تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 804 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
    من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود
    من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرت
    اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرت
    اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟
    خواهش هیچ فرقی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان عزیزم
    من این گوشیو تازه خریدم یه ایرانسل انداختم توش واسه اینترنت ولی موفق نشدم یکی یه زحمت بکشه یه راهنمایی به من بده واسه باز کردن صفحات اینترنت

داره خودمونی میشه Saharsashia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در كل خيلي عاليه... خيلي دوستش دارم.
    فوق العاده اس

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان نمی دونم چرا جدیداً رادیو رو اجرا می کنم LCD قاطی می کنه و Reset می کنه !

در حالی که تا دیروز اینطوری نبود

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

گوشیتو بگیر مستر ریست کن.احتمالاً مشکل حل میشه

7. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخوام برای اولین بار گوشی بگیرم خواهشا یه کمک درست و حسابی بکنید خسته شدم دیگه از اینکه یکی بهم گفت اینو بگیر و انو بگیر من توی این سایت در قسمت مشاوره گوشی 5530xpress music رو بهم پیشنهاد دادن
    بودجه من تا 250 تومن هست من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه در حد گوشی های تی وی یا یه کم کمتر-
    صفحه نمایشگر خوبی برای اینترنت رفتن داشته باشه-لمسی باشه - سیستم عامل داشته باش-رم خور باشه-دوربین مهم نیست-برای اینترنت رفتن راحت باشه کار باهاش و امکانت روز رو پشتیبانی کنه اگه میشه یه گوشی معرفی کنید من نظرم هنوز بیشتر روی 5530 هست ایا صداش خوبه؟چونکه توی عکسها فقط یه دونه اسپیکر در قسمت بالای گوشی داره ایا صداش ضعیف نیست؟
    کار توی نور خورشید مشکل داره درسته؟
    راستی ایا صفحه اش ضد خشه؟!
    همین اگه چیز دیگه ای یادم اومد دوباره میام خواهشا زود چونکه میخوام تا 2 روز دیگه بگیرم یه چیزی رو .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sinasignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

من میخوام برای اولین بار گوشی بگیرم خواهشا یه کمک درست و حسابی بکنید خسته شدم دیگه از اینکه یکی بهم گفت اینو بگیر و انو بگیر من توی این سایت در قسمت مشاوره گوشی 5530xpress music رو بهم پیشنهاد دادن
    بودجه من تا 250 تومن هست من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه در حد گوشی های تی وی یا یه کم کمتر-
    صفحه نمایشگر خوبی برای اینترنت رفتن داشته باشه-لمسی باشه - سیستم عامل داشته باش-رم خور باشه-دوربین مهم نیست-برای اینترنت رفتن راحت باشه کار باهاش و امکانت روز رو پشتیبانی کنه اگه میشه یه گوشی معرفی کنید من نظرم هنوز بیشتر روی 5530 هست ایا صداش خوبه؟چونکه توی عکسها فقط یه دونه اسپیکر در قسمت بالای گوشی داره ایا صداش ضعیف نیست؟
    کار توی نور خورشید مشکل داره درسته؟
    راستی ایا صفحه اش ضد خشه؟!
    همین اگه چیز دیگه ای یادم اومد دوباره میام خواهشا زود چونکه میخوام تا 2 روز دیگه بگیرم یه چیزی رو .
    5800 صداش حرف نداره ...عالیه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت جز بهترین هاست . تی وی موبایل کیلویی چند؟!!
    ال سی دی هم خوبه . کیفیت عالیه / زیر نور کمی ضعیفه (که همه گوشی ها اینطورن) صفحه اش هم ضد خشه
    دوربینش اصلا خوب نیست مال من که فعلا از کار افتاده(البته یه اتفاق نادره)
    کلا 5800 خوبه اما 5530 رو نداشتم ولی فکر کنم فرق چندانی با این نداره و فقط gps و خروجی tv نداره
    Last edited by sinasignal; 17-11-2009 at 04:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •