تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 403 از 3745 اولاول ... 3033533933994004014024034044054064074134535039031403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پینگ ها به شدت امروز بالا بود ، ولی سرعت دانلود خوب بود

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

چه جالب از 30دقیقه پیش تا الان سرعت دانلود بالای 200 کیلوبایت بود سرویس 1 مگ داره ولی الان ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقایون شما هم سرعت شبانتون مشکل پیدا کرده؟ تا 1:45 دقیقه سرعتم 100بود ولی بعد رفت روی 20-30 دیشب هم همین بساط بود اگه اینجوری ادامه پیدا کنه خیلی بده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

منکه امشبم مشکلی نداشتم و تا الان تقریبا 4 گیگ دانلود داشتم

چیزیکه برای من جالبه، سرعت من در speedtest پایبن تر از زمانیست که با IDM دانلود میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خنده داره راس ساعت7:55 سرعتم برگشته روی110 تا 10 دقیقه پیش حد اکثر سرعتم 40 بود

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منکه امشبم مشکلی نداشتم و تا الان تقریبا 4 گیگ دانلود داشتم

چیزیکه برای من جالبه، سرعت من در speedtest پایبن تر از زمانیست که با IDM دانلود میکنم
    شما زمانیکنه با speed test سرعت رو تست میکنید . توی قسمت پائینش آسیا تک مینویسه یا چیز دیگه . موقعیت منو speed test یه جایی تو آذربایجان نشون میده . الان دو شبه سرعتم افتضاح شده ولی روزانه خوبه . در ضمن IP رو هم عوض نکردم .

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

دوستان،من از نمایندگی آسیا تک توی شهرمون 256 با حجم 3 گیگ گرفتم (می خواستم نامحدود بگیرم که نامرد خیلی خیلی
    گرون میگه،حداقل 3 برابر،مثلا نامحدود 128 را گفته 50 الی 60 هزار تومن؟!،دیگه خودتون حساب کار رو بکنید،البته من به شرکت
    هم پیام دادم از طریق سایت،ولی انگار نه انگار،تا حالا که جواب ندادند) حالا می خواستم بدون قضیه شبها که رایگان چیه؟شامل
    ما که از نمایندگی ها میگیریم هم میشه یا نه؟لطفا نگید از نمایندگی بپرس که اینها حتی نمی دونند حجم چیه؟؟!!ممنون میشم
    جواب این سوالم را بدهید؟

بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

من یه مشکل واقعا جدی پیدا کردم با این آسیاتک ! اونم اینه که من تا حالا به اشتباه نزدیک 100 هزار تومن به حساب آسیاتک ریختم ! ( جریان این بود که من تا امروز هر وقت میخواستم شارژ کنم باید 4-5 بار پولو واریز میکردیم و هر دفعه پول که واریز میشد وارد خود سایت آسیاتک میشد اما اونجا یه اروری میداد که من تو ساعت های مختلف که تست میکردم بالاخره یه بارش میشد و شارژ میشد ! )

من فکر میکردم وقتی ارور میده پول خودش برگشت داده میشه به حسابم ولی امروز فهمیدم اینطوری نبودم و بیشتر از 100 هزار تومن به همین صورت از حسابم برداشت کرده بدون اینکه شارژ کرده باشم !!!

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم میتونم حالیشون کنم ؟ و پولو پس میدن ؟
    شما زمانیکنه با speed test سرعت رو تست میکنید . توی قسمت پائینش آسیا تک مینویسه یا چیز دیگه . موقعیت منو speed test یه جایی تو آذربایجان نشون میده . الان دو شبه سرعتم افتضاح شده ولی روزانه خوبه . در ضمن IP رو هم عوض نکردم .
    بله دوست عزیز آسیاتک نشون میده. موقعیت شمارو ایران نشون میده ولی شمارو برای تست به نزدیکترین سرور وصل میکنه تا بتونه بهترین تست بگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان،من از نمایندگی آسیا تک توی شهرمون 256 با حجم 3 گیگ گرفتم (می خواستم نامحدود بگیرم که نامرد خیلی خیلی
    گرون میگه،حداقل 3 برابر،مثلا نامحدود 128 را گفته 50 الی 60 هزار تومن؟!،دیگه خودتون حساب کار رو بکنید،البته من به شرکت
    هم پیام دادم از طریق سایت،ولی انگار نه انگار،تا حالا که جواب ندادند) حالا می خواستم بدون قضیه شبها که رایگان چیه؟شامل
    ما که از نمایندگی ها میگیریم هم میشه یا نه؟لطفا نگید از نمایندگی بپرس که اینها حتی نمی دونند حجم چیه؟؟!!ممنون میشم
    جواب این سوالم را بدهید؟

بای
    50الی 60 هزار تومن ماهیانه یا سه ماهه؟؟؟؟ببینید توی سایتش که 128 نامحدود رو 27000تومن زده ماهیانه من دیگه نمیدونم نمایندگی ها دوبله سوبله حساب می کنند یه چیزیشم میزارن جیب خودشون بهر حال شما اگه 128 نامحدود می خوایی به نفعته از مخابرات بگیری ماهی 10 هزار تومن هم میگیره سرعتم 16تا 20 دزدی های شرکت های خصوصی رو هم نداره
    در مورد شبانه رایگان هم از ساعت 2 تا 8 فقط سرویس هایی که بالای 5 گیگ حجم ماهیانه دارند برای سرویس های 3گیگ و 2 گیگ که شامل شما می شه تو این ساعت نیم بها حساب میکنند
    موفق باشی

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

50الی 60 هزار تومن ماهیانه یا سه ماهه؟؟؟؟ببینید توی سایتش که 128 نامحدود رو 27000تومن زده ماهیانه من دیگه نمیدونم نمایندگی ها دوبله سوبله حساب می کنند یه چیزیشم میزارن جیب خودشون بهر حال شما اگه 128 نامحدود می خوایی به نفعته از مخابرات بگیری ماهی 10 هزار تومن هم میگیره سرعتم 16تا 20 دزدی های شرکت های خصوصی رو هم نداره
    در مورد شبانه رایگان هم از ساعت 2 تا 8 فقط سرویس هایی که بالای 5 گیگ حجم ماهیانه دارند برای سرویس های 3گیگ و 2 گیگ که شامل شما می شه تو این ساعت نیم بها حساب میکنند
    موفق باشی
    ممنون از شما،یک ماهه را گفته بود،خوب اگر که از مخابرات می تونستم بگیرم که مشکلی نبود،می خواستم
    مطمئن بشم که این تخفیف شبانه به ما هم می خوره یا نه .

بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •