تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 432 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متاسفانه باید رفت مرکزی تهران و اونجا شکایت کرد .
    ممنون از پاسختون. آدرس علمی کاربردی مرکزی رو دارید؟

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ممنون از پاسختون. آدرس علمی کاربردی مرکزی رو دارید؟
    فقط مدارک مورد قبول مانند صدای ضبط شده ، پرینت از مشکل و ... رو با خودتون ببرید .

3. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

می خوام برم علمی کاربردی رو شروع کنم.

چه جوری معلوم می شه کدوم دانشگاه بهتر هست!؟
    مثلا من یک رشته شبکه کامپیوتر انتخاب کردم ... توی مشهد هم چند تا دانشگاهی هست که این رشته رو ارائه می ده از کجا معلوم می شه کدوم بهتره؟
    من استاد های دانشگاه برام مهم هست...
    ---------- و در کل دسته بندی های دانشگاه علمی کاربردی جوریاست؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

می خوام برم علمی کاربردی رو شروع کنم.

چه جوری معلوم می شه کدوم دانشگاه بهتر هست!؟
    مثلا من یک رشته شبکه کامپیوتر انتخاب کردم ... توی مشهد هم چند تا دانشگاهی هست که این رشته رو ارائه می ده از کجا معلوم می شه کدوم بهتره؟
    من استاد های دانشگاه برام مهم هست...
    ---------- و در کل دسته بندی های دانشگاه علمی کاربردی جوریاست؟

سلام
    استاد ها ممکنه در چند واحد تدریس کنن ولی اون واحد ها از نظر نظم و امکانات باهم متفاوت باشن.
    بنظرم قبل از انتخاب واحد تحصیلی یه سری بهشون بزنید و با دانشجوهاش حرف بزنید و مشورت کنید.
    من برای کاردانیم همینجوری واحدمو انتخاب کردم و خیلیارو هم دیدم که میومدن از ما میپرسیدن در مورد این واحد و استاداش!
    استادای ما با استادای واحدی که نزدیکمون بود یکی بود ولی سطح کلاس کاری و نظم واحد ما کجا و واحد نزدیک کجا!

6. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان ما که ترم اولی هستیم و توی واحدی هستیم که از همه لحاظ به عنوان یه واحد سختگیر شناخته میشه.
    حالا به خاطر تداخل امتحانات با ماه مبارک رمضان، گفتند امتحانات رو برخلاف تقویم آموزشی میخوان زودتر بگیرن. و این یعنی فشرده شدن کلاس ها و ایجاد کلاس های جبرانی در زمان های غیر معقول (با توجه به شاغل بودن اکثر دانشجوهای این مرکز)!
    حالا میخوام بپرسم اصلا چنین اجازه ای داره که یه مرکز اینکارو بکنه ای کلا اینجوریه؟
    کلا این مرکز که ما داریم توش درس میخونیم تافته جدا بافته است.نه امکاناتی داره نه خدماتی ارائه میدن....با توجه به شهریه ای که می گیرن.شهریه رو که گرفتند حالا اینور سال هم که گفتن به غیر از 15% یه صد و خرده ای هم باز باید بدیم....

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شهریه دانشگاه علمی کاربردی چه طوریاست>؟ وام و قسطی و این موارد هم دارن یا نه ؟ انتخاب رشته کاردانی برای ادامه تحصیل و کارشناسی علمی کاربردی تاثیر گذار هست یا نه ؟ مثلا یک کاردانی بریم بعد بگن دیگه نمی تونی کارشناسی شرکت کنی یا مثلا اگه کاردانی فلان رشته رو می رفتی کارشناسی بهتر می تونستی ادامه بدی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من که باید تا آخر کاردانی باشم چون رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره برای همین باید بخونم کاردانی رو بگیرم و کارشناسی برم یه دانشگاه واقعی
    این جمله رو می شه بیشتر توضیح بدین ؟ این که منظورتون از دانشگاه واقعی چی هست....
    رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره یعنی چی؟

در کل این تشخصی دانشگاه معتبر چیه و این رشته معتبر ....

و می شه بگین چه طوری حظوری پرس و جو کنم؟ یعنی برم دانشگاه بعدم تو دانشگاه که رام نمی دم و باز چه طوری دانشجو پیدا کنم و و چه طوری شروع به صحبت در این مورد؟ .... شما ها که تو دانشگاه هستین می شه برای من پرس و جو کنید...؟
    سلام دوستان دیروز زنگ زدن بهمون رفتیم جلسه توجیهی داشتند.ولی آخرش ما رو مجبور به تغییر رشته به آی تی می کنند.رشته شبکه جالب بود که فقط دو نفر ثبت نام کردند
    حالا ما ده دوازده نفر بودیم.حالا به ما گفتند ترم اول که مشابه هم هست درسا با آی تی ها بخونید تا بعد.پرسیدم ما همون نرم افزار می مونیم دیگه گفتند نه .لوب کلامشون:سازمان به ما این اجازه رو میده که شما رو به زور تغییر رشته بدیم.حالا یه سوالی میشه یه ترم اینجا بخونم با آی تی بعد ترم دو رو مرخصی بگیرم(اصلا مرخصی داره؟) بعد با ترم دوم دوره های بعد واحد های دیگه بخونم؟ یا میگین کلا خودمون رو بدیم دست اینا و اینقدر حساس نشیم؟آخه آی تی کجا و برنامه نویسی (نرم افزار)کجا
    شبکه دو نفر!!!؟!؟!؟
    من می خواستم شبکه کامپیوتر برم!؟ یعنی با این اوصاف باید بی خیال این موضوع بشم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این جمله رو می شه بیشتر توضیح بدین ؟ این که منظورتون از دانشگاه واقعی چی هست....
    رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره یعنی چی؟

در کل این تشخصی دانشگاه معتبر چیه و این رشته معتبر ....

و می شه بگین چه طوری حظوری پرس و جو کنم؟ یعنی برم دانشگاه بعدم تو دانشگاه که رام نمی دم و باز چه طوری دانشجو پیدا کنم و و چه طوری شروع به صحبت در این مورد؟ .... شما ها که تو دانشگاه هستین می شه برای من پرس و جو کنید...؟
    دانشگاه علمی کاربرد اصلا رو حساب دانشگاه نباید شناخت کلا طرز کاراش و ....خیلی چیزازی دیگه فرق میکنه هر واحد با واحد دیگه یه جورایی فکر کنم هر واحدی برای خودش یه برنامه ای دارن.تابلوی دانشگاه رو عوض کردن به جای وزارت علوم زدن وزارت کشور
    شهریش که برای کاردانی که ما میدیم 315 تومن ثابته هست زیاد تفاوتی با غیرانتفایی ها نداره من ترمی 850 دارم میدم با آزاد تفاوت داره
    وام هم که باید کارمندی ببری که فیش حقوقی داشته باشه حالا ممکنه بعضی ها هم چک قبول کنن-منظورت رو متوجه نشدم اگه منظورت اینکه کاردانی این رشته رو داشته باشن و کارشناسی این واحد این رشته رو نده خوب میری یه واحد دیگه میگیری یا یه دانشگاه دیگه

11. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The R2R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

1-بعضیا میگن مدرک علمی کاربردی به آزاد نمیرسه صحت داره؟
    2-چرا شهریه علمی کاربردی کم تر از آزاده؟
    3-سطح کدوم بالاتره از چه لحاظ؟
    مرسی

13. این کاربر از The R2R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

1-بعضیا میگن مدرک علمی کاربردی به آزاد نمیرسه صحت داره؟
    2-چرا شهریه علمی کاربردی کم تر از آزاده؟
    3-سطح کدوم بالاتره از چه لحاظ؟
    مرسی
    سلام

هر دو دانشگاه مدارکشون مهر وزارت علوم میخوره و معتبر هست ولی برای استخدام دولتی الویت اخر رو داره
    شهریه اش از دانشگاه ازاد کمتره چرا چون کلا سیستم مدیریتیش با دانشگاه ازاد فرق داره و تحت نظارت دانشگاه جامع است.
    از چه لحاظ سطحشون بالاتره؟ تقریبا هر استادی که علمی کاربردی تدریس داره ازادم تدریس داره و در بعضی از واحد ها استادهای دانشگاه دولتی یعنی استاد تمام ها در برخی از رشته ها در علمی کاربردی هم تدریس دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •