تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 403 از 551 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مخابرات توربو نیستش سریتش
    ۲۵۶=۳۲
    نمیدونم
    یئ‌ تک هستش دیگه از اونجا بگیر
    بیع باهم بریم منم اونجا کار دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برای بار هزارم
    لطفا پست های قبلی رو بخونید هی سوال تکراری نپرسید

شاتل 128 نامحدود میده ماهی 28 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 17 حداکثر 28
    فن آوا 128 نامدود میده ماهی 27 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 16 حداکثر 20
    صبانت که اصلا نامحدود نداره
    مخابرات برای غیر دانشجو 128 نامحدود میده ماهی 10 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 16
    مخابرات برای دانشجوها 256 نامحدود میده ماهی 13 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 32
    مخابرات برای مجوز دارها و افراد حقوقی 512 نامحدود میده ماهی 22 هزارتومن، سرعت متوسط دانلود 64

برای سرعت بالاتر از 512 مخابرات منطقه مستقیم نمیتونه سرویس بده وباید برید کلی فرم و تعهد نامه توی مخابرات مرکزی مشهد پر کنید و بگید برای چی سرعت بالاتر از 512 لازمم دارید مثلا برای شرکت های تجاری یا احیانا کافی نت ها که در این صورت تا حداکثر سرعت 2 مگابیت بهتون میده

اگه دانلود براتون مهمه برید از مخابرات 256 بگیرید، در ضمن 128 مخابرات زیاد تفاوتی با دیال آپ نداره (2 تا 3 برابره)
    اگه دانلود ندارید و توی سایتا همش میچرخید برید از شرکتی ها مثل شاتل صبانت پارس آنلاین یا فن آوا بگیرید.

سرعت وبگردی 256 مخابرات نصف تا یک چهارم شرکتی هاست،

برای مقایسه مرورگر firefox رو باز کنید و به سایت های زیر برید ببینید تا لود شدن کامل صفحه چقدر زمان میبره، من زمان لود شدن کامل این سایت ها رو با 256 مخابرات براتون مینویسم، شما هم تست کنید و نتیجشو اعلام کنید، در ضمن به این دلیل این سایتا رو انتخاب کردم (و مثلا یاهو رو انتخاب نکردم) که قبلا با مرورگرتون توش نرفته باشین چون توی نتیجه خیلی تاثیر داره:

WWW.AOL.COM
    256مخابرات 16 تا 17 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

WWW.IBM.COM
    256مخابرات 36 تا 37 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

WWW.KASPERSKY.COM
    256مخابرات 35 تا 36 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

این تست ها روفقط با مرورگر فایرفوکس ورژن 3 به بالا انجام بدید چون توی مرورگرهای دیگه نتیجه کاملا فرق میکنه، در ضمن فلش پلیر هم برای مرورگرهاتون نصب باشه (اگه بتونین فیلم های یوتیوب رو ببینید نصبه)
    نتیجه تست هاتون رو لطفا اعلام کنید، اون موقع بهترین شرکت برای وبگردی مشخص میشه.

3. 3 کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من یه خط adsl دارم که خروجی اونو به یک سوئیچ وصل کردم و چند تا کامپیوتر می تونستن همزمان به اینترنت وصل بشن اما از امروز 21 بهمن به محض اینکه یکی به اینترنت وصل میشه بقیه نمیتونن وصل بشن و خطای 619 میده....کسی میدونه علت چیه؟ (البته بگم که من نزدیک یک هفته ای بود با این سیستم تمام کامپیوترها رو اینترنت دار کرده بود و توضیح اینکه ارتباط با PPPOE برقرار میشه)
    متشکرم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان کسی نگفت بهترین جا برایه خرید مدم کجایه و همچینین بهترین مدل مدم چیه؟
    خیلی ضروریه چون فردا میخوام برم بگیرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که گفتم
    من د‌لینک پیشنهاد می‌کنم

7. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

من به شما پاساژ تک و موردم TP-Link رو پیشنهاد میکنم ... امتحانشو کاملا پس داده ...

البته الان تقریبا برای سیستم های خانگی و تا این اندازه سرعت ها همه مدل برند خوبند ( توجه به قیمتشون)

-------------------

در ضمن درست نیست همچین پستی بدم ...

ولی جونه مادرت این چی آواتاریه گزاشتی ؟! ! ! ! هر وقت میبینم یک جوری میشم! حالم بهم میخوره ؟ اصلا این چیه ؟ توی امضات چیه اون ؟ ؟ ؟ ؟
    Last edited by mt17770; 12-03-2011 at 23:41.

9. این کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا وی پی‌ کار نمیکن
    باز چخبر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

12

برای بار هزارم
    لطفا پست های قبلی رو بخونید هی سوال تکراری نپرسید

شاتل 128 نامحدود میده ماهی 28 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 17 حداکثر 28
    فن آوا 128 نامدود میده ماهی 27 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 16 حداکثر 20
    صبانت که اصلا نامحدود نداره
    مخابرات برای غیر دانشجو 128 نامحدود میده ماهی 10 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 16
    مخابرات برای دانشجوها 256 نامحدود میده ماهی 13 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 32
    مخابرات برای مجوز دارها و افراد حقوقی 512 نامحدود میده ماهی 22 هزارتومن، سرعت متوسط دانلود 64

برای سرعت بالاتر از 512 مخابرات منطقه مستقیم نمیتونه سرویس بده وباید برید کلی فرم و تعهد نامه توی مخابرات مرکزی مشهد پر کنید و بگید برای چی سرعت بالاتر از 512 لازمم دارید مثلا برای شرکت های تجاری یا احیانا کافی نت ها که در این صورت تا حداکثر سرعت 2 مگابیت بهتون میده

اگه دانلود براتون مهمه برید از مخابرات 256 بگیرید، در ضمن 128 مخابرات زیاد تفاوتی با دیال آپ نداره (2 تا 3 برابره)
    اگه دانلود ندارید و توی سایتا همش میچرخید برید از شرکتی ها مثل شاتل صبانت پارس آنلاین یا فن آوا بگیرید.

سرعت وبگردی 256 مخابرات نصف تا یک چهارم شرکتی هاست،

برای مقایسه مرورگر firefox رو باز کنید و به سایت های زیر برید ببینید تا لود شدن کامل صفحه چقدر زمان میبره، من زمان لود شدن کامل این سایت ها رو با 256 مخابرات براتون مینویسم، شما هم تست کنید و نتیجشو اعلام کنید، در ضمن به این دلیل این سایتا رو انتخاب کردم (و مثلا یاهو رو انتخاب نکردم) که قبلا با مرورگرتون توش نرفته باشین چون توی نتیجه خیلی تاثیر داره:

WWW.AOL.COM
    256مخابرات 16 تا 17 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

WWW.IBM.COM
    256مخابرات 36 تا 37 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

WWW.KASPERSKY.COM
    256مخابرات 35 تا 36 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)

این تست ها روفقط با مرورگر فایرفوکس ورژن 3 به بالا انجام بدید چون توی مرورگرهای دیگه نتیجه کاملا فرق میکنه، در ضمن فلش پلیر هم برای مرورگرهاتون نصب باشه (اگه بتونین فیلم های یوتیوب رو ببینید نصبه)
    نتیجه تست هاتون رو لطفا اعلام کنید، اون موقع بهترین شرکت برای وبگردی مشخص میشه.

بیا دوست عزیز منم انجام دادم دلت نشکنه!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    35 Sec.

کد:
    45 Sec.

کد:
    16 Sec

زمان های بدست آمده کاملا براساس استاندارد های جهانی تهیه شده!

در ضمن 256مخابرات دارم و بروزرم هم فایرفاکس آخرین ورژن رسمیش 3.6.15 هستش و اصلا از این سایت ها فایرفاکسم Cookies نداره!

در ضمن یک نکته DNS خیلی تاثیر داره توی این امر که من بگم که از DNS اتوماتیک استفاده کردم !

بعدش دوست عزیز تابلوی دیگه ISPهای خصوصی بروزینگشون خیلی خیلی از اینه ما بهتره! وقتی توی روز تا 1MB لیمیت سرعتو برمیدارن !!! معلومه دیگه . . .

موفق باشی

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

چرا وی پی‌ کار نمیکن
    باز چخبر؟
    خبر سلامتی ... خوبیم

دیگه چی خبر !!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه اینکه سرعت آاپ کامل قطع شده

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام
    من یه خط adsl دارم که خروجی اونو به یک سوئیچ وصل کردم و چند تا کامپیوتر می تونستن همزمان به اینترنت وصل بشن اما از امروز 21 بهمن به محض اینکه یکی به اینترنت وصل میشه بقیه نمیتونن وصل بشن و خطای 619 میده....کسی میدونه علت چیه؟ (البته بگم که من نزدیک یک هفته ای بود با این سیستم تمام کامپیوترها رو اینترنت دار کرده بود و توضیح اینکه ارتباط با PPPOE برقرار میشه)
    متشکرم
    درود

در مورد مطلبی که شما فرمودید ، یوزر های مخابرات قابلیت مولتی لوگین داشتن که قرار بود برداشته بشه و از همین یکی دو روزه اخیر هم این انجام شده و با یه نام کاربری در هر لحظه فقط یک سیستم می تونه کانکت بشه ! (یه عده که سوء استفاده کرده بودن ، دیگه نمی تونن)
    شما هم اگر می خواهید همه سیستم ها همزمان کانکت بشن باید مودمتون رو روی PPPoE کانفیگ کنید. البته در این حالت سرعت به اشتراک گذاشته میشه و مثل قبلا حال نمیده !

قبلا شما با هر سیستم که کانکت می شدی انگار یه اکانت جدا داری ولی حالا!

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

برای مودم مجتمع تک خوبه ! حالا بستگی به مودمی که می خوای داره ! من به شخصه TP-link رو پیشنهاد می دم ! رنج قیمت فوق العاده در کنار امکانات فراوان داره !

اگر داخل تک بگردی ، قیمت تاپ پیدا می کنی !

14. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •