بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که نرم افزار sissofteare sandra رو دانلود کن یک سری تحلیل از جزیی ترین قطعات سخت افزاریت بهت میده که میتونی اون اطلاعاتی رو که بهت میده مبنا قرار بدی.امیدوارم به دردت بخوره
بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که نرم افزار sissofteare sandra رو دانلود کن یک سری تحلیل از جزیی ترین قطعات سخت افزاریت بهت میده که میتونی اون اطلاعاتی رو که بهت میده مبنا قرار بدی.امیدوارم به دردت بخوره
یه سوال ... dv5 از نظر زیبایی در چه حدیه ؟
dv4 قسنگ تره یا dv5 ?
همين 2 روز پيش هر دو مدل رو ديدم!به نظر من dv5 قشنگتره!
با سلام
دوستان از امروز با خرید 6166 به خانواده اچ پی پیوستم.در حال حاضر دارم ریکاوری تهیه میکنم.بعد از این کار باید چه کارهایی انجام بدم.مثلاً چطور پارتیشن بندی کنم و...
سلام
دوستان از کجا میشه فهمید لپ تاپ 6180 سویچ شده روی گرافیک 6770 یا اینتل ؟
در مورد سویچ کردن و آموزشش هم اگر میشه مختصر توضیحی بدید(روی دسکتاپ کلیک راست میکنم و گزینه configure switchable graphics رو انتخاب میکنم ولی چیز خاصی دستگیرم نمیشه)
ممنون
سلام دوستان
کی hp 6170 داره؟ میخام ببینم 4گیگ رمش دوتا 2گیگه یا یه دونه 4گیگ
ممنون میشم کمک کنید
وقتی لازم بدونه خودش تعویض میکنه
اتوماتیک
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
من 6170 دارم و یک دونه 4 گیگ روشه
پس چرا بازی L.A.noire واسه من تیک دارهبا دو گیگ گرافیک ddr5 و رم 6 و cpu i7 زیاد منطقی نیست بازی تیک داشته باشه
امکان داره که با آپدیت گرافیک مشکل رفع بشه ؟ آپدیت گرافیک توصیه میشه ؟
ممنون
آپدیت کنی بهتره اما تیک اون بازی از خود بازی هست که تو تاپیکش راه حلش هست که درست یشه
راستی من با 6170 هر بازی رو اجرا میکنم فن روشن میشه
قبلش یک Dell داشتم اینجوری نبود
دمای سی پی یو تا چقدر نرماله و آسیب نمیرسه واصه بازی ؟
سلام
بچه ها یه سوالی گرافیک amd6470 تا چند گیگ شر میکنه؟
بهضی ها میگن تا 3 گیگ جواب میده؟؟
یه سوال دیگه گرافیک ati و amd چه فرقی دارن؟
و سوال سوم من از کجا بفهمم که لپ تاپ من دوتا گرافیک داره یا یکی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)