خوب میریم که داشته باشیم مانگای این هفته رو !! مبارزه "مار" با "مار" !!!
بالاخره یه حریف درست و حسابی برای اروچیمارو پیدا شد
فقط این چطور از ایزانامی ایتاچی خارج شد ؟
خوب میریم که داشته باشیم مانگای این هفته رو !! مبارزه "مار" با "مار" !!!
بالاخره یه حریف درست و حسابی برای اروچیمارو پیدا شد
فقط این چطور از ایزانامی ایتاچی خارج شد ؟
اون رو که خود کابوتو گفت تذکیه نفس کرده و خودش رو پیدا کرده و الی اخرفقط نفهمیدیم چطور اوبیتو دوباره عصای ریکودو بدست اورد؟ دیگه از در و دیوار داره ریکودو میباره
اول مانگا هم که یه عکس رنگی از ناروتوی ریکودو شده بود و اونطرف هم که کابوتو به ساسکه ژن هاشیراما تزریق کرد و میریم که 2 تا ریکودوی جدید هم داشته باشیم که سنجتسو بینهایت هم دارن tenten هم که داره کوزه ی ریکودوی اورجینال رو اماده میکنه و 2 قسمت بعد میاد مهر میکنه مادارا رو. این بود قصه ی ما
محتوای مخفی: مانگا
اره وقتی کامل مانگا رو خوندم فهمیدم که این ایتاچی باز هم دست محکمی بر داستان داره ...احتمال جنگ کابوتو و اروچیمارو هم بعیده![]()
خدارو شکر کابوتو تاک جوتسو نخورد وگرنه دیگه باید تعطیل میکردن مانگارو !!!
حیفه گای بخوا بمیره .. خود مادرا هم گفت تا وقتی که از طوفان قرمز استفاده نکنی نمی تونی من رو شکست بدی !
تن تن هم احتمالا رفته دنبال اون باد بزنه که توی نبرد ازش استفاده کرد !
...............................
دقت کردید مانگا های قبلی ساکورا به ناروتو تنفس دهان به دهان داد !!! یعنی اخر علم و تکنولوژی و پزشکی رو نشون داد .. با دستش داشت از توی قفسه سینه قلب ناروتو رو ماساز قلبی می داد .. کف کردم !
این میناتو الان چه نقشی داره ؟
.................................
جمله ای زیبا از لرد اروچیمارو :
اوه .. اونجارو .. تنها هوکاگه ای که من واقعا تحسینش می کنم ! هوکاگه دوم ! ( به عظمت این هوکاگه دوم باید از اینجا پی برد !)
اونقدری که برای آینده گای نگرانم ، نگران ناروتو ساسکه نیستم : دی
گای سنسی ریق رحمت رو سر کشیده
من برای آینده مادارا نگرانم. کیشیموتو استارتو زده...
مگه میشه هنوز مهرش کرد ؟اول مانگا هم که یه عکس رنگی از ناروتوی ریکودو شده بود و اونطرف هم که کابوتو به ساسکه ژن هاشیراما تزریق کرد و میریم که 2 تا ریکودوی جدید هم داشته باشیم که سنجتسو بینهایت هم دارن tenten هم که داره کوزه ی ریکودوی اورجینال رو اماده میکنه و 2 قسمت بعد میاد مهر میکنه مادارا رو. این بود قصه ی ما
آخه دیگه ادوتنسه نیست که .
ربطی نداره مگه ادم زنده مهر نمیشه؟ تازه اینجور که داستان داره سر هویت و شخصیت پیش میره معلومه که با کوزه و جاروی ریکودوی اصلی طرف خواهیم بود بخصوص وقتی که کابوتو برگشت و گفت خودم رو پیدا کردم یحتمل مادارا هم سر قبول نکردن خود واقعیش : دی از بین میره و بعد شاهد جنگ ساسکه ناروتو خواهیم بود
دوستان این که میگن مانگا شماره 700 تموم میشه راسته؟ یعنی چند ماهی بیشتر نداریم تا اخر داستان... در کل من دلم تنگ میشه برای مجموعه ناروتو...
سلام به همگي . من اولين باره دارم اينجا نظرم رو مي نويسم . اول يه سوال داشتم كسي مي دونه اسمه سري سوم ناروتو چيه ؟چون من يه كليپ ديدم از سري سوم منتهي بدون اسم بود و ميگفتن پيش نمايش سري سوم ناروتو هستش. ومحتوای مخفی: ريكيدو شدن ناروتو
ضمن اینکه اخوی عزیزمون ناروتو همه ی چاکرا های لازم برای ریکودو شدن رو داره. تو اون نشست سران 1+8که بیجوجات همه جمع بودن بهش چاکرا رسید فقط نصفه ی کیوبی که دست میناتو بود رو کم داشت که تو همین چپتر بهش رسید و دیگه میتونه ریکودو بعدی باشه
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)