تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 403 از 1174 اولاول ... 303353393399400401402403404405406407413453503903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,021 به 4,030 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز............
    چه عجب مهرداد جان اومدی................
    دوستان مهرداد رو که میشناسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه سوال احمقانه ای!!!!!!!!!!خوب معلومه همه میشناسن..............
    منتظریم تا بیای.........
    میگم وحید نامرد تو رو من نظر داری که اونطوری گفتی جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه نامرد بعد این همه دوستی و رفاقت باید اینطوری رفتار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه دستم بهت نرسه!!!!!!!!!
    شوخی کردم وحید جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووون..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راستی فان در فارت بازیکن خوبیه اما همونطور که احمد گفت باید بشینه رو نیمکت.............
    و در مورد هلندی شدن تیم.........به نظر من ما داریم میشیم مثل بارسا........اونا هم یه زمانی خیلی هلندی داشتن......دقیقا مثل خودمون که یه زمامی چقدر برزیلی داشتیم.........

دوستان اگه دوست دارید از امروز درباره هر پست رئال با هم صحبت کنیم........به هر حال فصل نقل و انتقالات و باید درمورد این چیزا صحبت کرد.....فقط خواهش می کنم حرف هایی که امکان انجام شدنشون هست رو بنویسید.........
    ابتدا دروازبان.........کاسیاس که جای هیچ بحثی نداره اما بیاید درباره دودک و کودینا و اینکه آیا اونا بدرد رئال میخورن یا نه؟ که اگه نمیخورن چه گزینه هایی مناسب هستن تا جایگزین بشن....صحبت کنیم.......
    بعنوان یه رئال نظرتون رو بگید.............
    منتظرم........
    یا علی.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوستان عزیز سلام:
    اول که در مورد رافائل میگم بازیکن خوبیه ها یکی بیاد و اسم مستعارش رو بگیره و دیگر اینکه واقعآ رئال داره میره که تیم ملی هلند رو بیاره اسپانیا من که موافقم نیستم بجاش داوید ویا و یا یکی دیگه رو میگرفت بهتر بود.
    خوب این ولش واقعآ دوستان یه لحظه فکر کنید رئال چه تیمیه که سپ بلاتر و پلاتینی و تمام بزرگان فوتبال طرفدارشن خدایشش که بزرگترین باشگاه قرن که چه عرض کنم تمام تاریخ هستش(حالا خوبه فوتبال تو همین یه قرن بوده) ولی خوب کلا واقعآ از اینکه من یه مادردیسمو هستم افتخار میکنم.
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید
    زنده باد رئال مادرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اول که خدمت رفقا قدیمی خوش امد بگم و یه دلخوری خدمت په په اقا میگم میذاشتی لیگ شروع بشه میومدی؟؟!!
    اخه مومن کسی اینطوری رفقا شو ترک میکنه نه جان ما این رسمشه من که دلخورم ازت ولی خوب خوش اومدی.
    مهرداد که از خودمونه بیاد یا نیاد مهم نیست اینجال متعلق به خودشه........
    راستی دوستان گلم اینجا هرکسی اسم مستعار داره لفآ با اسم مستعار صدا بزنید(چارلی از دست عصبانیم )شوخی ولی خوب رعایت کنید لطفآ .
    خوب بعدش برم سر مطلب جالب که اخ الان یادم اومد گاگو جان معذرت خودم دارم نصیحت میکنم ولی خودم هم رعایت نمیکنم معذرت .
    خوب گاگو جان با مطلب که نوشتی خیلی حال کردم منم به این اینطور پیش روی تاپیک موافقترم .(قبلش میگم اون بازیه که کاسیاس گفت چی بود اصلا من که خودمو کشتم یه دونه شوت هم نزد همش توپها از کنارش رد میشد؟)
    در مورد کودینا و دودک به نظر من که دودک رو نگه داریم ولی کودینا رو بطور قرضی بدیم بره .
    در مورد دفاع که به نظر من همه خوبن گرچه کانوارو بدجوری این فصل گل کاشت واس ما اما خوب چکارش میشه کرد کانا هست دیگه ولی خوب باید که یه دفاع خوب حد اقل بگیریم من که با اول ویدیچ و بعد با کولوچینی موافقم ولی خوب عمرآ اگه ویدیج رو بدن همین کریس رو دادن خدا خیرشون بده .
    و در مورد هافبک به نظر من که همه خوبن و اگه رافا و رونالدو بیان کار تمومه میشیم اصلا قابل توصیف نیست میشیم تیم در حد تمی ملی.
    در مورد حمله به نظر من گرچه سلطان و نیستلروی خوبن اما خوب باید یک مهاجم خوب بگیریم به نظر من که ویا بهترین گزینه هستش.
    در مورد مربی اگه منو برگزینن که خوبه ولی خوب همین شوستر هم خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

دستت همه درد نکنه -میگم از دیوید خبری نشد؟؟ راستی من هرچی به مخم فشار میارم برادر په په رو به یاد نمیارم قبلا آواتارش چی بود؟؟

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

آواتورمو
    دییشب عوض کردم!!!!
    به زودی یه امضای رئالی هم میذارم....
    به هر حال شرمنده ام که برای یه مدت طولانی نبودم!!!
    دوستان به بزرگی خودتون ببخشید!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه...........
    میگم احمد.....ببخشید.....رائول جان چرا ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی من گفتم هر روز درمورد یه پست رئال صحبت کنیم نه در مورد تمام پست ها..........فعلا فقط در مورد دروازبانها.........که با نظری که دادی منم کاملا موافقم.........دودک خوبه و کودینا اگر قرض داده بشه بهتره...........در مورد اون بازیه هم بگم که وقتیکه توپ افتاد جلوی پای بازیکن اون موقع شوت کن........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مهاجم آرژانتيني رئال مادريد به زودي با تيم پاناتينايكوس يونان قرارداد رسمي منعقد مي كند.
    به نقل از ماركا، خاوير ساويولا، گلزن اين تيم اسپانيايي از ديد برنارد شوستر مربي آلماني رئال مادريد در تركيب ثابت اين تيم جايي ندارد و بايد در فهرست فروش قرار بگيرد.
    ساويولا در اين باره گفت: اميدوار بودم در رئال مادريد بدرخشم؛ اما آنها بي توجه تر از بارسلونا بودند.
    وي ادامه داد: بايد اين درخشش را با پيراهن تيمي مثل پاناتينايكوس تجربه كنم. مشكلي در راه اين انتقال وجود ندارد و به زودي راهي يونان مي شوم.

به نظر من ساویولا خیلی بازیکن خوبیه..........یادم نمیره تویه جام جهانی جوانان چه کار کرد............نباید از دستش بدیم.......کلن من ازش خوشم میاد.....این شوستر اصلا بهش مهلت نداد که بازی کنه......

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مدافع آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: به بازي در تيم مورد علاقه‌ام ادامه مي‌دهم و خيال ندارم اقدام به ترك مادريد كنم.
    به نقل از شبكه تلويزيون ورزشي آلمان، كريستف متسلدر اظهار داشت: در فصل گذشته بيشتر با مشكل آسيب‌ديدگي مواجه بودم. اين معضل اجازه نداد تا بتوانم حضوري شايسته در تركيب اصلي رئال داشته باشم.
    وي كه در يورو 2008 تيم ملي آلمان را همراهي كرد، افزود: پس از خاتمه مسابقات فصل گذشته، شرايط بهتري را در خود مي‌بينم و از صدمه ديدگي‌هاي متوالي فاصله گرفته‌ام. مي‌خواهم همين روند را ادامه داده و از لحاظ بدني به شرايط مطلوب‌تر برسم.
    متسلدر خاطر نشان ساخت: حتما به تركيب اصلي راه خواهم يافت. برخي رسانه ها ديگر برايم شايعه ترك مادريد را درست نخواهند كرد.
    اين بازيكن در سال گذشته به عضويت رئال مادريد درآمد؛ اما در بيشتر اوقات با مصدوميت مواجه بود. زمزمه هايي مبني بر فروش و انتقال وي به تيمي ديگر شنيده مي شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نايب رئيس سابق باشگاه رئال مادريد گفت: شك نكنيد كه كاسياس مالك قطعي توپ طلا است.
    به نقل از آس اسپانيا، اميليو بوتراگئنو، معاون اول سابق در امور مالي و نقل و انتقالات باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: ايكر كاسياس در يورو 2008 ثابت كرد كه بهترين دروازه‌بان اروپا و صد البته جهان است.
    وي افزود‌: او با درخشش خيره‌كننده نشان داد كه منتقدين واقعي و به دور از جانبداري، بيهوده او را براي فتح توپ طلا انتخاب نكرده‌اند.
    بوتراگئنو در مورد حوادث اخير بارسلونا گفت: كسي كه مقصر است بايد برود و شجاعت قبول شكست را داشته باشد.
    وي ادامه داد: كسي را متهم نمي‌كنم؛ اما اگر روزي در ناكامي هاي رئال مادريد كوچكترين نقشي داشته باشم، يك لحظه هم در اين باشگاه نمي مانم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راستی شنیدید که این آریگو ساکی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟گفته که تیم ها باید به اندازه توانشون پول خرج کنن و وعده بنن............یکی نیست به این بگه انداختیمت بیرون عقده ای شده.........ما اگه توان پرداخت 100 میلیون رو برای یه بازیکن نداشتیم که الان اینجا نبودیم..........دوستان شما به این توجه نکنین که میگم ما پول برای خرید این بازیکن نداریم........درواقع مسئولین هر باشگاهی میان میگن که برای امسال ما باید فلان قدر پول دربیاریم که فلان قدرشو بدیم به بازیکنانی که داریم.....بعدشم فلان قدر باید از فروش بازیکنانمون پول دربیاریم و فلان قدر برای خرید بازیکن خرج کنیم......این در حالیکه این تیم یه بودجه جداگانه داره که مربوط میشه به پولهایی که از قبل باشگاه بدست آورده مثلا طی 4 سالی که بکهام در رئال بود رئال 200 میلیون یورو صود کرد.........و اگه میبینید که میگن ما اینقدر پول نداریم منظورشون اینه که در اون برنامه ای که پیش بینی کردن چنین هزینهای رو پیش بینی نکرده بودند......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •