منم منظورم همان كاپريس كوپه بود نه چيز ديگه..نوشتم كه مدل 1974 رو توي اهواز بوده و ديدم به رنگ قهوه اي و بسيار تميز و دقيقا مشابه هموني كه عكسش رو گذاشتم..انتهاي همه اونها يه شكل هست و تنها فرم دماغه و گلگيرها و يه سري تزئيناتشون فرق داره.
منم منظورم همان كاپريس كوپه بود نه چيز ديگه..نوشتم كه مدل 1974 رو توي اهواز بوده و ديدم به رنگ قهوه اي و بسيار تميز و دقيقا مشابه هموني كه عكسش رو گذاشتم..انتهاي همه اونها يه شكل هست و تنها فرم دماغه و گلگيرها و يه سري تزئيناتشون فرق داره.
سلام مرسی من تازه امروز امدم به تودوزیش دست بزنم
باشه فردا صبح زنگ میزنم خبرشو بهت میدم
سلام امروز زنگ زدم به اوراقی میگفت شیشه جلو ایرانی 100تومن اصلی 300 به نظر شما کمتر گیر میاد؟
اون یکی هم بده بی زحمت اگه قیمتش همینه تا بگم بفرسته...
سریع کاره پلاکشو انجام بدم تا 2هفته دیگه تودوزیش تموم میشه
تازه به یک جوجه دلال زنگ زدم فکر میکرد چه خبره طلق چراغ عقب رو میگفت جفتی 170تومن...
Last edited by mahdi3573; 01-06-2011 at 19:20.
من شيشه جلو كامارو ايراني گرفته بودم هيچ تفاوتي با خارجي (ساخت تركيه) نداشت..فقط اون قسمت تيره رنگ سياه كه لبه پايين شيشه و تقريبا روي داشبرد هست رو نداشت كه با اسپري مشكي در اورد..اگر از نزديك شيشه رو ببيني بهتره اما تا اونجايي كه من ديدم ايراني هم زيبا و با كيفيت ساخته شده..حالا تا اين يكي چي باشه؟
قیمتش رو فکر نکنم بی راه گفته باشه چون شیشه جلو ایمپالا هم همین قیمته
شماره اونم الان پیشم نیست پیدا میکنم و بهت میدم
کارو جان درسته البته یه فرق فاحش دیگه داره که میشه از دور هم تشخیص داد که شیشه فابریکه یا نه
اونم اینکه اون قسمت بالا شیشه(آفتاب گیر)مال ایرانی ها آبی و رنگه و مال فابریکش یه چیز تو مایه های زرد رنگ
دوستان اگه متوجه نشدید بگید تا عکسش رو بزارم
اولين ماشين امريكايي كه ديدم اين بود:
1971 Mercury Grand Marquis
هيبت بسيار عظيم و فوق العاده اي داشت. شتاب بسيار زياد.
مجله دانشمند 1350
![]()
معمولا از چه رنگی استفاده میکنن واسه تغییر رنگ قطعات توی ماشین؟ داشبورد رو که چرم میکشم اما زه ها و دیواه هاش شاید رنگ کردم قهوه ای سوخته
اصولا همونه هم با چرم و پلاستیک دکوره میشن
منظورتون رو دقیق نفهمیدم !
منظورم اینه که الان کل رنگ تودوزی و دستگیره هاو داشبورد زه های پلاستیکی توی ماشین به رنگ کرم هست
من تصمیم دارم که صندلی ها رو چرم قهوه ای سوخته بزنم
داشبورد رو 2تیکه چرم قهوه ایی و کرم بزنم میخواستم بدونم میتونم تو دری هاش و رو ستون های توی ماشین رو رنگ بزنم که قهو ای بشن؟
من توصيه ميكنم تا جايي كه امكان داره سعي كني تمامي تزئينات داخل و خارج مطابق اصل و دقيقا مثل نمونه خودش درست كنيد و اصالت ماشين رو با تغيير رنگ دادن و يا رنگ آميزي جاهايي كه يك رنگ ديگه دارن و يا اصلا رنگي نيستند خراب نكنيد. اما تصميم نهايي با خودتونه و چييز رو كه بنظرت درست مياد انجام بده..
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)