سلام به همه
آقا من اون مرحله که موتور سوارا میان و ما باید از پشت ماشین اونا رو بکشیم موندم . خیلی سخته . هر کاری می کنم تا کامیون سوم بیشتر نمی تونم جون نمی مونه و اونا از هر طرف میرین . روش خاصی داره ؟
تووو کفم هر کی بازی کرده بگه
سلام به همه
آقا من اون مرحله که موتور سوارا میان و ما باید از پشت ماشین اونا رو بکشیم موندم . خیلی سخته . هر کاری می کنم تا کامیون سوم بیشتر نمی تونم جون نمی مونه و اونا از هر طرف میرین . روش خاصی داره ؟
تووو کفم هر کی بازی کرده بگه
سلام.روش خاصی نمیخواد.فقط سرعت عمل میخواد باید از همه طرف موتور سوارا رو بزنی کامیون هم که اومد همینطور شلیک کن تا منفجر بشه.فقط نباید تیری از سوی موتور سوار ها یا افرادی که تو کامیون هستند بهت بخوره...باید سریع تیر اندازی کنی.موفق باشید.
دوست عزیز روش خاصی نداره.
من هم که روی Hard بازی میکردم اون قسمت رو به راحتی رد کردم.
ببین اونجا که موتورسوارها و کامیون ها میان دنبالت فقط به کامیون ها شلیک کن. شلیک رو نگهدار و سعی کن به راننده ی کامیون و یا لاستیک هاش شلیک کنی.
در ضمن در حین راه و در موقع پیچ ها ماشین نباید به صخره ها برخورد کنه.وقتی که دکمه مربوطه اومد سریع اونو بزن تا ماشین خودتون داغون نشه.
ممنون ولی هر چی سریع هم میزنم موتور سوارا چیز میز پرت میکنن
تیرباره دقیق نیست انگار
دو تا کامیون اول رو راحت میترکونم ولی سومی تا میاد یهو جونم قرمز میشه و زود می بازم
سلام
بچه ها من یک مشکل دارم اینکه بازی رو تا وسط هاش رفتم و بنا به دلایلی ویندوز رو عوض کردم ولی قبلش سیو بازی رو برداشته بودم الان که سیور بازی رو توی Documents کپی میکنم و بازی رو اجرا میکنم میگه سیو بازی قابل اجرا نیست
لطفا یک راهنمایی بکنید
ممنون
خوب افراد تو کامیونو بزن تا تیر نزنن.موتور ها رو هم به باکشون بزن تا چند نفری برن رو هوا...اگه رو حالت سخت داری بازی میکنی یکم مشکله.
یکی از دوستان تو پستای قبل که گفته بود
می بایست اینو هم کپی می کردی
Users\*computer name*\AppData\Local\Microsoft\XLive
دوست عزیز این مسیر کجا هست ؟ و چه فایلی رو باید به این مسیر کپی کنم ؟
شما بايد قبلا كپي ميكرديد
كه متاسفانه اينكارو نكرده بوديد
مسيرش اينجاست :
Esi در اينجا يوز من هستC:\Documents and Settings\Esi\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
هر كامپيوتر يوزرش فرق ميكنه
=====
اون موتور سوارها كه زياد سخت نيستند
دقت كنيد اول موتورهايي را بزنيد كه به شما نزديكتر هستند
بعد كه اينا را زديد به اطلاح عقبيها را بزنيد
مشاينها هم اول بايد نفراتشو بزنيد
بعد منفجرش كنيد
يه نكته خاصي هم هست
شمابايد در نظر بگيريد كه تيربار كي داغ ميكنه
ممكنه زماني كه داغ ميكنه يكي از موتور سواران بياد اتيش پرت كنه بهت و جونت كم بشه
در چنين مواقعي بايد قبل از اين كار كمي فاصله بديد تا تيربار تا نصف خنك بشه بعد ادامه
اين نكته خيلي مهمه
مخصوصا در مرحله بعدي همين جا كه ميشه غول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)