تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 773 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اگه براتون امکان داره در مورد Samsung 40 C6960 يه توضيحاتي بدين:
    1-گارانتي دارش (سام سرويس) از لحاظ سخت و نرم افزاري چه تفاوتهايي با بي گارانتيش (از بانه) داره؟
    2-اختلاف قيمت (حدودي نه دقيق!) گارانتي و بانه چقدره (تو اين روزهاي جاري)
    3-توصيه کلي و جامع و کارشناسي شما ، خريد از کدومشونه (سام يا بانه) با در نظر گرفتن اختلاف قيمتي موجودشون!!

ممنونم که کارشناسي، نظر ميدين.
    -والا از نظر من هيچ تفاوتي نداره چه سخت افزاري و چه نرم افزاري
    -40C6900 1680 بدون گارانتي رو اطلاع ندارم عزيز
    -فكر ميكنم توي اين اندازه اختلاف قيمت كم هست وبا گارانتي بگيريد بهتر و مطمئن تر هست (نگران تفاوت ها نباشيد)

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

-در مورد خود پنل زمانيكه زمانيكه قابليت انطباق 100 هرتز رو داشته باشه ديجيتال گفته ميشه به اصطلاح :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما ----t يك قابليت سخت افزاري افزوده شده براي دريافت شبكه هاي ديجيتال هست كه ممكن يك پنل داشته باشه و يا نداشته باشه (چه ديجيتال باشه وچه غير ديجيتال)
    با تشکر از جناب t_tanhayam
    یه سوال دیگه , با مروری که در صحبتهای قبلی انجمن داشتم زیاد به LED تمایل ندارم ( مثل طول عمر کمتر - آخه حد اقل تلوزیون 12 ساعت روشنه ), آیا از نظر کیفیت تصویر EX500 46 با EX700 46 برای استفاده در منزل برنامه های ایران و ماهواره تفاوت محسوسی وجود داره یا خیر . اگر اشتباه نکنم EX500 فاقد ----t بوده ولی آیا دیجیتال است , آیا --- اگه بعدا به صورت اکسترنال به اون اضافه کنیم فرقی میکنه ؟
    مدل ال سی دی دیگری از سونی را تا قیمت 2.5 سایز 46 پیشنهاد می کنید ؟؟
    بی نهایت ممنون
    Last edited by siavash45; 05-03-2011 at 15:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

احترام به خواست مشتری وتنوع تولید برای راضی کردن سلیقه های متفاوت یک اصل مهم تجارت امروزدنیاست برای من جالبه چرا تولید tvهای full ledاینقدرمحدوده؟کمپانیهایی مثل سامسونگ یا سونی باتوجه به اعتبارزیادشون دربازار وطیف گسترده هوادارانشون چرا حتی یک محصول full ledدرلیست محصولاتشون نیست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر از جناب t_tanhayam
    یه سوال دیگه , با مروری که در صحبتهای قبلی انجمن داشتم زیاد به LED تمایل ندارم ( مثل طول عمر کمتر - آخه حد اقل تلوزیون 12 ساعت روشنه ), آیا از نظر کیفیت تصویر EX500 46 با EX700 46 برای استفاده در منزل برنامه های ایران و ماهواره تفاوت محسوسی وجود داره یا خیر . اگر اشتباه نکنم EX500 فاقد ----t بوده , آیا میشه بعدا به اون اضافه کرد ؟
    مدل ال سی دی دیگری از سونی را تا قیمت 2.5 سایز 46 پیشنهاد می کنید ؟؟
    بی نهایت ممنون
    -خواهش ميكنم عزيز نه اتفاقا led ها عمر بيشتري دارند تا تيوب هاي ccfl بكار رفته شده در lcd ‌ها ولي واقعا جاي نگراني نيست از نظر من چون به حد كافي هست كه جوابگو استفاده طولاني مدت هم باشه
    -ميتونيد با توجه به معايب ديگه سراغ led ها نريد ولي نه بخاطر عمرشون
    - و اما در مورد ex500 هم متاسفانه قابليت اضافه كردن رو نداره و تنها راه خريد يك set up box مجزاست
    -فقط 2 كنترله شدن ممكن هست اذيتتون كنه تفاوت فاحشي ندارند
    -توي رنج قيمتي و اندازه شما ex700‌و يا ex710 تنها گزينه هاي موجود هستند
    اگر اينچ پايين تري ميخواين ميتونيد سراغ nx ها برين

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

احترام به خواست مشتری وتنوع تولید برای راضی کردن سلیقه های متفاوت یک اصل مهم تجارت امروزدنیاست برای من جالبه چرا تولید tvهای full ledاینقدرمحدوده؟کمپانیهایی مثل سامسونگ یا سونی باتوجه به اعتبارزیادشون دربازار وطیف گسترده هوادارانشون چرا حتی یک محصول full ledدرلیست محصولاتشون نیست؟
    -من فكر ميكنم بيشتر بخاطر گران تمام شدن و از دست دادن قسمت بزرگي از يوزر هاي خونگي هست( كه واقعا خيلي تفاوت ها مهم نيست براشون )

6. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من میخاستم ببینم مدل سامسونگ 32 اینچ c565 چه مشخصاتی داره اخه چند روزی هست انو گرفتم اما هر چی تو اینترنت سرچ میکنم مدلش را پیدا نمیکنم با ضمانت سام سرویس هستش لطفا نظر بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام تنهایم.واقعا از راهنمایی تون ممنون.c6960 46خریدم واقعا فوق العاده است.من کانال های تی وی را از دریافت کننده میگیرم.که به خروجی a/vوصله آیا تو کیفیت بخش تاثیر مزاره.

9. این کاربر از you_love_sky1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام تنهایم.واقعا از راهنمایی تون ممنون.c6960 46خریدم واقعا فوق العاده است.من کانال های تی وی را از دریافت کننده میگیرم.که به خروجی a/vوصله آیا تو کیفیت بخش تاثیر مزاره.
    -خواهش ميكنم خوب خدا رو شكر
    -اين پنل ----t داره چرا با خود گيرنده پنل نمي گيرين ؟
    -خوب قطعا اگر خروجي Hdmi باشه كمي بهتر ميشه ولي سورس اگر غير Hd ‌هست تفاوتي نميكنه به اون صورت

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

سلام دوستان
    با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
    -توي تاپيك C ‌هم خدمتتون عرض كردم
    -از نظر من c6900 گزينه بهتري هست (ممكن حرفم تحت تاثير اين باشه كه خودم C6900 دارم)
    -بخاطر اين مسئله توصيه ميكنم هر دو پنل رو از نزديك ببينيد و نظر وسليقه خودتون رو هم اعمال كنيد

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من قصد خرید LED داشتم خودم نظرم روی سامسونگ هست 40 اینچ ... روی سایت خود سامسونگ بودم مدلی دیدم تحت نام SMART TV می خواستم ببینم چه مدلی هست توی ایران هست ؟ و اینکه کلا توی رنج قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون چه برندی LED بهتری رو ارائه میده ازتون ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که تو این رنج قیمت چی بگیرم چون اطلاعات زیادی ندارم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من قصد خرید LED داشتم خودم نظرم روی سامسونگ هست 40 اینچ ... روی سایت خود سامسونگ بودم مدلی دیدم تحت نام SMART TV می خواستم ببینم چه مدلی هست توی ایران هست ؟ و اینکه کلا توی رنج قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون چه برندی LED بهتری رو ارائه میده ازتون ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که تو این رنج قیمت چی بگیرم چون اطلاعات زیادی ندارم ممنون
    -بله smart هم هست منتها وقتي برند هاي خوب هست چرا متفرقه ها؟
    'گزينه هاي زيادي وجود داره با توجه به علاقتون من c6900 رو پيشنهاد ميكنم
    با اين حال در برند هاي ديگه هم وجود داره مدلي براي شما:
    sont ex700
    lg le7600
    panasonic d25

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •