تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 472 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام یکی از بستگان بنده سمند موتور ملی دوگانه تحویل گرفته و چندروزیه دور موتور نوسان داره و موتور یدست کار نمیکنه، دیاگ زده خطای ناشناخته با کد 103 یا 1003 را نشون میده بنظر شما مشکل از کجاست و این خطا چه علتی داره؟
    سلام
    دور موتور من هم پرش داره ولی تو دیاگ چیزی نشون نمیده منم زیاد بهش پیله نمیکنم. هر چی پیله کنی بدتر میشه.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    دور موتور من هم پرش داره ولی تو دیاگ چیزی نشون نمیده منم زیاد بهش پیله نمیکنم. هر چی پیله کنی بدتر میشه.
    دیاگ خطای ناشناخته با کد 103 یا 1003 را نشون میده. یعنی چی؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    کد خطای ۱۰۳ مربوط به سنسور هوا/اکسیژن که به انگلیسی میشه Mass Air Flow که اصطلاحا بهش MAF هم میگن.

راهکار:

اول از همه سنسور رو باز کنین و با اسپری مخصوص شستشوی سنسور که لوازم یدکی‌ها و فروشگاه‌های معتبری مثل هایپراستار دارن، سنسور رو بشورین و تمیز کنین و کامپیوتر ماشینو هم ریست کنین.

اگه با روش بالا حل نشد، احتمالا باید به فکر تعویض سنسور باشین.

4. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام اگه ممکنه یکی از دوستان دقیقا نحوه عوض کردن آب رادیاتو در سمند ef7 و نحوه هواگیری در این موتور را بگه(در صورت امکان با عکس) تا من بدون مشکل بتونم این کار را انجام بدم.
    (شاید به درد بقیه دوستان تاپیک هم بخوره)
    پیشاپیش با تشکر از شما.
    Last edited by mohsenjxj; 05-06-2015 at 17:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان به نظرتون برا EF7 بنزینی چه شمعی خوبه؟ این فابریکیا که آشغالی بیش نیستن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز از چیزی وقتی اطلاع دقیق ندارید اینطور قاطع صحبت نکنید. من 94/3/11 سمند ef7 دوگانه سوز مالتی پلکس کد 29110 تحویل گرفتم که روی گلگیر سمت راننده زده CNG 1.7 پشتش هم برچسب ef7 هست و موتورش هم ef7 هست و در کاپوت رو که بالا بزنی موتور رو می بینی که روش بزرگ نوشته CVVT 1.7 . یه برچسب هم روی موتور زدند که نوشته موتور ملی پایه گازسوز زیمنس. الان یک سری سمندها رو اینطوری می زنند.

من دوگانه دارم نوشته CVVT و هر کسی رو هم دیدم که این ماشین رو با این موتور داشته نوشته CVVT چه بنزینی چه پایه گاز سوز[/QUOTE]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز از چیزی وقتی اطلاع دقیق ندارید اینطور قاطع صحبت نکنید. من 94/3/11 سمند ef7 دوگانه سوز مالتی پلکس کد 29110 تحویل گرفتم که روی گلگیر سمت راننده زده CNG 1.7 پشتش هم برچسب ef7 هست و موتورش هم ef7 هست و در کاپوت رو که بالا بزنی موتور رو می بینی که روش بزرگ نوشته CVVT 1.7 . یه برچسب هم روی موتور زدند که نوشته موتور ملی پایه گازسوز زیمنس. الان یک سری سمندها رو اینطوری می زنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خدایی این زوزه گیربکس رو چطور میشه برطرفش کرد. واقعا رو اعصابه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام میشه راهنمایی کنید بچه ها:(EF7 مولتی پلکس دوگانه 93)
    1- مخصوصا روی بنزین وقتی می خوای پر گاز حرکت کنی منظم و یه دست و پیوسته گاز نمی خوره !!!!!!!!!!!!!!!!
    2- یه ویبره توی ماشین بیشتر توی دور موتور پایین میفته. مخصوصا وقتی دور موتور میفته .

ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by mojtaba152; 07-06-2015 at 23:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام یه سمند ال اکس EF7 هست دوگانه سوز مدل 87
    مشکلش اینه که وقتی کولر میزنی ، نهایتا بعد 5 دقیقه شروع میکنه به 3 کار کردن و حتی یکم بعد انگار گاز نمیخوره و خاموش میشه خصوصا وقتی 3 کار میکنه و می ایستی و دوباره میخوای حرکت کنی 100% خاموش میشه و دور موتور هم از 1000 تا میاد پایین تر قبل خاموش شدن بعد برا روشن کردنش هم باید سویچ رو تا ته ببری عقت به وضعیت Off و بعد دوباره راستارت بزنی تا روشن شه و اگه بعد خاموش شدن استارت بزنی ، روشن نمیشه .وقتی هوا یکم خنک تره ، ((ممکنه)) شدّتش یکم کمتر شه!!!!!!!!! تو خوزستان با گرمای 50 بی کولر نمیشه هیچ کاری کرد.چند جا برده شده یکی گفت پمپ بنزین هست(به نظر خودم چرت گفت) یکی دیگه هم گفت دیاگ زدم 8 خطا داشت درست کردم اگه خوب نشد ، ببر نمایندگی دریچه گاز رو عوض کنه(بازم فک کنم چرت گفت).کویل ها و شمع ها هم کمتر یک سال عمر دارند و نو هستند و ماشین رو بنزین هست که بنزین هم سوپر هست.
    وقتی کولر خاموشه ، هیچ مشکلی نداره و هرچه قدر دوست داری گاز بده و برون محاله خاموش شه(واسه همین گفتم اون تعمیر کار ها چرت گفتن) و حدس میزینم مربوط به برق هست.
    ترو خدا راهنمای کنید.تو اهواز کسی چیزی نفهمید.2 بار هم بردیم نمایندگی توضیح دادیم مشکل چیه ، نفهمیدن و برق کار گفت باید ببینم و بعد هم نشسته تو ماشین و دور زدیم ولی انگار وقتی پاش میرسه به نمایندگی ، درست میشه واسه همین نمایندگی هیچی نکرد براش.آمپر هم از نصف کم تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •