سلام.آقا نظرتون رو راجع به VAIO CW26FG بپرسم....با وجود اینکه نسبت به قیمتش به نظر لپ تاپ مناسبیه،ولی کمتر تو این تاپیک دربارش صحبت شده...می خواستم نظرتونو بدونم تا اگه مشکلی داره نگیرمش....
سلام.آقا نظرتون رو راجع به VAIO CW26FG بپرسم....با وجود اینکه نسبت به قیمتش به نظر لپ تاپ مناسبیه،ولی کمتر تو این تاپیک دربارش صحبت شده...می خواستم نظرتونو بدونم تا اگه مشکلی داره نگیرمش....
آقا من الان نصب کردم... اما هیچی ندارم روش که بتونم تست کنم
فعلا هیچ بازی ای روش نصب نیست...
نمیدونم چه جوری میشه تستش کرد!!!
در ضمن... دیدم که میگن قبلی رو آنیستال کنین... من هر چی قبلی رو آنیستال میکنم... ریست که میکنم باز نصب میشه... الان این رو روی قبلی نصب کردم...
سلام
می خواستم بدونم بین این دو مدل و N61jq کدو رو توصیه می کنید؟؟؟
مدل بسیار خوبیست ... در این تاپیک بار ها توصیه کردم خرید این دستگاه رو......... از خرید خود راضی خواهید بود
خیلی سخت میشه نظر داد ، شاید کارت گرافیک مدل ایسوس کمی بالاتر باشد ولی اختلاف زیاد نیست...
از طرفی مدل ایسوس USB3 دارد که فعلا بی کاربرد هست ف خودم به شخصه با توجه به شناختی که نسبت به سونی دارم ، مدل سونی را انتخاب می کنم.
ولی توی اصفهان من این مدلو دیدم که گرافیکش اینتل بود و حدوداً 930 قیمت داشت .
مگه محصول چه سالیه؟
من الان تا 1 میلیون و 600 هزار تومن پول دارم کدوم مارک و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید.(برای کار با نرم افزار های مهندسی عمران میخوام نهایتا 3d max برای طراحی های نمای ساختمانی )
Last edited by Hamed 360; 09-07-2010 at 16:21.
ببخشيد من زياد به مدلهاي لپتاپ وارد نيستم.
راستش چند ماه پيش مي خواستم لپتاپ بگيرم و مدل مد نظرم HP Dv62020 بود. ولي بنا به دلايلي منتفي شد و گذاشتم واسه ي تابستون. حالا مي خوام يه لپتاپ تو اين محدوده ي قيمتي بگيرم. از اونجايي كه PCم قديميه اين لپتاپ تقريبا" جايگزين PC مي شه. سي پي يوش حتما" مي خوام i7 باشه و كلا" تو اجراي بازي هاي جديد تا مدتي مشكل نداشته باشم.
مدلهاي پيشنهادي شما چيه ؟
مثلا" همين CW 2 CTO چطوره ؟ گزينه ي بهتري هم هست ...؟
ممنون.
[quote]نوشته شده توسط biostar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این سری در ایران نیست و به این زودی ها هم نخواهد بود ، قیمت آن را حدود مدل DELL STUDIO XPS 16 در نظر بگیرید ، یعنی 1400 به بالا....
برای این کانفیگ حدود1700[quote/
--
سلام
دوست عزیز
این dell studio xps 16 محصول سال 2010 هست.
شما کدام مدل رو توی اصفهان دیدید؟
بعد اون دوستی هم که گفتن قیمتشو واقعا از قیمت خبر داشتن یا از تجربه خودشون گفتن .
در ضمن این قیمت 1400 مربوط به کدوم کانفیگشه؟اخه سه تا کانفیگ داره .
به این تاپیک هم سری بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yashgin128; 09-07-2010 at 17:28.
با سلام
مي شه قيمت اين مدل سوني (CW26FG/B) رو در بازار تهران بفرماييد. من از دوبي 4000 درهم يا 1.150.000 تومان قيمت دارم. مي خوام ببينم مي ارزه از اونجا بخرم يا نه؟
سوال ديگه اينكه ضمانت اين لپتاپ هايي كه گفتم بين الملليه. حالا در مقايسه با ضمانت ايران... آيا مي ارزه مثلا 100هزار تومان پول بيشتر بديم از ايران بخريم فقط به خاطر ضمانتش؟
آخرين سوال اينكه اين مدل لپتاپ در ايران ساخت كدوم كشور هست؟
سوال پس از آخر(!): در همين محدوده قيمت ( 1 تا 1.2 ميليون) از مارك سوني يا HP با نمايشگر 14 اينچ مدل ديگري نيست كه بهتر از اين مدل باشه؟
مرسي
Last edited by 3jokes_x; 09-07-2010 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)