تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 775 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اره بابا خونه ی پسر خالم با همین id کلی چت کردم بعدشم yahoo ی 8 و 9 برام بعد از نصب اجرا نمیشه ارور میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز من میخوام در اداره از یاهو مسنجر استفاده کنم ولی نمیدونم چه کار کردن که نمیشه این کار رو انجام داد. راهی برای این کار میشناسید؟
    دوست عزيز شما با استفاده از ايميلتون بدون نصب مسنجر ميتونيد چت كنيد اگر ايميلتون قديمي هست گوشه سمت راست نوشته سويچ تو ياهو ميل بتا اگر از ياهو ميل بتا استفاده كني خودش مسنجر داره

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که چیزی نفهمیدم اما بازم دستت درد نکنه حالا یعنی میشه دست پیدا کرد یا نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من که چیزی نفهمیدم اما بازم دستت درد نکنه حالا یعنی میشه دست پیدا کرد یا نه؟؟؟؟
    دوست عزيز
    پاسخ سؤالتون رو خيلي ساده بهتون گفتن اون آدرسي كه نوشتن آدرس جايي هست كه متن شما موقع چت ذخيره ميشه (البته اگر قابليت آرشيو كردن رو فعال كرده باشيد در غير اينصورت پيش فرض مسنجر به اين صورت هست كه ذخيره نميكنه. براي فعال كردن آرشيو هم وقتي مسنجرتون رو باز ميكنيد كليد Ctrl+Shift+P رو بزنيد از ستون Category روي گزينه آرشيو كليد كنيد و گزينه yes, save all my masege رو انتخاب كنيد و كليد ok رو بزنيد البته بسته به ورژن مسنجر ممكنه اين گزينه متفاوت از چيزي باشه كه من گفتم) با پسوند dat چون شما پسوند dat رو نميتونين توي نرم افزاري مثل ورد يا وردپد يا نوت پد و... بازكنيد بنابراين نرم افزاري وجود دارد كه فايل dat را باز ميكند كه باز هم اون نرم افزار رو براي شما معرفي كرده.
    بنابراين شما بايد به سيستم شخص مورد نظرتون دسترسي داشته باشيد كه اگر قابليت آرشيوش فعال باشه شما فايل رو از مسيري كه گفته شده كپي ميكنيد و مياري با همون نرم افزار بازش ميكني.
    اگر هم آرشيو فعال نباشه بايد روي سيستم اون با مسنجر آنلاين بشي و قابليت آرشيو رو فعال كني و بعداً بري و اون فايل رو كپي كني.
    پس ديگه ساده‌تر از اين من بلد نيستم توضيح بدم
    Last edited by aliali58; 01-01-2008 at 17:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

9 name graber

با سلام به همه
    آقا من به یه Name Graber با سازگاری روم های جدید یاهو نیاز دارم ( Caption )

ممون

پروفشنال ULF_VB6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11 درخواست نرم افزار تبلیغات در روم های یاهو مسنجر (فوری فوتی)

سلام
    حتما تا حالا دیدید که روبوت هایی رو که توی روم های یاهو مسنجر تبلیغ میکنن و مثلا آدرس یه سایت رو برای تمام افرادی که توی روم هستن pm میکنن.

میخواستم ببینم کسی لینکی برای دانلود یکی از این روبات ها سراغ نداره.
    اگه دارید لطفا لینکشو بذارید یا بران pm کنید.
    خیلی احتیاج دارم.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزيز
    پاسخ سؤالتون رو خيلي ساده بهتون گفتن اون آدرسي كه نوشتن آدرس جايي هست كه متن شما موقع چت ذخيره ميشه (البته اگر قابليت آرشيو كردن رو فعال كرده باشيد در غير اينصورت پيش فرض مسنجر به اين صورت هست كه ذخيره نميكنه. براي فعال كردن آرشيو هم وقتي مسنجرتون رو باز ميكنيد كليد Ctrl+Shift+P رو بزنيد از ستون Category روي گزينه آرشيو كليد كنيد و گزينه yes, save all my masege رو انتخاب كنيد و كليد ok رو بزنيد البته بسته به ورژن مسنجر ممكنه اين گزينه متفاوت از چيزي باشه كه من گفتم) با پسوند dat چون شما پسوند dat رو نميتونين توي نرم افزاري مثل ورد يا وردپد يا نوت پد و... بازكنيد بنابراين نرم افزاري وجود دارد كه فايل dat را باز ميكند كه باز هم اون نرم افزار رو براي شما معرفي كرده.
    بنابراين شما بايد به سيستم شخص مورد نظرتون دسترسي داشته باشيد كه اگر قابليت آرشيوش فعال باشه شما فايل رو از مسيري كه گفته شده كپي ميكنيد و مياري با همون نرم افزار بازش ميكني.
    اگر هم آرشيو فعال نباشه بايد روي سيستم اون با مسنجر آنلاين بشي و قابليت آرشيو رو فعال كني و بعداً بري و اون فايل رو كپي كني.
    پس ديگه ساده‌تر از اين من بلد نيستم توضيح بدم

يه پيشنهاد هم براي شما: وقتي ميخواهيد راجع به موضوعي كه قبلا بحث شده صحبت كنيد براي ارسال پاسخ روي نقل قول كليد كنيد تا معلوم بشه داريد راجع به چه موضوعي يا خطاب به چه كسي داريد صحبت ميكنيد. با تشكر

لابد بلد نیستم از نقل قول استفاده کنم خوب پس چرا داد میزنی ممنون از راهنماییت اینطوری من یه چیز فهمیدم اما قرار نیست وقتی یکی سوال میپرسه دعواش کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لابد بلد نیستم از نقل قول استفاده کنم خوب پس چرا داد میزنی ممنون از راهنماییت اینطوری من یه چیز فهمیدم اما قرار نیست وقتی یکی سوال میپرسه دعواش کنی
    اگه حرفي زدم كه ناراحتتون كرده معذرت ميخوام همه ما اومديم اينجا كه دانسته‌هامون رو به اشتراك بذاريم پس هيچكس از نظر شخصيت از ديگري برتر نيست كه بخواد داد بزنه.
    قسمتي كه پيشنهاد دادم رو من ويرايش ميكنم شما هم همين كار رو انجام بدين كه متن بيهوده توي تاپيك نباشه موفق باشيد و سربلند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط s_m_mehdi_hashemi
    دوستان عزیز من میخوام در اداره از یاهو مسنجر استفاده کنم ولی نمیدونم چه کار کردن که نمیشه این کار رو انجام داد. راهی برای این کار میشناسید؟
    دوست عزیز می تونی از این آدرس لوگین کنین:

webmessenger.yahoo.com
    Last edited by پاکر; 02-01-2008 at 03:26.

پروفشنال ULF_VB6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا خوبه نوشتم فوری فوتی. اینو نمینوشتم ...
    خودم دیروز یه دونه پیدا کردم.یاهو خزنده 3. البته کار نکرد.

اگه کسی سراغ داره. لطف کنه معرفی کنه، خیلی عجله دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •