ممنون از پاسختون. آدرس علمی کاربردی مرکزی رو دارید؟
ممنون از پاسختون. آدرس علمی کاربردی مرکزی رو دارید؟
فقط مدارک مورد قبول مانند صدای ضبط شده ، پرینت از مشکل و ... رو با خودتون ببرید .
![]()
می خوام برم علمی کاربردی رو شروع کنم.
چه جوری معلوم می شه کدوم دانشگاه بهتر هست!؟
مثلا من یک رشته شبکه کامپیوتر انتخاب کردم ... توی مشهد هم چند تا دانشگاهی هست که این رشته رو ارائه می ده از کجا معلوم می شه کدوم بهتره؟
من استاد های دانشگاه برام مهم هست...
---------- و در کل دسته بندی های دانشگاه علمی کاربردی جوریاست؟
سلام
استاد ها ممکنه در چند واحد تدریس کنن ولی اون واحد ها از نظر نظم و امکانات باهم متفاوت باشن.
بنظرم قبل از انتخاب واحد تحصیلی یه سری بهشون بزنید و با دانشجوهاش حرف بزنید و مشورت کنید.
من برای کاردانیم همینجوری واحدمو انتخاب کردم و خیلیارو هم دیدم که میومدن از ما میپرسیدن در مورد این واحد و استاداش!
استادای ما با استادای واحدی که نزدیکمون بود یکی بود ولی سطح کلاس کاری و نظم واحد ما کجا و واحد نزدیک کجا!
سلام دوستان ما که ترم اولی هستیم و توی واحدی هستیم که از همه لحاظ به عنوان یه واحد سختگیر شناخته میشه.
حالا به خاطر تداخل امتحانات با ماه مبارک رمضان، گفتند امتحانات رو برخلاف تقویم آموزشی میخوان زودتر بگیرن. و این یعنی فشرده شدن کلاس ها و ایجاد کلاس های جبرانی در زمان های غیر معقول (با توجه به شاغل بودن اکثر دانشجوهای این مرکز)!
حالا میخوام بپرسم اصلا چنین اجازه ای داره که یه مرکز اینکارو بکنه ای کلا اینجوریه؟
کلا این مرکز که ما داریم توش درس میخونیم تافته جدا بافته است.نه امکاناتی داره نه خدماتی ارائه میدن....با توجه به شهریه ای که می گیرن.شهریه رو که گرفتند حالا اینور سال هم که گفتن به غیر از 15% یه صد و خرده ای هم باز باید بدیم....![]()
شهریه دانشگاه علمی کاربردی چه طوریاست>؟ وام و قسطی و این موارد هم دارن یا نه ؟ انتخاب رشته کاردانی برای ادامه تحصیل و کارشناسی علمی کاربردی تاثیر گذار هست یا نه ؟ مثلا یک کاردانی بریم بعد بگن دیگه نمی تونی کارشناسی شرکت کنی یا مثلا اگه کاردانی فلان رشته رو می رفتی کارشناسی بهتر می تونستی ادامه بدی؟
این جمله رو می شه بیشتر توضیح بدین ؟ این که منظورتون از دانشگاه واقعی چی هست....
رشتم رو کارشناسی دانشگاه معتبر داره یعنی چی؟
در کل این تشخصی دانشگاه معتبر چیه و این رشته معتبر ....
و می شه بگین چه طوری حظوری پرس و جو کنم؟ یعنی برم دانشگاه بعدم تو دانشگاه که رام نمی دم و باز چه طوری دانشجو پیدا کنم و و چه طوری شروع به صحبت در این مورد؟ .... شما ها که تو دانشگاه هستین می شه برای من پرس و جو کنید...؟
شبکه دو نفر!!!؟!؟!؟
من می خواستم شبکه کامپیوتر برم!؟ یعنی با این اوصاف باید بی خیال این موضوع بشم؟
دانشگاه علمی کاربرد اصلا رو حساب دانشگاه نباید شناخت کلا طرز کاراش و ....خیلی چیزازی دیگه فرق میکنه هر واحد با واحد دیگه یه جورایی فکر کنم هر واحدی برای خودش یه برنامه ای دارن.تابلوی دانشگاه رو عوض کردن به جای وزارت علوم زدن وزارت کشور
شهریش که برای کاردانی که ما میدیم 315 تومن ثابته هست زیاد تفاوتی با غیرانتفایی ها نداره من ترمی 850 دارم میدم با آزاد تفاوت داره
وام هم که باید کارمندی ببری که فیش حقوقی داشته باشه حالا ممکنه بعضی ها هم چک قبول کنن-منظورت رو متوجه نشدم اگه منظورت اینکه کاردانی این رشته رو داشته باشن و کارشناسی این واحد این رشته رو نده خوب میری یه واحد دیگه میگیری یا یه دانشگاه دیگه
1-بعضیا میگن مدرک علمی کاربردی به آزاد نمیرسه صحت داره؟
2-چرا شهریه علمی کاربردی کم تر از آزاده؟
3-سطح کدوم بالاتره از چه لحاظ؟
مرسی
سلام
هر دو دانشگاه مدارکشون مهر وزارت علوم میخوره و معتبر هست ولی برای استخدام دولتی الویت اخر رو داره
شهریه اش از دانشگاه ازاد کمتره چرا چون کلا سیستم مدیریتیش با دانشگاه ازاد فرق داره و تحت نظارت دانشگاه جامع است.
از چه لحاظ سطحشون بالاتره؟ تقریبا هر استادی که علمی کاربردی تدریس داره ازادم تدریس داره و در بعضی از واحد ها استادهای دانشگاه دولتی یعنی استاد تمام ها در برخی از رشته ها در علمی کاربردی هم تدریس دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)