شما اگه اونو بازی نکردی از کجا میدونی که مجسمه است فقط نویسنده ای این تاپیک باید از بازی خودشون هم عکس میزاشتن یا از بازی فیلم تهیه میکردن تا اینکه شما فکر نکنید اونا مجسمه هستن![]()
شما اگه اونو بازی نکردی از کجا میدونی که مجسمه است فقط نویسنده ای این تاپیک باید از بازی خودشون هم عکس میزاشتن یا از بازی فیلم تهیه میکردن تا اینکه شما فکر نکنید اونا مجسمه هستن![]()
من همون اول که این بازی اومده بود خریدمش و بازی کردم
الان می خوام دوباره شروع کنم به بازی کردن
اگه بخوام high end loft stuff ، world adventures یا ambitions نصب کنم باید چیکار کنم؟ کسی لینک دانلود اینا رو داره ؟
properties فایل اجرایی بازی رو چک کردم نوشته بود : File Version : 0.0.0.11190 ، باید آپدیت کنم ؟ چجوری ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اینا که پچ نیستن که بازی رو آپدیت کنی ، مکمل هستند ، قابل دانلود هم نیستند ، هر کدوم 1 دی وی دی هست ، امبیشنز هم هنوز با قیمت بالا توی بازاره ، دانلودش پیدا نمیشه ، شما باید این سه تا رو بخری ، می تونی یک سرچ بکنی به راحتی پیدا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اصلا world adventure قشنگ نیتس ، کاملا بازی لوس بازی شده ، وقتی کوست می گیری و بعدش تجربه می گیری و لول می گیری ، این قشنگه؟ این شده مثل بازی های کلاسیک که همین طور ماموریت می گیری! خیلی مسخره شده ! درضمن با گذاشتن ویسا که واقعا کارو مسخره کردن! با این که توی سیمز 2 bon voyage اصلا جاهای باستانی رو نمی شد دید ولی بادمه خیلی باهاش حال کردم ! نسخه ambition خیلی خیلی از ورلد ادونچر بازی قشنگ تره ، که اصلا قابل مقایسه نیستند!!!
امبیشنز قشنگ تر از پک های دیگه هست و اصلا قابل مقایسه با قبلی ها نیست
ورلد ادونچر بازی رو مثل world of warcraft کرده!
file version کیلو چندهمن همون اول که این بازی اومده بود خریدمش و بازی کردم
الان می خوام دوباره شروع کنم به بازی کردن
اگه بخوام high end loft stuff ، world adventures یا ambitions نصب کنم باید چیکار کنم؟ کسی لینک دانلود اینا رو داره ؟
properties فایل اجرایی بازی رو چک کردم نوشته بود : File Version : 0.0.0.11190 ، باید آپدیت کنم ؟ چجوری ؟
برو thesims3 launcher بعد ببین که اونجا پتچ چنده پایین سمت چپ مینویسه
دانلودشم نکنی سنگین تری چون 100 سال میکشه! غیر از اون استاف که 250 مگه ورلد ادونچر 3.4 گیگه امبیشنز 2.4 گیگه
امبیشنز فقط 2.4 گیگه ؟ 2 گیگ که چیزی نیست
کسی لینک دانلود ambitions رو داره ؟
ورژن بازی هم 1.0.615.00107 هست ، باید آپدیت بشه ؟ چجوری آپدیت کنم ؟
سلام من امروز این آمبیشنز رو نصب کردم ولی نمیدونم چه طوری باید مجسمه ساز-مخترع و دزد بشم ممکنه راهنمایی کنید؟
برای آپدیتش به 1.0.631 که بشه پک ها روش نصب شه که بارها و بارها طریقش تو همین تاپیک هست با یه سرچ ساده میتونی پیدا کنیورژن بازی هم 1.0.615.00107 هست ، باید آپدیت بشه ؟ چجوری آپدیت کنم ؟
برای مجسمه ساز و مخترع یه سری وسایل هست توی بخشی که وسایلی مثل تخته نقاشی هست که اونی که یه چیز دایره مانند داره برای مجسمه سازیه و اون یکی برای مخترع و یکی دیگه هم هست که برای خال کوبیهسلام من امروز این آمبیشنز رو نصب کردم ولی نمیدونم چه طوری باید مجسمه ساز-مخترع و دزد بشم ممکنه راهنمایی کنید؟
برای دزد شدن که چیز جدیدی نیست از قبل هم بود جزر career هاست نه proffsions
عنوان : The Sims 3: Fast Lane Stuff pack
ژانر : زنگی مجازی
پلتفورم : PC
سازنده : EA Games
ناشر : الکترونیک آرتز
قابلیت بازی آنلاین : ندارد
درجه بندی سنی : بالای 12 سال Teen
تاریخ عرضه : پائیز 1389
اسکرین شات ها
![]()
لینک ها
به زودی اولین استاف پیک (بسته الحاقی مجزا) که کاملا به وسایل نقلیه و ... دارد منتشر می شود. شما مخیر به انتخاب هر کدام از 4 لایف استایل مختلف خواهید داشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- رانندگی و مسابقه (ریسینگ)
2- دسیسه گری
3- لوطی گری
4- خوشگذرانی سنتی
انتخاب هر کدوم از این ها منجر به این میشه که شما پوشش مخصوصی به نسبت فعالیتتون داشته باشید با جدید ترین مدل ها و مبلمان و دکور خانه و ماشین ها و ...
سیمز شما حالا دیگه می تونه یه کاراژ درست حسابی خلق کنه. و توش ماشین های مسابقه و حتی موتورسیکلت هم نگهداری کنه. شما می تونید در بخش ها مختلفی با وسایل نقلیه تون شرکت کنید (در واقع کار ها و در آمد هایی که میشه با موتور یا ماشین انجام داد مثل همین دیوار مرگ خودمون)
به هر حال استاف پک Fast Lane در راه هست چیزی که شما رو با ماشین ها و سرعت و ... درگیر خواهد کرد.
منبع : tothegame.com
ترجمه : Armin Krauser
قابل توجه مد سازها و کسانی که علاقه دارند, نرم افزار رسمی ادیت الگو از طرف شرکت سازنده منتشر شد.
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)