تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 607 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

v1 سرعتیه که بعد از اون هواپیما نمیتونه توقف کنه و باید به راهش ادامه بده . v2 سرعتی که در اون فقط دماغه هواپیما به هوا میره و v3 یا vr سرعتی هست که هواپیما تیک آف میکنه(بزرگان تاپیک : اگه اشتباه میگم اصلاح کنید )

2. 2 کاربر از babak_deghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خوب پس که اینطور
    اون وی 1 و وی 2 چیه؟
    آره من یه باز با شاتل با سرعت 300نات تیک آف کردم
    یادش بخیر
    V1: سرعت تصميم گيري جهت بر خاستن مي باشد كه بر اساس وزن برخاست ،دما ،فشار و دانسيته هوا تعيين ميگردد.سرعت تصميم گيري نقطه اي است كه پس از آنكه خلبان حداكثر قدرت موتورها را براي برخاستن بكارگرفته در آن نقطه تصميم ميگيرد كه تيك آف خود را ادامه دهد يا آن را متوقف كند.در هنگام حركت و خزش روي باند و قبل از برخاستن ،خلبان قادر خواهد بود قبل از آنكه به انتهاي باند برسد موتورها را بسته و با اعمال حداكثر قدرت ترمزها هواپيما را متوقف نمايد.پس از عبور از V1 ديگر چاره اي جز برخاستن وجود نداردو خلبان مي بايست هواپيما را از زمين بلند نمايد.

Vr: سرعت كندن چرخ دماغه هواپيما از زمين ميباشد.اين سرعت سرعتي است كه خلبان ميتواند با اطمينان فرامين كنترل را به عقب كشيده و چرخ دماغه را با وضعيت و زاويه مناسب از زمين بلند كند و سپس هواپيما را بصورت كامل از سطح باند جدا كرده و در هوا اوج گيري نمايد.(زاويه مناسب تقريبا 20+ درجه ميباشد)
    نكته قابل توجه در اين سرعت(Vr): چنانچه فرامين به شدت و بيش از اندازه به عقب كشيده شود دم (Tail ) به زمين برخورد خواهد كرد.براي جلوگيري از اين حالت خلبان با زاويه مناسب (20 درجه ) دماغه را به بالا كشيده شده و با نرخي برابر با 3درجه در ثانيه هواپيما را از زمين جدا مي كند.

V2: حداقل سرعت ايمن ميباشد.اگر پس از رسيدن به V2 يكي از موتورها از دست رفت خلبان قدرت كافي را براي تكميل برخاستن هواپيما خواهد داشت و با آن مي تواند نرخ اوج گيري لازم را گرفته موانع را پشت سر بگذارد.
    نكته:با توجه به اينكه برخاستن يا تيك آف با تنظيمات مختلفي از فلپها انجام ميشود سرعت V1+15 جهت بر خاستن با دو موتور استفاده ميشود.در واقع تضمين كننده حداقل سرعت براي برخاستن با فلپ مي باشد.

ویرایش: باز هم با پست babak_deghat همزمان شد. ببخشید ها فکر نکنید اسپمر شدم الکی تکراری پست میزنم...

4. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    اگه دم هواپیما به زمین بخوره مشکلی پیش میاد؟
    همچنین موقع تیک آف امکان استال شدن وجود داره؟

همچنین اگه موقع لنینگ اگه یه کم کنار باند لندینگ کنم و خودم هواپیما رو به طرف باند بکشم مشکلی داره؟

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من فرق APP و VOR/LOC رو فهمیدم ولی فرقشون با دکمه ی NAV چیه ؟

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    اگه دم هواپیما به زمین بخوره مشکلی پیش میاد؟
    همچنین موقع تیک آف امکان استال شدن وجود داره؟

همچنین اگه موقع لنینگ اگه یه کم کنار باند لندینگ کنم و خودم هواپیما رو به طرف باند بکشم مشکلی داره؟
    عزیز طبق مثال Flight school براتون می گم....
    اگر شما با موتور توی سرعت تک چرخ بزنی و خدای ناکرده بخوری زمین چی میشه؟؟؟؟
    هواپیما ها بسیار حساس هستند ... با برخورد یک پرنده در اون سرعت به هواپیما (حتی بدنه اون ) براش مشکل به وجود می آد...خیلی طبیعی هست وقتی tail به زمین برخورد کنه در اثر اصطکاک احتمال زیاد از دست می ره و شما نمی تونی تیک آف کنی....از باند خارج خواهید شد و به احتمال زیاد دیگه اثری از عده کثیری از مسافران شما نخواهد بود!
    اگر تراتل رو با تمام قدرت به جلو ندی و در سرعت مناسب تیک آف نکنی و یا با درجه زیاد Rotate کنی ... بله امکان استال هم بسیار زیاد می شه....
    منظورت رو خوب متوجه نشدم...ولی اگر منظورت خطا در ILS هست و اصلاح کردن اون با استفاده از فرامین مشکلی نداره...اصلاحات در هنگام لندینگ ممکنه لازم بشه...با توجه به اینکه اکثر فرودگاه ها ILS مشکل دارند...برای من که این طور هست متاسفانه و باید اصلاح کنم.....
    در دنیای واقعی هم خلبان ها مجبور هستند اصلاحاتی رو به خاطر باد انجام بدن....

دوستان یه سوال
    من فرق APP و VOR/LOC رو فهمیدم ولی فرقشون با دکمه ی NAV چیه ؟
    در هواپیمای 747 اسم VOR/LOC به NAV تغییر پیدا کرده ...
    خوشحالم که مفید بود...
    Last edited by knazari1; 15-09-2010 at 01:14.

8. 3 کاربر از knazari1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    منظور من این بود اگه کنار باند بشینه حالا به هر دلیلش مثل اشکال آی ال اس و.... مشکلی داره؟
    اونوقت اون اصلاحات رو چه جوری باید انجام داد؟
    باتشکر

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    منظور من این بود اگه کنار باند بشینه حالا به هر دلیلش مثل اشکال آی ال اس و.... مشکلی داره؟
    باتشکر
    تا وقتی رو آسفالت باشی مشکلی نیست " اگه با وجود باد پهلو بخوای لندینگ بکنی کلا به سختی میشه وسط باند نشست " این مدل لندینگ انحرافات زیادی واسه هواپیما پیش میاره موقع نشستن.
    حالا اگه کمی اینور اونور شد شما میتونید با استفاده از رادر هواپیما رو روی باند صاف کنی.

این 767 LCD (Instrument) هاش نیاز به روشن کردن داره یا ماله من خرابه؟
    Last edited by dani.flight; 15-09-2010 at 02:55.

11. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این 767 LCD (Instrument) هاش نیاز به روشن کردن داره یا ماله من خرابه؟
    واسه همین میگم که اون دوستمون که خریده یه عکس بزاره ببینیم مال اون چطوریه.
    مال من روشن میشه ولی یه طوریه.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knazari1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون
    باتشکر
    قبل از فرود اگر ارتفاعت خیلی کم نباشه...کمی می تونی از Alieron ها استفاده کنی....البته خیلی دقت کن که اولا بال به زمین برخورد نکنه ( یعنی میزان Turn زیاد نباشه و در حد همون اصلاح هدینگ ) و اینکه در هنگام تاچ داون هواپیما رو در راستای خط افق قرار بدی ( خودمونیش می شه صافش کنی ) ....
    بعد از تاچ داون هم که دوست خوبم dani.flight عزیز اشاره کردن....با رادرها کنترل کن....

واسه همین میگم که اون دوستمون که خریده یه عکس بزاره ببینیم مال اون چطوریه.
    مال من روشن میشه ولی یه طوریه.
    بله ال سی دیش یه مدل عجیب غریبیه.... هیچی توش نیست انگار ..... من کلا به معنای Glass cabin شک کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام...
    چقدر زود گذشت... 400 صفحه به همین راحتی گذشت من هنوز ابتدای راهم...
    همین قدر هم که بلدم مدیون زحمات دوستان به ویژه آقای ایزی هستم که باعث و بانی این تاپیک شدن...
    یه سوال. چرا وقتی با بوئینگ 777 پرواز می کنم موقع لندینگ با وجود این که ILS رو ست کردم APP هم روشنه اما گاهی عمل نمی کنه... باید چه کنم؟
    ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •