تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 403 از 1126 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

منظورتون همون فایل ایمیج هست که باید رایت و از طریق بوت فریمورش رو بریزم
    راهی دیگه نیست راحت بتونم ریستش کنم یا میتونم هارد رو به سیستم دیگه وصل کنم بعدا تو ویندوز این کا رو بکنم؟؟!!
    ضمنا من وقتی رفتم تو همین برنامه که از طریق بوت اجرا شد مدل هارد یه چیز دیگه بود مدلی که گفتم 4as بود ولی این اخرش بجای 4 همون 3 بود که تونستم تو همون سایت سیگیت گیرش اوردم و رایتش کردم دقیق مدلش رو شناخت ولی بازم همون ارور رو داد که براتون گذاشتم الان راهی دیگه نیست؟
    باسپاس
    بله. همون نسخه ای که با هارد کاملا سازگار باشه.
    اگر به صورت نرم افزاری نشه فریمور هارد رو آپدیت و یا آپگرید کرد، باید با دستگاهPC-3000انجام بشه که هزینه ی نسبتا
    بالایی رو هم میطلبه!!!

2. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون اگه این pc-3000 رو داشتم چی میشد خدای اخرش بود
    میگفتن قیمت این pc-3000 خیلی بالاست نزدیکای 8 7 میلیون هست راست میگن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون اگه این pc-3000 رو داشتم چی میشد خدای اخرش بود
    میگفتن قیمت این pc-3000 خیلی بالاست نزدیکای 8 7 میلیون هست راست میگن؟
    خواهش میکنم.
    بله.قیمت این دستگاه گران هست و این امر باعث شده هزینه مرتفع کردن مشکلات با این وسیله هم کمی بالا باشه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    به تازگی هارد اکسترنالم که حدود 6 ماه هم از عمرش نمیگذره موقع open کردنش این پیغام رو میده .

دوستان راه جز فرمت کردنش بهم لطفا بگین

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    به تازگی هارد اکسترنالم که حدود 6 ماه هم از عمرش نمیگذره موقع open کردنش این پیغام رو میده .

دوستان راه جز فرمت کردنش بهم لطفا بگین
    سلام.
    با نرم افزار پارتیشن بندی و یا تغییر پارتیشن دادین؟؟؟
    با یک نرم افزار بازیابی اطلاعات همه اطلاعات رو بالا بیارین و بعد از این کار کل پارتیشن رو پاک کرده و بعد از یک
    فرمت بدون استفاده از نرم افازر پارتیشن بندی رو انجام بدین. اطلاعات رو تا بازیابی نهایی حفظ کنید و هارد رو
    هم تا تست نهایی اطلاعات بازیابی شده، فرمت نکنید.

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    با نرم افزار پارتیشن بندی و یا تغییر پارتیشن دادین؟؟؟
    با یک نرم افزار بازیابی اطلاعات همه اطلاعات رو بالا بیارین و بعد از این کار کل پارتیشن رو پاک کرده و بعد از یک
    فرمت بدون استفاده از نرم افازر پارتیشن بندی رو انجام بدین. اطلاعات رو تا بازیابی نهایی حفظ کنید و هارد رو
    هم تا تست نهایی اطلاعات بازیابی شده، فرمت نکنید.
    نه من هیچ کاریش نکردم. حدود 700 گیگ توش فیلم دارم که به جونم بستس. امروز زدم به کامپیوتر که این پیغام رو داد. روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم بازم فرقی نکرد.
    دقیقا باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نه من هیچ کاریش نکردم. حدود 700 گیگ توش فیلم دارم که به جونم بستس. امروز زدم به کامپیوتر که این پیغام رو داد. روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم بازم فرقی نکرد.
    دقیقا باید چیکار کنم؟
    مزاحل زیر روی پیگیری کنید:
    1-هارد رو با یه نرم افزار خوی در زمینه بازیابی اطلاعات خصوصا فیلمريال بازیابی کنید. سعی کنید نرم افزاری رو انتخاب
    کنید که در بازیابی مولتی مدیا و فیلم توانایی بالایی داشته باشه.
    2-بعد از بازیابی همه اطلاعات مبادرت به تست اونها و بعد از اطمینان از سالم بودن اونها هارد رو حذف پارتیشن کنید.
    3-بعد از حذف پارتیشن هارد، اون رو پارتیشن بندی کنید. در صورت امکان با داس این کار رو انجام بدین.
    4-اگر هارد جنبه ارشیوی داره برای اون تک پارتیشن بسازین و در غیر ایتصورت هارد رو به بیش از 4 پارتیشن قسمت
    بندی نکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1-هارد رو با یه نرم افزار خوی در زمینه بازیابی اطلاعات خصوصا فیلمريال بازیابی کنید. سعی کنید نرم افزاری رو انتخاب
    کنید که در بازیابی مولتی مدیا و فیلم توانایی بالایی داشته باشه.
    2-بعد از بازیابی همه اطلاعات مبادرت به تست اونها و بعد از اطمینان از سالم بودن اونها هارد رو حذف پارتیشن کنید.
    ممنون از پاسخ دادن به تاپیکم
    دوست عزیز هاردم اکسترناله و یک پارتیشن از اول بوده
    وقتی باز نمیشه خوب نمیشه باهاش هیچکار کرد مثلا بازیابی کنم مگه اینکه اول فرمتش کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون از پاسخ دادن به تاپیکم
    دوست عزیز هاردم اکسترناله و یک پارتیشن از اول بوده
    وقتی باز نمیشه خوب نمیشه باهاش هیچکار کرد مثلا بازیابی کنم مگه اینکه اول فرمتش کنم.
    هر باز نشدن هردی منوت به این نیست که با نرم افزار بازیابی نیاد بالا.در بیشتر مواقع وقتی هارد در محیط ویندوزبالا
    نمیاد، میشه بانرم افزار بازیابی اطلاعات رو بالا آورد و بعد از بازیابی اونها، هارد رو فرمت کرد. احتمالا بدسکتور عامل
    این مشکل بوده.
    با نرم فازاری ریکاوری تست کردین؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    هارد 1 ترا توشیبا هست که با نرم افزار hd tune pro تست کردم heatlh هارد دیدم دو تا warning به رنگ زرد داده که این دو تا بود
    05 realocated count
    number of damage sector which have been replaced 72
    status : the drives has damage sectors

c4 reallocated event count
    number of replacement operation 6
    status okay

هارد تازه گرفتم برای بازی کنسول ps3 هست + اطلاعات دیگه هم درونش هست تک بارتیشنه هست
    ضربه هم نزدم . یک بار به سیستم وصل کردم نمیدونم داشت کبی میکردم روش یا نه که یک لحظه مکان هارد تغییر دادم . شاید به مغازه داری که بازی کبی میکرد ضربه زده ( این هارد ها مه ضد ضربه نیستند ضربه بخورند نمیسوزند؟ دچار بد سکتور میشه با ضربه ؟ هارد الان درست کار میکند ولی فعلا 140 گیگ روش هست مطعمن نیستم بخاطر این دو تا ارور که برنامه داد دو روز دیگه خراب نشه اطلاعاتم ببره هم هارد بسوزه دیگه روش چیزی نریختم + حجم بشه 300 400 گیگ نمیتونم جایی بکاب بگیرم از هارد برای همین نگران شدم. راهی هست که بدون فرمت این ارور بد سکتور حل بشود سالم بشه؟
    یکم درباره مکانیسم دو تا ارور که برنامه داده توضییح میدید که گفته replacement منظورش اینه تا یک حدی سکتور های هارد جایگزین میشه حجم هارد کم نمیشه .برنامه ی راهی هست بفرمایید که مشکلم حل بشه . مشکل فیزیکی از هارد هست؟
    فعلا که بد سکتور داره اصلاعات هاردم فکر کنم سالمه شاید حجم خالی سکتورش خراب شده .اگه اطلاعاتم سکتورش خراب
    میشد موقه باز کردن درایو اروری میداد؟
    گارانتی هم داره ولی میدونید که اروبا که نیست گارانتی اشغاله

سوالم نایابه؟
    Last edited by fk_u; 03-03-2012 at 00:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •