اصلا همچین اشتباهیو نکن من یه پراید یشمی داشتم موقع فروش 1 میلیون زیر قیمت دادم کسی نخریدمدل 82 رو اخر سر دادم 3700
اصلا همچین اشتباهیو نکن من یه پراید یشمی داشتم موقع فروش 1 میلیون زیر قیمت دادم کسی نخریدمدل 82 رو اخر سر دادم 3700
سلام خسته نباشید
می خواستم بپرسم، آیا سراتو 2010 بهتره یا اپتیما ؟ یا با همین هزینه ی حدود 40 میلیون چه ماشینی خوبه ؟
مرسی
اصلا این دو تا اتومبیل تو یه کلاس نیستن که بخوایم با هم مقایسه شون کنیم! از لحاظ قیمت هم یکی نیستن! سراتو حدود 37 تومن درمیاد در حالی که اپتیما حدود 43 تومن! اینجوری بخوایم مقایسه کنیم اپتیما از همه لحاظ سر هستش! ولی کلا تو رنج 40 تومن انتخاب های زیادی هستن! باید نوع کاربری تون و انتظارتون از ماشین رو مشخص کنید!
salam man beyne in 2 mashin mondam lotfan mano rahnemayi konin.saman lx sefareshi ya soren lotfan dalilaton gane konande bashe va inke soren elx ro ba sharayet mide irankhodro ya na ?saari type farsi nadashtam.mer30
میتونید از برنامه هایی که تایپ فارسی میکنند استفاده کنید!salam man beyne in 2 mashin mondam lotfan mano rahnemayi konin.saman lx sefareshi ya soren lotfan dalilaton gane konande bashe va inke soren elx ro ba sharayet mide irankhodro ya na ?saari type farsi nadashtam.mer30
سلام! من بین این دو ماشین موندم!لطفا من رو راهنمایی کنید. سمند LX سفارشی یا سورن. لطفا دلیل هاتون قانع کننده باشه و این که سورن ELX رو با شرایط میده ایران خودرو یا نه! مرسی!
======================
بین این دوتا ماشین مطمئنا انتخاب بهتر سورن هستش! کیفیت ساخت بالاتری داره! ظاهر بروزتری داره و ایربگ رو هم به صورت استاندارد داره!
راجع به سورن ELX هم فعلا یه سری ثبت نام کردن و دیگه ثبت نام نداره! از همون اول هم ثیت نامش نقدی بود و شرایطی نداره!
mer30 pryajan mishe begi moge sabtename soren chiya mitonam besh ezafi konam?masalan ayne bargi ya handzferi ?chiya mishe ezefe kard va inke mishe kelaj otomatikesh kard lotfan rahnemayi kamel kon mer30 bazam mazerat babat inke farsi neminvisam
کلا انگلیسی نوشتن تو فروم ممنوعه و خلاف قوانینه!
موقع ثبت نام هیچی نمیتونی اضافه کنی! حتی تو بعضی مواقع سال هم ماشینها بدون سیستم صوتی تحویل مشتری داده میشن! ماشینتون رو که تحویل گرفتید میبرید آپکو تمام آپشنهایی که ذکر کردید رو براتون نصب میکنه!
apko nemayandegishe?va inke tafavotaye soren ba lx sefareshiyo begin va inke soren ayne bargiye?yekam tozi kamel bedin
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
va inke tayer 205 bendaze rosh parformanse mashin chetori mishe?bazdehi mashin manzorame/va laastik 205 vase soren chi khobe?lastiki bashe ke aslan seda nadashte bashe
چه سوالهای سختی! همه هم به زبان اصلی! به خدا سخت نیست یه سرچ بکنی برنامه اش رو گیر میاری!
آپکو مرکز آپشن ایران خودرو هستش! تمام آپشنها رو براتون نصب میکنه! تفاوت های سورن و ال اکس رو نمیدونم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه! آیینه برقی رو سورن نصب نیست!
اصولا لاستیک پهن تا یه اندازه ای هندلینگ ماشین رو بهتر میکنه ولی یک کم مصرف رو بالاتر میبره و صدای لاستیک ها هم بیشتر میشه!
بهترین لاستیک ها هم تو بازار میشلن ویه مدل از کومهو هستش! اگه غیر از اینها خواستید لاستیک های کانتیننتال هم برند خوب و مرغوبیه!
Last edited by poria_mc; 17-05-2010 at 15:38.
سلام هسته نباشید
من می خواستم یه ماشین بخرم،(البته بصورت اقساط) خودم اپتیما رو در نظر دارم. می خواستم ببینم چه ماشین های دیگه ای تو این ردیف قیمت ماشین هست ،حداکثر قیمت ماشین 50 میلیون تومن باشه و 6سیلندر به بالا باشه ، شتابش زیاد باشه،سرعتش زیاد باشه(کیلومتر ماشین هم به مایل نوشته باشه آخه کلاس داره )،درکل خیلی سریع و تند باشه و فرسودگیش کم باشه
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)