پس اگه قهرمان رو با نیروها نفرستیم نیروها از مخفیگاه هم منابع میکشن بیرون ...درسته...
پس اگه قهرمان رو با نیروها نفرستیم نیروها از مخفیگاه هم منابع میکشن بیرون ...درسته...
آره اگر نیروها تنها باشن ،طرف مقابل فقط قادر به مخفی کردن 4/5 منابعش در مخفیگاهه![]()
ببخشید اگر کسی برای مدال مهاجمین بره مخصوصا همسایه این دوستمون حتما میزنه
QUOTE=!@#$%^&*();5985968]منظورت اینه که همه نیرو دارن ولی حمله نمیکنن؟
خب چرا حمله نمیکنن؟![/QUOTE]
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن
متاسفانه فرصت نشد پست ها رو بخونم فقط می خوام نظرم رو نسبت به تراوین 4 بگم که به نظر من همون تراوین 3.6 یه دنیا می ارزه و همش خاطرست، من که فکر نمی کنم هیچوقت تراوین 4 بازی کنم.
عزیز من این یه اشتباس
خیلی از بزرگان و قدیمای تراوین این فکرو میکردن
اما حالا بیا یه سر به ts9 بزن متوجه میشی![]()
ts9 امروز یه نیم ساعتی بسته بود....داشتند روش کار میکردند....الآن فونتشو بزرگ کردند...کسی میدونه چطوری میشه کوچیکش کنم؟![]()
سلام دوستان.
منم همين مشكل رو دارم!! هم فونت بازي بزرگ شده و هم نقشه خراب شده (نشانه ها لود ميشه ولي وسط صفحه خالي و سفيد هست)
!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
خب نیروهات نسبت به زمان کمن
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بری
استراتژی و سایر مسائل هم کشکه لابد
همون بحث قبلیه،اگه تراکم دورت زیاده ،هر چقدر که بزنی می ارزه
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت فکر نکن که نیروهات کافی هستن[/QUOTE]
اینطورم نیست که 24 ساعته شخص الکی و بی هدف بشینه نیرو بزنه(البته در اوائل و اواسط بازی
تراویان نسخه ی 4 کلا یه ننگ عظیم رو اسم تراویان بود،طراحی و باقی مسائلش خیلی از بازیکنای قدیم رو زده می کنهتنها نکته ی مثبتی که داره برداشته شدن امتیاز غارت توتنه، که باعث می شه توانایی دو تا نژاد دیگه به یه شکل عجیب و غریبی بالا بره(اونایی که با رومن و گول به سبک غارت رفتن دقیقا حس می کنن چی می گم)
نمیشه فونتو کوچیک کنی این ویرایش با کیفیت کمتر این بلاهارو سر ما اورده
میتونی از ویرایش با کیفیت کمتر استفاده کنی
اون مپش درسته
من مخالفم چون تراوین v4 اینقدرها هم که میگین بد نیست
فقط مشکلش اینه که یکی که پول بده راحت میتونه ابر قدرت بشه
باز یه خوبیش هم اینه که کسی که پول هم نده میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه
البته تراوین برای افرادی که دنبال تراوین کلاسیکن سرور میزاره نگران نباش
این خبریه که توی travian.com اومده:
Server Starts! tc6.travian.com will start on Friday April 8th as Travian version 3.6 classic server. Preregistration is available on Wednesday April 6th.
یعنی از این به بعد سرور های کلاسیک با نام tcx.travian.xxx وجود خواهد داشت
(tc =travian classic )
![]()
خب سخته اینی که گفتیخب نیروهات نسبت به زمان کمن
تبرزن تحقیقش اشتباهه
خب اول سرور شدن که طلا خریدن میلیونی انلاین شدن تیمی و اینا می خواد،تو ایران مسائل دیگه هم میاد روش،کلا این سرورا رو باید بیخیالشون شد
شما دقیق یه امار بده دور و برت تا فاصله ی 5 ساعتی با گرزدر چه مقدار شلوغه من بگم چطور پیش بری
ولی جمعیت بیشترشون بیشتر از منه....یه 25تایی دهکده جمعیتشون بیشتر از منه....همه هم بالای 250...یه 5-6تایی هم جمعیت بالای 300 هستش....الآن که گرزی هام شدن تقریبا 250 تا....همون تبرزن ها و 4تا دلاور رو هم دارم
یکی هم که اسمش kingMehdi هستش خیلی نزدیکه بهم....دهکده دومش رو هم زده.......500تایی جمعیت داره.....توتن هستش....
راستی این یارو EndWar که نفر دوم سرور هستش الآن بهم فیک زد...نیرو هاش مردن همه...
فکر کنم میخواد مدال هجومی و دفاعی بگیره...ولی آخرش کاتاش میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)