میتونم منوی بازی رو تغییر بدم و درباره هوش مصنوعی میخواستم کمک کنید نحوه نوشتن کد هاش ممنون دوستان
    خب برا تغییر مراحل از 2 تا روش توی Kismet میشه استفاده کرد :
    commit map change
    wait for level to e visible

البته بهتر از ترکیب هر 2 تاش استفاده کنی.

سوالات بعدی خیلی کلی هستند و بحث در موردشون زمان زیاد میبره بهتره واضح تر توضیح بدید که مشکلتون کجاست تا دوستان کمک کنند.

5. 7 کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان یه سوال برای خروجی گرفتن واسه ای فون باید چیکار کرد ؟ یعنی تو همون ادیتور اصلی بازی رو بسازی خروجی گرفتنش حله دیگه ؟ اونوقت وقت من ای فون ندارم واسه تست ( ) بعدا" مشکلی پیش نمیاد ؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال برای خروجی گرفتن واسه ای فون باید چیکار کرد ؟ یعنی تو همون ادیتور اصلی بازی رو بسازی خروجی گرفتنش حله دیگه ؟ اونوقت وقت من ای فون ندارم واسه تست ( ) بعدا" مشکلی پیش نمیاد ؟
    سلام

کلا موبایل چنتا محدودیت برات ایجاد می کنه. نمی تونی مستقیم بازی که برا پی سی نوشتی رو موبایل اجرا کنی. پلتفرمشم مهم نیس. چیزای اصلی که باید حواست بهش باشه ایناس.

اول همه هیچ کدوم از متریالات رو موبایل اجرا نمی شه. یا باید پروپرتی های متریال رو دستی تنظیم کنی یا روش ساده تر اینه که بری برا همه متریالا Auto Flatenning رو فعال کنی که البته به خوبی دستی نمیشه ولی وقتی هم ازت نمی گیره. مورد دوم اینکه نه Landscape می تونی داشته باشی نه Terrain باید به جاش از Static Mesh استفاده کنی. مدلا و تکسچراتم بهتره کوپیک کنی که فریم قابل قبولی داشته باشی رو موبایل. یکی دو مدل از Light ها هم قابل استفاده نیس. در کل لازمه یه وقتی بذاری اول کار داکیومنت های موبایل رو بخونی. Mobile Previewer تو ادیتور خیلی کمکت می کنه برا اینا.

اینا در کل مال موبایل بود. حالا iOS هم برا خودش چنتا قروپر اضافه می کنه که تو داکیومنتا با جزئیات هست.

بعد همه اینا بازیت که تموم شد و تستاتو رو پی سی کردی باید رو iOS هم تست کنی، اگه اوکی بود برا اینکه بقیه هم بتونن بازی کنن باید بری به عنوان Deveoper تو سایت Apple عضو بشی که 99 دلار هم هزینشه. بعد یه سری مراحل قانونی بازیتو می دی که اپل بذاره تو Store. اگه عوض نشده باشه 30 درصد از فروشتم اپل بر میداره.

فعلا.

8. 6 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    چه طور می تونم pawn رو به سمتی به غیر از سمتی که داری حرکت می کنه، حرکت بدم.
    مثلا وقتی وقتی به یه مانع برخورد می کنه، بازتاب کنه ولی حرکت اصلیش به همون سمت اولیش باشه.
    می دونم چه طوری hitnormal رو بگیرم ولی نمی دونم pawn رو با چه دستوری حرکت بدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سلام
    چه طور می تونم pawn رو به سمتی به غیر از سمتی که داری حرکت می کنه، حرکت بدم.
    مثلا وقتی وقتی به یه مانع برخورد می کنه، بازتاب کنه ولی حرکت اصلیش به همون سمت اولیش باشه.
    می دونم چه طوری hitnormal رو بگیرم ولی نمی دونم pawn رو با چه دستوری حرکت بدم.

سوال زیاد واضح نیست . دقیقا پاون رو تو چه جهتی میخوایی حرکت بدی؟
    در کل برای تغییر جهت و مسیر پاون از دستور های استفاده میشه :
    SetLocation
    SetRotation
    SetMove
    SetMoveto

11. 5 کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

ببخشید می خواستم بدونم که من اگر طی 1 یا 2 سال کتاب هایی در مورد جاوا یا C++ بخونم می تونم در به خوبی برنامه نویسی UDK را انجام بدم . یا کلا برنامه نویسی این نرافزار چیز دیگری است که باید یاد بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

ببخشید می خواستم بدونم که من اگر طی 1 یا 2 سال کتاب هایی در مورد جاوا یا C++ بخونم می تونم در به خوبی برنامه نویسی UDK را انجام بدم . یا کلا برنامه نویسی این نرافزار چیز دیگری است که باید یاد بگیرم؟
    مطالعه بیشتر اطلاعات شخصی رو بالا میبره و مهارت در برنامه نویسی برای یادگیری US باید اصوا اولیه برنامه نویسی و مبانی شیئی گرا رو کار کنی بعد مابقی مطالب رو از طریق تجربه عملی بدست بیاری

14. این کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقایون کسی می تونه تابع trace رو واسم کامل توضیح بده ؟ خداییش نمی تونم این یه مورد رو بفهمم

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

استاد tovamohammad بلاخره کی می خوای هنرت رو نشون بدی ؟ بخدا من یکی از همه توی این قسمت نمونه کار دیدم الا شما . کی می خوای نشون بدی ؟ نشون بده . نشون بده دیگه . مگه با تو نیستم

16. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •