من آدرس گوگل را بصورت *google.com* در قسمت black list در KIS 2009 وارد کردم. اما کماکان هم سایت گوگل در مرورگر باز میشه و هم میشه سایت گوگل را ping کرد.
نظرتون چی هست؟ آیا باید تنظیمات را طور دیگری اعمال کرد؟
من آدرس گوگل را بصورت *google.com* در قسمت black list در KIS 2009 وارد کردم. اما کماکان هم سایت گوگل در مرورگر باز میشه و هم میشه سایت گوگل را ping کرد.
نظرتون چی هست؟ آیا باید تنظیمات را طور دیگری اعمال کرد؟
شما تمام كليدهايي كه به KIS 2009 داده ايد را حذف كنيد و اينبار از روشي كه در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر گذاشته ام اقدام به دريافت سريال يا كد 100 روزه قانوني نماييد و محصول خود را با اين سريال قانوني 100 روزه فعال كنيد و اقدام به آپديت نماييد و نتيجه را اعلام بفرماييد.در ضمن حتما تاريخ سيستم خود را نيز چك كنيد چرا كه اگر تاريخ سيستم شما حتي 1 روز هم جلوتر باشه مطمئنا در آپديت به مشكل بر خواهيد خورد.
شما هم طبق توضيحاتي كه براي دوستمون دادم عمل كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد.
اگر از نسخه هاي Final يا نهايي 2009 محصولات كاسپر استفاده كنيد مطمئنا مشكل افت سرعت كمتري را در سيستم خود احساس خواهيد كرد.از طرف ديگه مشكل افت سرعت سيستم جداي از مشخصات سخت افزاري سيستم بستگي به تعداد پروسه هايي داره كه همزمان با لود شدن ويندوز آنها نيز لود ميشوند.شما بايد پروسه هايي غير ضروري كه با ويندوز لود ميشوند را نيز از طريق تايپ عبارت msconfig در منوي run كنترل نماييد.
نيازي با اينكار نيست كه بعد از تمام شدن مدت آزمايشي يا Trial اقدام به نصب مجدد ويندوز كنيد تا بتونيد براي 30 روز ديگه ار كاسپر بصورت ازمايشي استفاده كرد.شما ميتونيد از سريال يا كليد قانوني كه در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر گذاشتم استفاده كنيد يا از برنامه يا همون كرك Trial reset استفاده كنيد تا بعد از پايان 30 روز دوره آزمايشي با اجراي اين كرك مجدد 30 روز دوره آزمايشي تكرار بشه.
نباید اینگونه بشه ولی بهر حال راه حل اساسی برای بستن کامل یک هاست توسط KIS
1. به مسیر Settings --> Firewall --> Settings --> Network Packets رفته و بر روی گزینه Add کلیک کنید
2. حال در پنجره Network Rule باید تنظیمات زیر را انجام دهید
الف- Action : یعنی اینکه شما میخواهید فایروال چه کار کند: Allow ( اجازه دادن ) یا Block ( بلاک کردن )
خب چون شما قصد بلاک کردن دارید باید گزینه Block را انتخاب کنید
در ضمن با انتخاب گزینه Write to event log ، هر ارتباطی که قصد ارتباط غیرقانونی دارد را به اطلاع شما میرساند
ب- Network Sevice : به نوع سرویسی که قصد دارید آن را بلاک کنید ، اشاره دارد
اگر قصد بلاک کردن کامل دارید باید گزینه Any Network Activity را انتخاب کنید
ج- Address : خب این قسمت مشخص میکند که با کدام هاست یا سایت کار دارید
اگر سایت خاصی مدنظر شماست باید گزینه سوم یعنی Address from group را انتخاب کنید و بر روی Add کلیک کنید
3. در پنجره Network Address ابتدا نام سایت را مشخص میکنید مثلا Google
سپس آدرس سایت مزبور را در با استفاده از گزینه Add در هر یک از دو قسمت مشخص شده وارد کنید
( بنابه نیاز خود میتوانید در هر دو بخش یا یکی از آنها وارد کنید )
نکته 1 : در این قسمت شما باید آنلاین باشید
نکته 2 : برای وارد کردن آدرس سایت اینگونه وارد کنید بعنوان مثال Google.com
4. در آخر تما پنجره های رو OK کنید و در بخش Network Packets ،
قانون ساخته شده خود را با استفاده از گزینه Move Up به بالای قوانین منتقل کنید
موفق باشید
شما از کدام نسخه کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم بهره می برید ؟
قدیما وقتی از طریق بلاکر اپرا تبلیغی رو بلاک میکردیم دیگه در اون محل هیچ تبلیغی نمایش داده نمیشد !
ولی تازگیها بعضی سایتها مثل اینکه کارای خاصی تو تبلیغاتشون انجام میدن که اگه عکس تبلیغ عوض بشه باز دیده میشه !
من از اپرا و اینترنت سکوریتی کسپرسکی استفاده میکنم
ایا راهی میدونید که منو از شر این تبلیغات خلاص کنه ؟
چون نمی خوام فایروال دیگه ای نصب کنم و یا برم سراغ فایرفاکس
سلام
بهترین نسخه -internet-security از kaspersky چه چه ننسخه هست 8یا 9 درکل به هم چه فرقی می کنند ؟
دوست عزیز اگر عکس تبلیغ عوض بشه ، هیچ فرقی نداره و باز بلاک میمونه مگر اینکه کلا آدرس تبلیغ مزبور عوض بشه ...
قدرت نابودی تبلیغات در اتپوست نسبت به کسپرسکی و فایرفاکس نسبت به اپرا بیشتره
برای کاربران اپرا میتونید آدرس ماسک شده یک تبلیغ رو بدید تا توسط اپرا بلاک بشه...
مثلا شما میخواهید عکس آواتار خود یا کل آواتار ها رو بلاک کنید ...برای این امر کافیه
بر روی صفحه کلیک راست کرده و گزینه Block Content رو بزنید ، حال کلید Shift رو نگه داشته و بر روی عکسی ( مثلا آواتار خود ) کلیک کنید
خب اگر حالا کلید Done رو بزنید صرفا عکس فعلی آواتار شما بلاک میشه یعنی اگه آواتار رو عوض کنید باز به نمایش در میاد...
شما برای اینکه مثلا کل آواتار ها رو بلاک کنید کافیه پس از علامت گذاری آواتار خود ، قبل از اینکه Done را بزنید ، کلید Details را انتخاب کنید
اگر در این صفحه بجای آنکه آدرس آواتار رو اینگونه بدهید
http://forum.p30world.com/customavatars/avatar1541_2.gif
با استفاده ار کلید Edit به صورت زیر در آورده و Done کنید
*/http://forum.p30world.com/customavatars
اینگونه اپرا متوجه میشه که باید تمام عکس های آواتار رو حذف کنه
برای کاربران اپرا اینگونه میشه تاحدودی درصد بیشتری از تبلیغات رو حذف کرد
دوست عزیز اولا هنوز نسخه 9 نیومده ودر مرحله آزمایش هستش
محصولا کسپرسکی با عنوان 6 ،7 و 8 ارائه میشه که به ورژن 8 نسخه 2009 هم میگن
نسخه 2009 یا ورژن 8 ، کاملترین نسخه کسپرسکی است و نسبت به نسخه های قبلی چه از لحاظ هوش مصنوعی
و چه از لحاظ کارایی و سرعت ، پیشرفت چشمگیری داشته
وقتی آنتی ویروس من که همین کسپره فعاله نمیتونم صفحه های اینترنت رو باز کنم
چه کنم ؟
می خواستم بدونم کسی میدونه کسپرسکی ورژن 8 نسخه 2009 شرکت آواژنگ پشیبانی می کنه یانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)