همون stone + BDC کافیه.
همون stone + BDC کافیه.
البته اگه وضعت خوب باشه میتونی اینا رو با هم استفاده کنی
RPC+WTC+30day exp stone
RPC+BDC+exp stone
این اخرین combo هست دیگه چیز دیگه نمیتونی بزنی وقتی این 3 تا اولی یا دومی رو pop کنی
هیچ Charm همزمان نمیشه pop کرد . RPC . WTC .BDC
یکی رو می تونی در یک زمان داشته باشی . پس max همون Exp Stone + 1 Charm هست .
چرا یه GS وقتی تو etain بودم گفت وقتی داشت RPC رو میفروخت گفت تنها charm هست که میشه با یکی از charm های WTC یا BDC استفاده کرد.من که امتحان نکردم
من خودم تو ep3 ازEXP Stone + BDC + WTC استفاده کردم ...
الان فرق کرده
نه الان نمیشه . تو یکی از تاپیک های بروزه forum shaiya این مطلب رو GM درشت نوشت که نمیشه دو تا Charm رو با هم زد .
قدیم ها میشد .
ممنون دوستان
حالا من از یه GS پرسیدم (البته چند روزه gs شده) گفت می شه استفاده کرد با هم ولی exp بیشتری نمی گیری مگه از منافع دیگه اش استفاده کنی ... بهترین حالت برایexp همون استون + 1 چارم + 25 % آخر هفته ها = که تقریبا دو برابر می شه.
من هنوز دارم فکر می کنم شما چجوری um رو 60 کردین ؟!!!!!!!!
op به لپیس لول 6 هم 20 % شانس موفقیت می ده ؟
بعد یه چیزایی هست خیلی عجیبه ... مثلا op الان قیمتش 1 بیل هست با 880 ap می شه خرید بعد قیمت استون یه ماهه 500 میل هست که با قیمت 1599 ap می شه خرید . کی ممکنه ap مصرف کنه برای دست اوردن گلد بعد استون یه ماهه بخره ؟؟؟
سلام به همگی شما تو کدو سرورید ؟؟ راستی میشه یه آموزش برام تا لول 30 pm کنید ممنونم
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
من الان مثلا لول 12 چرا encatch نمی کنه راستی یه توضیح دربارهی encanth و lips بدید ممنون میشم
warrior 2 تا 1 هند بگیره بهتره یا یه 2 هند بگیره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)