بچه ها امسال قرار نيست زبان فارسي 2 سوال بياد تو كنكور سراسري ؟
بچه ها امسال قرار نيست زبان فارسي 2 سوال بياد تو كنكور سراسري ؟
بچه ها يكي مي تونه يه آموزش كامل از رسم ساختار لوويس بزاره ؟!
اگه توي نت نبود از روي كتاب هاتو بزاريد ممنونم
خيلي نياز دارم !
يه معلم شيمي داريم المپاد هاي آمريكا رو ازمون تست ميگيره با ريدينگ انگيليسي ! خلاصه دهنمون رو صاف كرده !
سلام
من فکر میکردم کارنامه گذاشتم ولی نذاشته بودم الان میذارم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه با تموم بدبختي اومدم حد رو بخونم !جلسه ي اول رمزينه! كسي سر در مياره از مسائل اين بخش ؟ نميدونم صفحه ي چنده كتابه! دبيرمون هم هنوز تدريس نكرده ممنون ميشم بگين روش حل مسائلش چي جوريه مفهومش رو فهميدم ولي وقتي كمترين مقدار و بيشترين مقدار و اينا رو ميگه هنگ ميكنم!
حتي جناب مهندس هم نتونستن اونجور توضيح بدن!!!!!
امیدوارم اینو جدی نگفته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!11
معلومه که داریم.
سجاد فولادی با یوزر نیم hackerboy نفر اول ریاضی دو سال قبل !مگه بچه های تک رقمی هم تو فروم داریم؟
من امروز 2 جلسه ی اول حد رو خوندم با اینکه تو حسابان حد رو نفهمیده بودم خوب یاد گرفتم تستاشم به جز 3-4 تا همشوتازه با تموم بدبختي اومدم حد رو بخونم !جلسه ي اول رمزينه! كسي سر در مياره از مسائل اين بخش ؟ نميدونم صفحه ي چنده كتابه! دبيرمون هم هنوز تدريس نكرده ممنون ميشم بگين روش حل مسائلش چي جوريه مفهومش رو فهميدم ولي وقتي كمترين مقدار و بيشترين مقدار و اينا رو ميگه هنگ ميكنم!
حتي جناب مهندس هم نتونستن اونجور توضيح بدن!!!!!
تونستم حل کنم...باید خیلی تمرکز داشته باشی موقع خوندنش چون خیلی مفهومیه..مطمئن باش قشنگ با تمرکز بخونی و به مثالایی که
حل کرده دقت کنی یاد میگیری..
ميگم خداي نكرده يه وقت حفظ نكردي كه بره پي كارش؟؟؟
نه بابا حفظ چیه؟ مگه میشه با حفظ کردن تستاشو حل کرد؟ميگم خداي نكرده يه وقت حفظ نكردي كه بره پي كارش؟؟؟
حالا چرا ميزني؟؟!!
من منظورم روش حل مسائل بود كه بر اساس دو سه تا الگو بشه تستا رو حل كرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)