سلام
فرق NOD-Smart Security كه به صورت قانوني خريداري كرديد، در مقايسه با كرك آن به جز بحث آپديت چيز ديگري هم هست؟
سلام
فرق NOD-Smart Security كه به صورت قانوني خريداري كرديد، در مقايسه با كرك آن به جز بحث آپديت چيز ديگري هم هست؟
کاملا ، تا نشه روش نیمرو درست کرد ، مهم نیست !مودم من TP-link هست، وقتی روشنه خیلی داغ میکنه. این طبیعیه؟! اگه دقت کنید گرماش تو مایه های پشت مانیتورهای معمولی ، قسمت پایینی LCD ها ( که محل قرار گیری لامپ یا همون شتاب دهنده ذراته) یا پشت تلویزیون هاست.
فقط دور و برش خالی باشه که جریان طبیعی هوا داشته باشه حله. یکی از رفقا رو مودمش فن کیس انداخته بودبعد یه سال پوکید!! بازش کردیم ، حداقل 3 میل رو قطعاتش خاک نشسته بود. بوردش به هیچ وجه دیده نمیشد !
!
مثل این یارو:
من مودمم در شبانه روز 4 ساعت خاموشه ، خیلی وقت ها هم چندین روز یا هفته روشنه.
از نظر آنتی ویروس ، چندین بار سیستم های دوستانم که NOD کرک شده دارن و حتی شماره و تاریخ به روز رسانی Database هاشون با من یکیه ، ویروس های رو flash memory رو تشخیص نمیده و درواقع ماژول هاش بطور کامل آپدیت نمیشه.فرق NOD-Smart Security كه به صورت قانوني خريداري كرديد، در مقايسه با كرك آن به جز بحث آپديت چيز ديگري هم هست؟
ولی از نظر firewall تفاوتی ندیدم و عمل کرد سیستم هامون برای جلوگیری از دسترسی برنامه ها به اینترنت و یا از اینترنت به سیستم شبیه همن.
Last edited by a6l3i; 27-08-2009 at 10:57.
سلام . من یه مودم ASUS-604g خریدم. ولی همه جا نوشته زود داغ می کنه ! آیا مودم به درد نخوری خریدم.؟ 24 ساعت روشن باشه خونه آتیش نگیره؟
نه بابا اونقدرها هم داغ نمیکنه!
ته مودم برادر! میگن که م3 هلو میمونه آدم دوست داره بخورتش!![]()
سلام بروبچ
من یه مودم WAG54G2 LinkSYS خریدم،ولی روزی یه بار باید خاموش روشنش کنم،چرا؟!!
چونکه من ADSL 512 دارم ولی وقتی می خوام دانلود کنم سرعت از 80 بیشتر نمیشه تا اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه!!
مشکلش چیه؟ باید چیکار کن؟
ممنون
من يك مودم adsl tplink 8817 دارم
مي خوام همزمان هم از lan و هم از usb استفاده كنم البته روي دوتا كامپيوتر
در ضمن فقط مي خواهم از كانكشن استفاده كنم
گويا بايد در مودم تغييراتي بدم
لطفا در اين باره راهنماييم كنيد
با تشكر
میگه ما حل کردیم مشکل رو.
میگما یه سوال فلسفی
adsl تا چند کیلومتر از مرکز مخابراتو جواب میده؟
سلام به دوستان عزیز . مودم من D-link DSL-2640U هستش میخواستم بدون راهی هست که بشه کامپیوتر از راه bridge باشه که بتونم با dialup کانک شم و هم با موبایل با pppoe که pass و user رو بهش میدیم و مستقیم با موبایل کانک میشیم.چون اگه مستقیم با pppoe کانکشن رو بسازم دیگه نمی تونم شبا با کانکشن شبانم کانکت بشم و باید دوباره pppoe رو تعریف یوزر شبانه بدم.
اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم . اینطوری خیلی حال گیری هستش.
دو مورد به ذهنم میرسه:سلام بروبچ
من یه مودم WAG54G2 LinkSYS خریدم،ولی روزی یه بار باید خاموش روشنش کنم،چرا؟!!
چونکه من ADSL 512 دارم ولی وقتی می خوام دانلود کنم سرعت از 80 بیشتر نمیشه تا اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه!!
مشکلش چیه؟ باید چیکار کن؟
1- برنامه های جانبی که بعد از گذشت چند دقیقه از اتصال به اینترنت فعال میشن و بخشی از پهنای باند رو میگیرن.
2- محدود شدن پهنای باند برای دانلود توسط تنضیمات مودم ( با Linksys آشنایی ندارم ولی تو مودم خودم - wl600g - میزان پهنای باند برای Game یا search یا دانلود قابل تعیین کردنه) . شاید شما هم این گزینه ها رو داشته باشین.
کدوم شهر هستین؟ اگه تهران کجا؟ تو بعضی مناطق پر جمعیت که مشترکین زیاد میشن و مخابرات امکان کابل کشی نداره ، از تمام پهنای باند رشته سیم ها استفاده میکنه و 4 خط تلفن رو میندازه رو یه خط و در نزدیکی خونه ها با یه دستگاهی ( اسمش یادم نیست ولی تو اواسط همین تاپیک بحث شده ) اونها رو ازهم جدا میکنه. این کار دیگه جایی واسه adsl نمیذاره. در چنین شرایطی باید برید پیششون و بگید که مشکل دارین. این دستگاه ها بصورت مکعب مستطیل هایی رو دیواره ، دو کوچه قابل دیدنه. تونستم شکلشو میذارم واسط.
از اون آشناتون که تو مرکزه در مورد این موضوع سوال کن. نشد دیگه باید بیافتیم به جون سیستم.
تو یه سایت خدمات adsl ( خارجی ) نوشته بود 18000 feet ( حدودا 5.5 کیلومتر) . کافیه دو رشته سیم از مرکز مخابرات اومده باشه. حالا شما چند کیلومتریه مرکزی؟
ضمناً این لولوت رو نِرو آدم راه میره ، یه چیزی بهش بده ساکت شه!!
Last edited by a6l3i; 27-08-2009 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)