اره بابا خونه ی پسر خالم با همین id کلی چت کردم بعدشم yahoo ی 8 و 9 برام بعد از نصب اجرا نمیشه ارور میده
اره بابا خونه ی پسر خالم با همین id کلی چت کردم بعدشم yahoo ی 8 و 9 برام بعد از نصب اجرا نمیشه ارور میده
دوست عزيز شما با استفاده از ايميلتون بدون نصب مسنجر ميتونيد چت كنيد اگر ايميلتون قديمي هست گوشه سمت راست نوشته سويچ تو ياهو ميل بتا اگر از ياهو ميل بتا استفاده كني خودش مسنجر داره
من که چیزی نفهمیدم اما بازم دستت درد نکنه حالا یعنی میشه دست پیدا کرد یا نه؟؟؟؟
دوست عزيز
پاسخ سؤالتون رو خيلي ساده بهتون گفتن اون آدرسي كه نوشتن آدرس جايي هست كه متن شما موقع چت ذخيره ميشه (البته اگر قابليت آرشيو كردن رو فعال كرده باشيد در غير اينصورت پيش فرض مسنجر به اين صورت هست كه ذخيره نميكنه. براي فعال كردن آرشيو هم وقتي مسنجرتون رو باز ميكنيد كليد Ctrl+Shift+P رو بزنيد از ستون Category روي گزينه آرشيو كليد كنيد و گزينه yes, save all my masege رو انتخاب كنيد و كليد ok رو بزنيد البته بسته به ورژن مسنجر ممكنه اين گزينه متفاوت از چيزي باشه كه من گفتم) با پسوند dat چون شما پسوند dat رو نميتونين توي نرم افزاري مثل ورد يا وردپد يا نوت پد و... بازكنيد بنابراين نرم افزاري وجود دارد كه فايل dat را باز ميكند كه باز هم اون نرم افزار رو براي شما معرفي كرده.
بنابراين شما بايد به سيستم شخص مورد نظرتون دسترسي داشته باشيد كه اگر قابليت آرشيوش فعال باشه شما فايل رو از مسيري كه گفته شده كپي ميكنيد و مياري با همون نرم افزار بازش ميكني.
اگر هم آرشيو فعال نباشه بايد روي سيستم اون با مسنجر آنلاين بشي و قابليت آرشيو رو فعال كني و بعداً بري و اون فايل رو كپي كني.
پس ديگه سادهتر از اين من بلد نيستم توضيح بدم
Last edited by aliali58; 01-01-2008 at 17:15.
با سلام به همه
آقا من به یه Name Graber با سازگاری روم های جدید یاهو نیاز دارم ( Caption )
ممون![]()
سلام
حتما تا حالا دیدید که روبوت هایی رو که توی روم های یاهو مسنجر تبلیغ میکنن و مثلا آدرس یه سایت رو برای تمام افرادی که توی روم هستن pm میکنن.
میخواستم ببینم کسی لینکی برای دانلود یکی از این روبات ها سراغ نداره.
اگه دارید لطفا لینکشو بذارید یا بران pm کنید.
خیلی احتیاج دارم.![]()
لابد بلد نیستم از نقل قول استفاده کنم خوب پس چرا داد میزنی ممنون از راهنماییت اینطوری من یه چیز فهمیدم اما قرار نیست وقتی یکی سوال میپرسه دعواش کنی![]()
اگه حرفي زدم كه ناراحتتون كرده معذرت ميخوام همه ما اومديم اينجا كه دانستههامون رو به اشتراك بذاريم پس هيچكس از نظر شخصيت از ديگري برتر نيست كه بخواد داد بزنه.
قسمتي كه پيشنهاد دادم رو من ويرايش ميكنم شما هم همين كار رو انجام بدين كه متن بيهوده توي تاپيك نباشه موفق باشيد و سربلند
دوست عزیز می تونی از این آدرس لوگین کنین:نوشته شده توسط s_m_mehdi_hashemi
webmessenger.yahoo.com
Last edited by پاکر; 02-01-2008 at 03:26.
حالا خوبه نوشتم فوری فوتی. اینو نمینوشتم ...
خودم دیروز یه دونه پیدا کردم.یاهو خزنده 3. البته کار نکرد.
اگه کسی سراغ داره. لطف کنه معرفی کنه، خیلی عجله دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)