-والا از نظر من هيچ تفاوتي نداره چه سخت افزاري و چه نرم افزاري
-40C6900 1680 بدون گارانتي رو اطلاع ندارم عزيز
-فكر ميكنم توي اين اندازه اختلاف قيمت كم هست وبا گارانتي بگيريد بهتر و مطمئن تر هست (نگران تفاوت ها نباشيد)
-والا از نظر من هيچ تفاوتي نداره چه سخت افزاري و چه نرم افزاري
-40C6900 1680 بدون گارانتي رو اطلاع ندارم عزيز
-فكر ميكنم توي اين اندازه اختلاف قيمت كم هست وبا گارانتي بگيريد بهتر و مطمئن تر هست (نگران تفاوت ها نباشيد)
با تشکر از جناب t_tanhayam
یه سوال دیگه , با مروری که در صحبتهای قبلی انجمن داشتم زیاد به LED تمایل ندارم ( مثل طول عمر کمتر - آخه حد اقل تلوزیون 12 ساعت روشنه ), آیا از نظر کیفیت تصویر EX500 46 با EX700 46 برای استفاده در منزل برنامه های ایران و ماهواره تفاوت محسوسی وجود داره یا خیر . اگر اشتباه نکنم EX500 فاقد ----t بوده ولی آیا دیجیتال است , آیا --- اگه بعدا به صورت اکسترنال به اون اضافه کنیم فرقی میکنه ؟
مدل ال سی دی دیگری از سونی را تا قیمت 2.5 سایز 46 پیشنهاد می کنید ؟؟
بی نهایت ممنون
Last edited by siavash45; 05-03-2011 at 15:49.
احترام به خواست مشتری وتنوع تولید برای راضی کردن سلیقه های متفاوت یک اصل مهم تجارت امروزدنیاست برای من جالبه چرا تولید tvهای full ledاینقدرمحدوده؟کمپانیهایی مثل سامسونگ یا سونی باتوجه به اعتبارزیادشون دربازار وطیف گسترده هوادارانشون چرا حتی یک محصول full ledدرلیست محصولاتشون نیست؟
-خواهش ميكنم عزيز نه اتفاقا led ها عمر بيشتري دارند تا تيوب هاي ccfl بكار رفته شده در lcd ها ولي واقعا جاي نگراني نيست از نظر من چون به حد كافي هست كه جوابگو استفاده طولاني مدت هم باشه
-ميتونيد با توجه به معايب ديگه سراغ led ها نريد ولي نه بخاطر عمرشون
- و اما در مورد ex500 هم متاسفانه قابليت اضافه كردن رو نداره و تنها راه خريد يك set up box مجزاست
-فقط 2 كنترله شدن ممكن هست اذيتتون كنه تفاوت فاحشي ندارند
-توي رنج قيمتي و اندازه شما ex700و يا ex710 تنها گزينه هاي موجود هستند
اگر اينچ پايين تري ميخواين ميتونيد سراغ nx ها برين
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
-من فكر ميكنم بيشتر بخاطر گران تمام شدن و از دست دادن قسمت بزرگي از يوزر هاي خونگي هست( كه واقعا خيلي تفاوت ها مهم نيست براشون )
سلام من میخاستم ببینم مدل سامسونگ 32 اینچ c565 چه مشخصاتی داره اخه چند روزی هست انو گرفتم اما هر چی تو اینترنت سرچ میکنم مدلش را پیدا نمیکنم با ضمانت سام سرویس هستش لطفا نظر بدید
سلام تنهایم.واقعا از راهنمایی تون ممنون.c6960 46خریدم واقعا فوق العاده است.من کانال های تی وی را از دریافت کننده میگیرم.که به خروجی a/vوصله آیا تو کیفیت بخش تاثیر مزاره.
سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
-خواهش ميكنم خوب خدا رو شكر
-اين پنل ----t داره چرا با خود گيرنده پنل نمي گيرين ؟
-خوب قطعا اگر خروجي Hdmi باشه كمي بهتر ميشه ولي سورس اگر غير Hd هست تفاوتي نميكنه به اون صورت
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
-توي تاپيك C هم خدمتتون عرض كردم
-از نظر من c6900 گزينه بهتري هست (ممكن حرفم تحت تاثير اين باشه كه خودم C6900 دارم)
-بخاطر اين مسئله توصيه ميكنم هر دو پنل رو از نزديك ببينيد و نظر وسليقه خودتون رو هم اعمال كنيد
سلام من قصد خرید LED داشتم خودم نظرم روی سامسونگ هست 40 اینچ ... روی سایت خود سامسونگ بودم مدلی دیدم تحت نام SMART TV می خواستم ببینم چه مدلی هست توی ایران هست ؟ و اینکه کلا توی رنج قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون چه برندی LED بهتری رو ارائه میده ازتون ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که تو این رنج قیمت چی بگیرم چون اطلاعات زیادی ندارم ممنون
-بله smart هم هست منتها وقتي برند هاي خوب هست چرا متفرقه ها؟
'گزينه هاي زيادي وجود داره با توجه به علاقتون من c6900 رو پيشنهاد ميكنم
با اين حال در برند هاي ديگه هم وجود داره مدلي براي شما:
sont ex700
lg le7600
panasonic d25
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)