من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرتوی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود
اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟
من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرتوی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود
اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟
خواهش هیچ فرقی نداره
دوستان عزیزم
من این گوشیو تازه خریدم یه ایرانسل انداختم توش واسه اینترنت ولی موفق نشدم یکی یه زحمت بکشه یه راهنمایی به من بده واسه باز کردن صفحات اینترنت![]()
دوستان نمی دونم چرا جدیداً رادیو رو اجرا می کنم LCD قاطی می کنه و Reset می کنه !
در حالی که تا دیروز اینطوری نبود
گوشیتو بگیر مستر ریست کن.احتمالاً مشکل حل میشه
بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................
بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................
من میخوام برای اولین بار گوشی بگیرم خواهشا یه کمک درست و حسابی بکنید خسته شدم دیگه از اینکه یکی بهم گفت اینو بگیر و انو بگیر من توی این سایت در قسمت مشاوره گوشی 5530xpress music رو بهم پیشنهاد دادن
بودجه من تا 250 تومن هست من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه در حد گوشی های تی وی یا یه کم کمتر-
صفحه نمایشگر خوبی برای اینترنت رفتن داشته باشه-لمسی باشه - سیستم عامل داشته باش-رم خور باشه-دوربین مهم نیست-برای اینترنت رفتن راحت باشه کار باهاش و امکانت روز رو پشتیبانی کنه اگه میشه یه گوشی معرفی کنید من نظرم هنوز بیشتر روی 5530 هست ایا صداش خوبه؟چونکه توی عکسها فقط یه دونه اسپیکر در قسمت بالای گوشی داره ایا صداش ضعیف نیست؟
کار توی نور خورشید مشکل داره درسته؟
راستی ایا صفحه اش ضد خشه؟!
همین اگه چیز دیگه ای یادم اومد دوباره میام خواهشا زود چونکه میخوام تا 2 روز دیگه بگیرم یه چیزی رو .
5800 صداش حرف نداره ...عالیه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت جز بهترین هاست . تی وی موبایل کیلویی چند؟!!
ال سی دی هم خوبه . کیفیت عالیه / زیر نور کمی ضعیفه (که همه گوشی ها اینطورن) صفحه اش هم ضد خشه
دوربینش اصلا خوب نیست مال من که فعلا از کار افتاده(البته یه اتفاق نادره)
کلا 5800 خوبه اما 5530 رو نداشتم ولی فکر کنم فرق چندانی با این نداره و فقط gps و خروجی tv نداره
Last edited by sinasignal; 17-11-2009 at 04:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)