پینگ ها به شدت امروز بالا بود ، ولی سرعت دانلود خوب بود
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پینگ ها به شدت امروز بالا بود ، ولی سرعت دانلود خوب بود
چه جالب از 30دقیقه پیش تا الان سرعت دانلود بالای 200 کیلوبایت بود سرویس 1 مگ داره ولی الان ....![]()
اقایون شما هم سرعت شبانتون مشکل پیدا کرده؟ تا 1:45 دقیقه سرعتم 100بود ولی بعد رفت روی 20-30 دیشب هم همین بساط بود اگه اینجوری ادامه پیدا کنه خیلی بده....![]()
منکه امشبم مشکلی نداشتم و تا الان تقریبا 4 گیگ دانلود داشتم
چیزیکه برای من جالبه، سرعت من در speedtest پایبن تر از زمانیست که با IDM دانلود میکنم
خنده داره راس ساعت7:55 سرعتم برگشته روی110 تا 10 دقیقه پیش حد اکثر سرعتم 40 بود
شما زمانیکنه با speed test سرعت رو تست میکنید . توی قسمت پائینش آسیا تک مینویسه یا چیز دیگه . موقعیت منو speed test یه جایی تو آذربایجان نشون میده . الان دو شبه سرعتم افتضاح شده ولی روزانه خوبه . در ضمن IP رو هم عوض نکردم .
سلام
دوستان،من از نمایندگی آسیا تک توی شهرمون 256 با حجم 3 گیگ گرفتم (می خواستم نامحدود بگیرم که نامرد خیلی خیلی
گرون میگه،حداقل 3 برابر،مثلا نامحدود 128 را گفته 50 الی 60 هزار تومن؟!،دیگه خودتون حساب کار رو بکنید،البته من به شرکت
هم پیام دادم از طریق سایت،ولی انگار نه انگار،تا حالا که جواب ندادند) حالا می خواستم بدون قضیه شبها که رایگان چیه؟شامل
ما که از نمایندگی ها میگیریم هم میشه یا نه؟لطفا نگید از نمایندگی بپرس که اینها حتی نمی دونند حجم چیه؟؟!!ممنون میشم
جواب این سوالم را بدهید؟
بای
بله دوست عزیز آسیاتک نشون میده. موقعیت شمارو ایران نشون میده ولی شمارو برای تست به نزدیکترین سرور وصل میکنه تا بتونه بهترین تست بگیره.
50الی 60 هزار تومن ماهیانهیا سه ماهه؟؟؟؟ببینید توی سایتش که 128 نامحدود رو 27000تومن زده ماهیانه من دیگه نمیدونم نمایندگی ها دوبله سوبله حساب می کنند یه چیزیشم میزارن جیب خودشون بهر حال شما اگه 128 نامحدود می خوایی به نفعته از مخابرات بگیری ماهی 10 هزار تومن هم میگیره سرعتم 16تا 20 دزدی های شرکت های خصوصی رو هم نداره
در مورد شبانه رایگان هم از ساعت 2 تا 8 فقط سرویس هایی که بالای 5 گیگ حجم ماهیانه دارند برای سرویس های 3گیگ و 2 گیگ که شامل شما می شه تو این ساعت نیم بها حساب میکنند
موفق باشی
سلام
ممنون از شما،یک ماهه را گفته بود،خوب اگر که از مخابرات می تونستم بگیرم که مشکلی نبود،می خواستم
مطمئن بشم که این تخفیف شبانه به ما هم می خوره یا نه.
بای
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)